Eski dostlar hep beraber elele verelim

yok gulum bnmmmm Allah verecekkkk umudsuzluk yok azcik sabirrrr be gulum azcik sabir nisani bekliyom hersey guzel olcakkk
gidamda sende bende diger kizlarda catir catir dogurcaz inssss:1::nazar:

İnşallahh gurbet ablacım..Ben de biliyorum o günler de gelecek inşallahh..yarın dua gecesi var evimde ...Sizleri de geçireceğim gönlümden..Rabbim bizi de güldürür inş.

İnşallahh gurbet ablacım..Ben de biliyorum o günler de gelecek inşallahh..yarın dua gecesi var evimde ...Sizleri de geçireceğim gönlümden..Rabbim bizi de güldürür inş.

allah kabul etsin canım dualarını rabbim gönlündekileri versin
umutsuzluk yok pınarım sadece zamana ihtiyacın var biraz daha sabır canım

allah kabul etsin canım dualarını rabbim gönlündekileri versin
umutsuzluk yok pınarım sadece zamana ihtiyacın var biraz daha sabır canım

Sağol erce ablacım..Bu süreç beni daha da olgunlaştırdı sanki..Artık eskisi gibi değilim. Kabullendim artık. Son hafta çok gergin bir bekleyiş oluyor her ay ama bu sefer aklıma geldikçe rahatlamak için ayetel kürsi okudum içimden.Artık ne zaman bu konu gelse aklıma dua ya veriyorum kendimi..Çocukken korkunca okurdum:))
Tam dua akşamı regl oldum ..Kendi duamı yapamadım ama komşularım ev sahibinin dileği için dua ettiler zaten..
Bu ay regl bitiminde soğan kürüne başlayayım diyorum.bi yandan da boş beklemek istemiyorum.Belki şifa bulurum..
Ardından incir kürü :)) Sırayla deneyeyim ben de bari...

Sağol erce ablacım..Bu süreç beni daha da olgunlaştırdı sanki..Artık eskisi gibi değilim. Kabullendim artık. Son hafta çok gergin bir bekleyiş oluyor her ay ama bu sefer aklıma geldikçe rahatlamak için ayetel kürsi okudum içimden.Artık ne zaman bu konu gelse aklıma dua ya veriyorum kendimi..Çocukken korkunca okurdum:))
Tam dua akşamı regl oldum ..Kendi duamı yapamadım ama komşularım ev sahibinin dileği için dua ettiler zaten..
Bu ay regl bitiminde soğan kürüne başlayayım diyorum.bi yandan da boş beklemek istemiyorum.Belki şifa bulurum..
Ardından incir kürü :)) Sırayla deneyeyim ben de bari...

yap inşallah güzelim... belki de vesilen onlar olur:34:

selamün aleyküm bacılarım nasılsınız bakalım
ben harikayım allaha şükür bugün sigarasız 6 ncı günüm
buraya defalarca sigarayı bırakmak istediğimi denediğimi bırakamadığımı yazmıştım belki hatırlarsınız
bu sefer allahın izniyle çok kararlıyım bu illetten kurtulcam
15 senedir sigara içiyodum ve yaklaşık bir paketi buluyodu artık yeter dedim bide üstüne bronşit olup ciğerler dolunca kararımı verdim
bide topik açtım hergün neler yaşadığımı yazıyorum günlük gibi iyi geliyo

buraya defalarca sigarayı bırakmak istediğimi denediğimi bırakamadığımı yazmıştım belki hatırlarsınız
15 senedir sigara içiyodum ve yaklaşık bir paketi buluyodu artık yeter dedim bide üstüne bronşit olup ciğerler dolunca kararımı verdim

ayyy çok sevindim ablam..
sakın birdaha bulaşma şu pis şeye.. bak artık nefesin bile kendine güzel gelir sen sigara içenlerden tiksinirsin :))))

benim sevincim kursağımda kaldı.. eşim 1 hafta sigara içmedi.. kayseriye gitti geldi yolda araba sürerken ne pohsa içmeye başlamış yine.. bayağı bir söylendim... normalde karışmam sigarasına.. ama evde artık Emre olunca başının etini yiyorum.. 1 saat yaklaştırmıyorum çocuğa, küsüyoruz oğlumla babasına.. :1:
ben 1 paketten az içiyor diye biliyordum meğer 1 buçuğu buluyormuş, yazık dedim çocuğunun rızkını böyle fışkılara veriyorsun.. boğazı düğümlendi.. haklı olduğumu da bildiği için tersleyemedi... Rabbim yola getirir inşallah.. Emre bize bayağı pahalıya patlıyor :) aylık 200-250TL onun gideri anam..

ayyy çok sevindim ablam..
sakın birdaha bulaşma şu pis şeye.. bak artık nefesin bile kendine güzel gelir sen sigara içenlerden tiksinirsin :))))

benim sevincim kursağımda kaldı.. eşim 1 hafta sigara içmedi.. kayseriye gitti geldi yolda araba sürerken ne pohsa içmeye başlamış yine.. bayağı bir söylendim... normalde karışmam sigarasına.. ama evde artık Emre olunca başının etini yiyorum.. 1 saat yaklaştırmıyorum çocuğa, küsüyoruz oğlumla babasına.. :1:
ben 1 paketten az içiyor diye biliyordum meğer 1 buçuğu buluyormuş, yazık dedim çocuğunun rızkını böyle fışkılara veriyorsun.. boğazı düğümlendi.. haklı olduğumu da bildiği için tersleyemedi... Rabbim yola getirir inşallah.. Emre bize bayağı pahalıya patlıyor :) aylık 200-250TL onun gideri anam..

çevremdeki herkes o kadar mutlu olduki anlatamam annem ceren herkes hayretler içinde benim sigarayı bıraktığıma inanamıyolar
allaha şükürler olsun bir haftayı atlattım artık bundan sonrası daha kolay
ayy sigara ne piss kokuyomuş hakketen içerken insan anlamıyo bir haftadaır kendi tenimi saçlarımı kokluyorum nee güzel kokuyomuşum diyorum

eşin belki tekrar bırakır canım üzülme bide sigara içenlere bırak şunu demek hiç faydalı olmuyo kendimden biliyorum ama kafada bitirmek lazım şu illeti
rabbim herkesi sigaradan kurtarsın
gerçekten büyk paralar veriliyomuş sigaraya bir haftadır sigara paramı biriktiriyorum 40 liram oldu şimdiden kendime hediye alıcam :12::12::12:

selam erceciğim bende 70 kıloya cıkmısım bukadar hızlı cok ılgınç ya ben bekarken yer yer kılo alamazdım evlenınce ne oldu boyle anlamadım ben.:( kılo vermek ıstıyorum 10 kılo vermek ıstıyorum ya gurbet abla senın dezlerden alsam faydasını gorurmuyum acaba onerılerınız varmı
kola- çıkolatayı kescem yuruyuse baslıycam baska? :(

selam erceciğim bende 70 kıloya cıkmısım bukadar hızlı cok ılgınç ya ben bekarken yer yer kılo alamazdım evlenınce ne oldu boyle anlamadım ben.:( kılo vermek ıstıyorum 10 kılo vermek ıstıyorum ya gurbet abla senın dezlerden alsam faydasını gorurmuyum acaba onerılerınız varmı

merhaba canım
valla ben aldığım kiloları folik asite bağlıyorum zira onu kullaktın dan sonra tam 10 kilo aldım
ben şöle kilo verdim
sabah öğle akşam abartmadan herşeyden yedim pasta cips çikolata yani aklnıa ne gelirse azar azar yedim yürüyüş ve evde spor yaptım
günde 2 litre su içtim kalorileri sayarak yedim bi gün abarttıysam ertesi gün az yedim

çevremdeki herkes o kadar mutlu olduki anlatamam annem ceren herkes hayretler içinde benim sigarayı bıraktığıma inanamıyolar
ayy sigara ne piss kokuyomuş hakketen içerken insan anlamıyo bir haftadaır kendi tenimi saçlarımı kokluyorum nee güzel kokuyomuşum diyorum

eşin belki tekrar bırakır canım üzülme bide sigara içenlere bırak şunu demek hiç faydalı olmuyo kendimden biliyorum ama kafada bitirmek lazım şu illeti
gerçekten büyk paralar veriliyomuş sigaraya bir haftadır sigara paramı biriktiriyorum 40 liram oldu şimdiden kendime hediye alıcam :12::12::12:

yok ablam ben eşime kesinlikle sigara konusunda karışmam bırak falan demem.. sadece evin içinde içmesin yeter bana.. balkonda içse bile üstüne siniyor sonra gelip çocuğu seviyor.. elini yüzünü yıkasa da ten kokuyor anam.. içmediğim için herhalde çok felaket hissedirim sigara kokusunu..

balım kolayı kessen bile yeter... aşırı şişiriyor insanı... bizim eve kola girmez mesela.. misafirden misafire anca...
tatlıyı da dengele tamamen kesme... ve en önemlisi hareket.. spor spor spor... başka bişi demiyorum :)))

yavrum ben
ekmegi
tatliyi
aburcuburu
yagliyi
hamur islerini
tatli sulari kestim

vee 5 kilo gitti

eee kaka zaten icme bidaha gozun aydin olsunnn
gidacim iyi edersin cnm yap sen kurlerini insAllahhh

Eklentiler

• $kilo yok.webp
    $kilo yok.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 41
bu folık asıtı bırakacam ben gebe kalırsam baslarım zaten yesıllık fılan cok yerım ben foliği ucurmanın bı anlamı yok.. sımdıye kadar yeterınce depo edılmıstır vucutta...

dun eve yuruyerek gıttım spor salonuna yazılıcam ama bel fıtıgımdan dolayı butun aletlerdecalısamıyorum bısıklet ve kosu bandı sızce kaçar dakka yapsam haftada uc defa yararını gorurum kolaya ve tatlıya dur dedım:)

ve bızım hastanedekı dıyetısyene gıttım sen fazla kılolu degılsın kı dedı. gcen sene de aynı seyı soylemıstı. aptal btun motıvasyonumu bozdu. resmen basından savdı ama persembeye randevu aldım . suan karar verdım gıtmıycem uyuz oldum doverım ben onu . kendım denıycem bakalım.

Son düzenleme:
Kızlar bakıyorum bahar geldi herkes bi kilo telaşına düşmüş..Aslında tam zamanı 3 ay var yaza, rahat rahat verilir kilolar.Ben de bu hafta başladım. bu kış 3 kilo aldım ve 60 a dayandım. yaza 56-57 olmak hedefim.
sabahları nesfit yiyorum.Öğlen az porsiyon yemeklerden, 5 çayına eti form ürünler ve elma, Akşam yemeği yine az porsiyon..Ama tatlı ve çikolatayı kestim Ekmek zaten yemem.

Sanırım 3 ayda 3 kilo veririm.Bi de akşam yürüyüşlerimiz var tabi 45 dak yürüyoruz eşimle.

Bahar gelince ne güzel inssan kendine dönüyor.

selam selam selamselameeyyyttt :)

napıyosunuz kızlar
bugun 28. gunum

bugun kahverengım gelmelıydı ..
tık yok ama cok basım agrıyo
yınede hcg verdım strese gırecegımeogrenmıs olurum sonuc ne olursa olsun..

openzı

napıyosunuz kızlar
bugun 28. gunum

openzı
hadi hayırlısı takip ediyorum msjlarını benim eşimde ameliyat oldu çünkü:31: rabbim bu cuma günü yüzünü güldürsün inşallah :16:

napıyosunuz kızlar
bugun 28. gunum

openzı

Medim yaa hadi hayirli haberlerini ver bize cok istiyorum bunu hem de cook :16:

Cok tatlisin canim ya:9:
Bu arada 100den geri saymaya baslamis tickerin :nazar: :52:

evet elhamdülillah:16: kalan günümüz 3 basamaklı sayılardan 2 basamaklı sayılara düştü ama maşallah kilom da 2 basamaklı sayılardan 3 basamaklı sayılara dayanacak neredeyse:1::1::1:

sen de maşallah doğurmalık olmuşsun kuzum.. kolaylıkla sağlıkla inşallahhh:16:

Back
X