Eski dostlar hep beraber elele verelim

slm kızlar uzun zaman sonra herkeslere merhaba dogurdu unuttu gitti demeyin aklımdasınız dualarımdasınız valla çocuk bakmak çok zormuş ilk zamanlar canım çıktı aldıgım 15 kiloyu çok hızlı verdim şuanda 54 kiloyum düşünün yani o kadar zor zamanlardı şükür geçti oglum buyudu 5. ayı doldurduk 6. aya girdik 9 martta oğlum sünnet oldu keyfi yaptırıyoruz derken yapışıklık oldugunu tesadüfen öğrendik bugun canımıza okudu resmen :) allahım hepimizin bebeklerini bizlere bagışlasın :54::54::54:

maşallah cnm..çok tatlı olmuş

slm kızlar uzun zaman sonra herkeslere merhaba dogurdu unuttu gitti demeyin aklımdasınız dualarımdasınız valla çocuk bakmak çok zormuş ilk zamanlar canım çıktı aldıgım 15 kiloyu çok hızlı verdim şuanda 54 kiloyum düşünün yani o kadar zor zamanlardı şükür geçti oglum buyudu 5. ayı doldurduk 6. aya girdik 9 martta oğlum sünnet oldu keyfi yaptırıyoruz derken yapışıklık oldugunu tesadüfen öğrendik bugun canımıza okudu resmen :) allahım hepimizin bebeklerini bizlere bagışlasın :54::54::54:

geçmiş ve hayırlı olsun cnm..bebek büyütmek zordur tahmin edebiliyorum.bakalım biz ne yapıcaz.

poticim masalah kızın çok tatlı yanakarını ısırırım ben onun....ne güzel büyüümüş maşallah....bende dün dr gittim karından ultrasonla baktı keseyi göremedi daha çok küçük dedi salı günü vajina lultrason olacak...bhcg pazartesi 300 dü dün 1632 olmuş..son durumlar işte böyle :)))

hepinize cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin:16:
rabbim isteyen herkese nasip etsin,canom sizede gecmis olsun,demek sünnet oldu tosunum,rabbim damat oldugu günleride göstersin,ensarnazcigim sende saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu,resimlerin devami gelecek ara ara

Son düzenleme:
selam
canımı sıkan problemlı ıs hayatımdan hiç bahsetmedenbebik mebik olaylarımı anlatayım
bu medı nerlerde dıye merak eden butun arkadaslarım her ay takıbe gıdıyorum

gcen ay soldan (hidrpsalpenks olan yerdendı) yumurta halıyle yıne tırt oldu.
bu ayda sol tarafımda bişeyler hıssettım ulan dedım ben yıne soldan yumurtluyom galıba muayeneye gıttım doktorumun yuzunu görcektınızyıne soldan yumjurtluyosun dedi bende dedım hocam ben nasılsa hıssedıyorum en ıyısı gebe kalınca gelıyım sıze dedım :):)

kendı kendımın doktoru olmuşum çaresiz derdımın sebebı bellı dermanı usg ıle arama doktor
şifa bulmaz medi senın elınden boşuna aletı daldırma doktor ::))))))

baalım sag tarafı beklıyoruz umıtle belkı onumuzdekı ay sag taraf ard arda yumurta yapabılır dedı. bende hııııı dedım cıktım geldım:55:

Cano maşallahh oğluşuna....MErak etmiştik seni gerçekten.Ama yeni annelerin kendilerine gelmeleri uzun sürüyor herhalde:))
Bunlar tatlı yorgunluklar cnm, sen de tadını çıkar...

selam
canımı sıkan problemlı ıs hayatımdan hiç bahsetmedenbebik mebik olaylarımı anlatayım
bu medı nerlerde dıye merak eden butun arkadaslarım her ay takıbe gıdıyorum

gcen ay soldan (hidrpsalpenks olan yerdendı) yumurta halıyle yıne tırt oldu.
bu ayda sol tarafımda bişeyler hıssettım ulan dedım ben yıne soldan yumurtluyom galıba muayeneye gıttım doktorumun yuzunu görcektınızyıne soldan yumjurtluyosun dedi bende dedım hocam ben nasılsa hıssedıyorum en ıyısı gebe kalınca gelıyım sıze dedım :):)

kendı kendımın doktoru olmuşum çaresiz derdımın sebebı bellı dermanı usg ıle arama doktor
şifa bulmaz medi senın elınden boşuna aletı daldırma doktor ::))))))

baalım sag tarafı beklıyoruz umıtle belkı onumuzdekı ay sag taraf ard arda yumurta yapabılır dedı. bende hııııı dedım cıktım geldım:55:

MEdicim ben de artık hissediyorum yumurtladığımı çatlama dönemini ne tarfta olduğunu..Ama bu bir sabır , mücadele ... Zamanı var demekki..Ben de bekliyorum ve hep şöyle dua ediyorum artık; Rabbim beni sabreden kullarından sonunda mükafatlandırdıklarından eyle...

gurbet abla bız senle lanetlı felanmıyız acaba dıye dusunmeye basladım hadı senın cocuk var ben kıme ne yaptım dıye dusunuyom artık saçma sapan :(

kız tövbe öyle konuşma.. bir şekilde rahatlaman lazım ama iş yerindeki stresin de bitmiyor ki kuzum..
Rabbim sabrını versim gülümmm

günaydın kızlar....
medical ve pınar sizler benim dualarımdasınız Allah hayırlı bir zamanda yüzünü güldürsün...

Canım Allah razı olsun..Duaların kabul olsun inş.:)))

Bu hafta cuma beklenmeyen günüm..Yine bir umut gelmemesini bekliyorum..Yine hevesleniyorum, belki bu ay diyorum.Hissettim sanki bu ay olacak diyorum:) Her ay böyle geçiyor işte.

Sizlerin duasına ihtiyacım var arkadaşlar..Bu perşembe dua yapacağız evimde, eğer sizlerden de dua alırsam çok sevinirim.

canım ya maşallah 6 ay olmuş. Bizde görürüz inşallah o günleri zaman ne kadar da hızlı geçiyor sünnetini bile yaptırmışsınız hayırlı olsun.Darısı bizlerin başına.

hepinize cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin:16:
rabbim isteyen herkese nasip etsin,canom sizede gecmis olsun,demek sünnet oldu tosunum,rabbim damat oldugu günleride göstersin,ensarnazcigim sende saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu,resimlerin devami gelecek ara ara

bende merak etmiştim göremedim bebişini açılmıyor iş yerinde fotoğraf eve gittiğimde bakacağım eminim çok tatlıdır meleğin Allah bağışlasın.

gurbet abla bız senle lanetlı felanmıyız acaba dıye dusunmeye basladım hadı senın cocuk var ben kıme ne yaptım dıye dusunuyom artık saçma sapan :(
ah ah medicalcim nasıl bir düşüncedir sen şimdi zorlu bir süreçtesin ama bebeğin dünyaya geldiğinde yaşadıklarını unutacaksın birbirinize kenetleneceksiniz. İnşallah en kısa zamanda dileklerin gerçekleşir canım.

MEdicim ben de artık hissediyorum yumurtladığımı çatlama dönemini ne tarfta olduğunu..Ama bu bir sabır , mücadele ... Zamanı var demekki..Ben de bekliyorum ve hep şöyle dua ediyorum artık; Rabbim beni sabreden kullarından sonunda mükafatlandırdıklarından eyle...

Evet canım sabretmek gerekiyor isteklerimize mücadele ile ulaştığımız için bizim için çok değerli oluyor. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sabrını mükafatlandırır canım.

Bu arada benim midem 3-4 gündür çok kötü sanki 8.9. haftama geri döndüm. 2 saatlik uykuyla duruyorum o halde işe geldim o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi. Belimde çok ağrıyor nasıl geçecek bu sırt ağrılarım bilmiyorum.

Evet canım sabretmek gerekiyor isteklerimize mücadele ile ulaştığımız için bizim için çok değerli oluyor. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sabrını mükafatlandırır canım.[/QUOTE]

İnşallah cnm...Bekliyorum inançla..

yok gulum bnmmmm Allah verecekkkk umudsuzluk yok azcik sabirrrr be gulum azcik sabir nisani bekliyom hersey guzel olcakkk
gidamda sende bende diger kizlarda catir catir dogurcaz inssss:1::nazar:

Back
X