- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.281
negatif çıktı tabıkı bu kafa agrısıyla gelecegı bellıydı :)
hayırlısı olsun.. önümüzdeki ayı bekleriz biz de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negatif çıktı tabıkı bu kafa agrısıyla gelecegı bellıydı :)
medim medimmm can sıkma.. biraz daha sabır lazım demek ki..
kendini de çok hırpalama..
bu arada kızlar.. çatlakları kapatacak krem falan cart curt.. öneriniz varmı?
göbek berbat durumda.. sarktı .. harita gibi çizgi çizgi.. hamilelikte kullandığım kremler yağlar işe yaramadı
ayna önünden geçesim gelmiyor.. rejime soktum kendimi.. zaten fazla süt veremiyorum oğluma.. gittiği yere kadar.. sütüm olsun diye abarttım da abarttım yiyecekleri..
2 hafta önce 82ye inmiştim (78ile hamile kaldım.. 91 ile doğuma girdim)
dün tartıldım 85kg... moralim alt üst oldu.. ekmek zaten yemiyorum da.. yeşilliklere yoğunlaşıcam.. sütümü de içicem..
medim medimmm can sıkma.. biraz daha sabır lazım demek ki..
kendini de çok hırpalama..
bu arada kızlar.. çatlakları kapatacak krem falan cart curt.. öneriniz varmı?
göbek berbat durumda.. sarktı .. harita gibi çizgi çizgi.. hamilelikte kullandığım kremler yağlar işe yaramadı
ayna önünden geçesim gelmiyor.. rejime soktum kendimi.. zaten fazla süt veremiyorum oğluma.. gittiği yere kadar.. sütüm olsun diye abarttım da abarttım yiyecekleri..
2 hafta önce 82ye inmiştim (78ile hamile kaldım.. 91 ile doğuma girdim)
dün tartıldım 85kg... moralim alt üst oldu.. ekmek zaten yemiyorum da.. yeşilliklere yoğunlaşıcam.. sütümü de içicem..
anam hiç krem-yağ kullanmıyorum
haftada 1 yada 2 kez bebak acıbadem sütü o kadar:44:
henüz çatlak yok diye salmış vaziyetteyim, sahi ne zaman çatlamaya başlıyo göbek:44:
anam hiç krem-yağ kullanmıyorum
haftada 1 yada 2 kez bebak acıbadem sütü o kadar:44:
henüz çatlak yok diye salmış vaziyetteyim, sahi ne zaman çatlamaya başlıyo göbek:44:
canım eray ablamın da dediği gibi biraz yapı meselesi.. ben 22. haftaya kadar 3 kilo falan almıştım .. zaten karnım da birden pırtladı.. 24-25ten sonra çatlaklarım başladı.. 1-2 çizik vardı sadece.. birden çoğaldılar.. sadece 12-13 kg almış olmama rağmen böyle oldum.. arkadaşım da 22kg aldı hamileliğinde .. tek çatlağı yokmuş.. sadece göğüslerinde azıcık varmış..
sen yine de tedbirini al canım.. lansinoh lierac falan.. memnun kalanlar çok.. bana pahalı gelmişti almamıştım yaramazsa verdiğim paraya üzülürüm diye.. şimdi pişmanım keşke deneseydim diyorum..
2-3 sene sonra denize nasıl gidicem diye düşünüyorum.. tek göbek değil bacaklarıma da haritalar çizildi(
sanırım birden pıtlamayla alakalı
benim 3. aydan itibaren düzenli bir şekilde büyüdü.. birden fırtlamadı sanırım yavaş yavaş büyüdüğünden çatlamadım
tabi "henüz" daha 2,5-3 ayımız var Allah nasip eder de ikizcikler o kadar durursa
lierac falan çok pahalı yaa
şahsen kendime her aldığım batıyo hemen aklıma ikizlerin eksik listesi geliyo kendime bişey aldığımda![]()
10 hafta daha kalsalar yeter guzelim bnmm ins saglicakla kurtulunda sira bize gelsinnnnn![]()
sanırım birden pıtlamayla alakalı
benim 3. aydan itibaren düzenli bir şekilde büyüdü.. birden fırtlamadı sanırım yavaş yavaş büyüdüğünden çatlamadım
tabi "henüz" daha 2,5-3 ayımız var Allah nasip eder de ikizcikler o kadar durursa
lierac falan çok pahalı yaa
şahsen kendime her aldığım batıyo hemen aklıma ikizlerin eksik listesi geliyo kendime bişey aldığımda![]()
nasilsiniz kizlar dogum yaklasti saglicakla kurtulun insAllah duanizda bizide unutmayinnn guller
saol ablacım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden..
akıllım ben lierac kullanıyorum.şu an için çatlak falan yok bende..umarımda olmaz :18::18::18:
selam eski dostlar nasılsınız?biz iyiyiz Allaha şükürayın 10 unda doktor kontrolümüz var bebişi görmeyeli çok oluyor umarım herşey yolundadır
,hala cinsiyet öğrenemedim ama önemli değil Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeter..Bu arada taf ı merak etmişsiniz sanırım cumartesi günü sabah doğum yaptı,herşey yolunda, sağlıkla oğluşunu kucağına aldı
,haber edeyim:)))
![]()
selam eski dostlar nasılsınız?biz iyiyiz Allaha şükürayın 10 unda doktor kontrolümüz var bebişi görmeyeli çok oluyor umarım herşey yolundadır
,hala cinsiyet öğrenemedim ama önemli değil Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeter..Bu arada taf ı merak etmişsiniz sanırım cumartesi günü sabah doğum yaptı,herşey yolunda, sağlıkla oğluşunu kucağına aldı
,haber edeyim:)))
![]()
ay maşallahhh yaaa
darısı bize olsun zamanında inşallah
sonra da medime pınarıma gurbet ablama ve eray ablama inşallahhh
maşallah iremcim sizde büyüyorsunuz.. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş...
taf'ı da tebrik ederim, hepimiz pıtır pıtır doğuruyoruz çok şükür :)
dualarım medi, pınar, erce ve gurbet ablam için... kaçırdığım biri varsa özür dilerim :) sabah sabah ısınamadım henüz :))