Eski dostlar hep beraber elele verelim

medim medimmm can sıkma.. biraz daha sabır lazım demek ki..
kendini de çok hırpalama..

bu arada kızlar.. çatlakları kapatacak krem falan cart curt.. öneriniz varmı?
göbek berbat durumda.. sarktı .. harita gibi çizgi çizgi.. hamilelikte kullandığım kremler yağlar işe yaramadı
ayna önünden geçesim gelmiyor.. rejime soktum kendimi.. zaten fazla süt veremiyorum oğluma.. gittiği yere kadar.. sütüm olsun diye abarttım da abarttım yiyecekleri..
2 hafta önce 82ye inmiştim (78ile hamile kaldım.. 91 ile doğuma girdim)
dün tartıldım 85kg... moralim alt üst oldu.. ekmek zaten yemiyorum da.. yeşilliklere yoğunlaşıcam.. sütümü de içicem..

göbek berbat durumda.. sarktı .. harita gibi çizgi çizgi.. hamilelikte kullandığım kremler yağlar işe yaramadı
ayna önünden geçesim gelmiyor.. rejime soktum kendimi.. zaten fazla süt veremiyorum oğluma.. gittiği yere kadar.. sütüm olsun diye abarttım da abarttım yiyecekleri..
dün tartıldım 85kg... moralim alt üst oldu.. ekmek zaten yemiyorum da.. yeşilliklere yoğunlaşıcam.. sütümü de içicem..

anam hiç krem-yağ kullanmıyorum
haftada 1 yada 2 kez bebak acıbadem sütü o kadar:44:
henüz çatlak yok diye salmış vaziyetteyim, sahi ne zaman çatlamaya başlıyo göbek:44:

hamileyken 15 kilodan fazla kilo aldım
kocamannn bir göbeğim vardı ama tek bir tane çatlağım yok ne karnımda ne bacaklarımda
biraz cilt yapısıyla alakalı olabilir diye düşünüyorum
şimdi hamile kalsam krem kullanırmıyım bilmem ama saf zeytinyağı sürerdim çok güzel yumuşatıyo cildi arada ellerime yüzüme sürerim

henüz çatlak yok diye salmış vaziyetteyim, sahi ne zaman çatlamaya başlıyo göbek:44:

bende kullanmadım hemde hiçç çatlağım yok çok şükür sıfır göbek sıfır çatlak
galiba göbek kaşınırken çatlamaya başlıyomuş topiklerden okuduğum kadarıyla
bence genetik bi durum cilt yapısıyla alakalı

canım eray ablamın da dediği gibi biraz yapı meselesi.. ben 22. haftaya kadar 3 kilo falan almıştım .. zaten karnım da birden pırtladı.. 24-25ten sonra çatlaklarım başladı.. 1-2 çizik vardı sadece.. birden çoğaldılar.. sadece 12-13 kg almış olmama rağmen böyle oldum.. arkadaşım da 22kg aldı hamileliğinde .. tek çatlağı yokmuş.. sadece göğüslerinde azıcık varmış..
sen yine de tedbirini al canım.. lansinoh lierac falan.. memnun kalanlar çok.. bana pahalı gelmişti almamıştım yaramazsa verdiğim paraya üzülürüm diye.. şimdi pişmanım keşke deneseydim diyorum..
2-3 sene sonra denize nasıl gidicem diye düşünüyorum.. tek göbek değil bacaklarıma da haritalar çizildi :((

nasilsiniz kizlar dogum yaklasti saglicakla kurtulun insAllah duanizda bizide unutmayinnn guller

canım eray ablamın da dediği gibi biraz yapı meselesi.. ben 22. haftaya kadar 3 kilo falan almıştım .. zaten karnım da birden pırtladı.. 24-25ten sonra çatlaklarım başladı.. 1-2 çizik vardı sadece.. birden çoğaldılar.. sadece 12-13 kg almış olmama rağmen böyle oldum.. arkadaşım da 22kg aldı hamileliğinde .. tek çatlağı yokmuş.. sadece göğüslerinde azıcık varmış..
sen yine de tedbirini al canım.. lansinoh lierac falan.. memnun kalanlar çok.. bana pahalı gelmişti almamıştım yaramazsa verdiğim paraya üzülürüm diye.. şimdi pişmanım keşke deneseydim diyorum..
2-3 sene sonra denize nasıl gidicem diye düşünüyorum.. tek göbek değil bacaklarıma da haritalar çizildi :((

sanırım birden pıtlamayla alakalı
benim 3. aydan itibaren düzenli bir şekilde büyüdü.. birden fırtlamadı sanırım yavaş yavaş büyüdüğünden çatlamadım
tabi "henüz" daha 2,5-3 ayımız var Allah nasip eder de ikizcikler o kadar durursa

lierac falan çok pahalı yaa
şahsen kendime her aldığım batıyo hemen aklıma ikizlerin eksik listesi geliyo kendime bişey aldığımda:1:

benim 3. aydan itibaren düzenli bir şekilde büyüdü.. birden fırtlamadı sanırım yavaş yavaş büyüdüğünden çatlamadım
tabi "henüz" daha 2,5-3 ayımız var Allah nasip eder de ikizcikler o kadar durursa

şahsen kendime her aldığım batıyo hemen aklıma ikizlerin eksik listesi geliyo kendime bişey aldığımda:1:

10 hafta daha kalsalar yeter guzelim bnmm ins saglicakla kurtulunda sira bize gelsinnnnn:46:

alınıyor bir şekilde eksikler canım..
o bahsettiğim kremleri almaya düşünürken bende senin kafadaydım... aman okadar eksik varken kendime bukadar pahalı şeyi alamam falan diye.. :1:

ben rejime girdim.. zaten oğluma fazla süt veremiyorum .. ama oğluma da faydalı olacak şekilde rejim yapıcam
daha düzenli beslenicem.. bahar da geldi artık yeşillikler daha çok ve taze..
artık her sabah 7,30da kayfaltı yapıyorum eşimle.. hem o da yemiş oluyor.. yoksa saat 11-12 bulurdu kahvaltım

saol ablacım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden..

akıllım ben lierac kullanıyorum.şu an için çatlak falan yok bende..umarımda olmaz :18::18::18:

ooo maşallah şimdiye kadar olmadıysa şimdiden sonra olmaz
çünkü annem 8. ayda coşar karın 9. ayda fazla büyümez diyor

ben napcam bakalım olmazsa doğuma kadar kullanmak için 2 kutu lierac alayım:44:
yeter mi acep 2 kutu?

selam eski dostlar nasılsınız?biz iyiyiz Allaha şükür :nazar:ayın 10 unda doktor kontrolümüz var bebişi görmeyeli çok oluyor umarım herşey yolundadır:nazar:,hala cinsiyet öğrenemedim ama önemli değil Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeter..Bu arada taf ı merak etmişsiniz sanırım cumartesi günü sabah doğum yaptı,herşey yolunda, sağlıkla oğluşunu kucağına aldı:nazar:,haber edeyim:))):emir_bebek:

selam canişkolarrr!!

adet oldum bılmıyorums oylemısmıydım
3 gundur basım kopacak gıbı agrıyo
işyerındekı stresınde etkısı var tabıkı
şah şah şah
dam dam dam
ar ar ar
şah damarrrrr modundayım

bıda aöf sınalarım var harıl harıl ders calısıyorumson senem bı bıtse bıdaha asssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 sene kıtap yuzu açmıcam söz söz sözzzzz

gözlerime söz verdim.. ulema gibi okuya okuyo kör oalcam tövbe yarabbı :(

selam kızlar :3: nasılsınız özledim hepinizi ya.. arada girip okuyorum ama yazmıyordum. doğum iznine ayrıldım ben artık evdeyim.temizlik bir yandan bebek eşyalarını tamamlamak bir yandan baya vaktimi aldı birkaç eksik hariç hazır sayılırız.cumartesi kontrolüm var o zaman doğum tarihimizde netleşecek inşallah :)) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi, bekleyen arkadaşlarımında bebişleri karınlarına konsun biran evvel :49:

selam eski dostlar nasılsınız?biz iyiyiz Allaha şükür :nazar:ayın 10 unda doktor kontrolümüz var bebişi görmeyeli çok oluyor umarım herşey yolundadır:nazar:,hala cinsiyet öğrenemedim ama önemli değil Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeter..Bu arada taf ı merak etmişsiniz sanırım cumartesi günü sabah doğum yaptı,herşey yolunda, sağlıkla oğluşunu kucağına aldı:nazar:,haber edeyim:))):emir_bebek:

maşallah iremcim sizde büyüyorsunuz.. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş...
taf'ı da tebrik ederim, hepimiz pıtır pıtır doğuruyoruz çok şükür :)
dualarım medi, pınar, erce ve gurbet ablam için... kaçırdığım biri varsa özür dilerim :) sabah sabah ısınamadım henüz :))

ay maşallahhh yaaa
darısı bize olsun zamanında inşallah

sonra da medime pınarıma gurbet ablama ve eray ablama inşallahhh

ay maşallahhh yaaa
darısı bize olsun zamanında inşallah

sonra da medime pınarıma gurbet ablama ve eray ablama inşallahhh

evet canım inşallah biz de sağlıkla kolayca doğurururuz:))sen de yolun yarısını baya geçtin,maşallah:))saydığın arkadaşlarımın hepsi de en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah..
maşallah iremcim sizde büyüyorsunuz.. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inş...
taf'ı da tebrik ederim, hepimiz pıtır pıtır doğuruyoruz çok şükür :)
dualarım medi, pınar, erce ve gurbet ablam için... kaçırdığım biri varsa özür dilerim :) sabah sabah ısınamadım henüz :))

evet canım büyüyoruz:):nazar:inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklere:nazar:,doğumu yaklaşan arkadaşlara da bir avazda doğurmak nasip etsin Allah:nazar:,Sevsenaya Mistrall e ve sanırım eylül var ama onun daha var baya galiba

Son düzenleme:
Back
X