Eski dostlar hep beraber elele verelim

1 kat dolanmasında sorun olmadığını ben de okumuştum
şebbosh yanlış hatırlamıyorsam hürrem sultan gibi bir hatundu
demek çatı olayının kalıpla pek alakası yok:44:

hayırla sağlıkla gelsin güzel kızı
cano da gelinini kaçırır mı hiç:1:

işte kalıba bakmamak lazım :))) bana bakarsan benim de göğüsler iri sayılır ama süt üretimi yok anacım :1: küçük görümcemle bu durumu artık gırgıra vuruyoruz.. diyor ki bana " senden beklentilerim çoktu.. " :))
canom da kaptı gelini herhalde hala haber yok :D kontürüm de yok arayamadım

bir reklam yapasım geldi :) oğluma hayırlı nasip arıyoruz :)) tek kötü alışkanlığımız emzik şu anda ..ve sol memişimi emmemesi :)))

$IMG_1529.webp$IMG_1513.webp$IMG_1487.webp

işte kalıba bakmamak lazım :))) bana bakarsan benim de göğüsler iri sayılır ama süt üretimi yok anacım :1: küçük görümcemle bu durumu artık gırgıra vuruyoruz.. diyor ki bana " senden beklentilerim çoktu.. " :))

bir reklam yapasım geldi :) oğluma hayırlı nasip arıyoruz :)) tek kötü alışkanlığımız emzik şu anda ..ve sol memişimi emmemesi :)))

Eki Görüntüle 381731 Eki Görüntüle 381730 Eki Görüntüle 381732

çok sevimliiii maviş maviş Allah nazarlardan korusun canım mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim bugün moralim biraz bozuk şekerim yüksek çıkmış yeniden 100 mg şeker yüklemesi yaptıracağım. Aslında gün geçtikçe strese de giriyorum çok yanlızım bebeğimi doğurduğumda nasıl bakacağım bilmiyorum annemlerle ayrı şehirlerdeyiz annemin doğumdan sonra yanımda 2 haftadan fazla kalmaya niyeti de yok çok canım sıkkın. Bir yardımcı bulmak zorundayım alışana kadar en azından kendimi çok kötü hissediyorum.Ben bebek bakımı ile ilgili hiç bişey bilmiyorum of ya :43:

çok sevimliiii maviş maviş Allah nazarlardan korusun canım mutluluğunuz daim olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim bugün moralim biraz bozuk şekerim yüksek çıkmış yeniden 100 mg şeker yüklemesi yaptıracağım. Aslında gün geçtikçe strese de giriyorum çok yanlızım bebeğimi doğurduğumda nasıl bakacağım bilmiyorum annemlerle ayrı şehirlerdeyiz annemin doğumdan sonra yanımda 2 haftadan fazla kalmaya niyeti de yok çok canım sıkkın. Bir yardımcı bulmak zorundayım alışana kadar en azından kendimi çok kötü hissediyorum.Ben bebek bakımı ile ilgili hiç bişey bilmiyorum of ya :43:

saol tatlım...
ve de canını hiç mi ama hiç sıkma .. şekerin normal çıkar kendine hiç birşeyi sıkıntı etmemeye çalış.. bebişin için çok önemli bu...
doğum sonrası içinse hiç telaş etme.. Rabbim öyle bir güç veriyorki.. sezaryenli olsan bile koşabiliyorsun bebeğin ağlayınca..
benim annem 5. gün anca gelebildi işlerinden dolayı.. şehiri bırak biz ayrı ülkelerdeyiz..
5. güne kadar saolsun kaynanam yanımda kaldı ama bana daha da büyük köstek oldu..
annem 2 hafta kaldı işte 20 günlükken yalnız kaldım.. ben uykuyu okadar çok seven biriyim ki şimdilerde saat 7gibi kalkıyorum gece 1de yatıyorum uyuduğum 5-6 saat içinde kaç kez uyanıyorum onu bir ben bir Allah bilir.. oğlum çok şükür gece uykusunda sorun yok ama sonuçta beslenmesi için uyanıyorsun.. ıyk dese gözün açılıyor vıyk dese yatağından hopluyorsun... annelik böyle bir şey işte.. ben bebek tutmasını bile bilmezdim . bakımı ile ilgili nekadar çok şey okuduysam aklım daha da çok karıştı..
ve ne oluyor sonunda biliyormusun.. aklına en mantıklı ne gelirse içgüdünle onu yapıyorsun..
tabi bu süreç içinde eşimin tek yardımı oğlumun banyosunu yaparken oldu... onun haricinde akşamları evden gelince 5-10dk elinde tutar sever sonra "annesi gel" diye seslenir...

bebişlerinizin Emre'm gibi sakin bebek olmalarını diliyorum..
gaz problemi bebeklerin %95 var :)) aşılıyor bir şekilde ve zaman geçtikçe amaan gaz problemi de neymiş diyorsun daha nelerle karşılaşıcaz :)))

benim içim buruk bugün... çünkü oğlumun tırnaklarını kesiyordum o uyuyrken.. birden elini kımıldattı (fazla sıkı tutmadım elini) nasıl olduysa etini kestim.. yavrum ağladı ..
içim gitti aldım kucağıma öptüm kokladım onunla bende ağladım canını yaktım diye.. birden uyudu omzumda.. 20dk bırakmadım onu .. binlerce kez özür diledim..:14::14:

oh hava güzel dışarda uyandırayım sıpamı da çıkalım yoksa depresyon giibi bişi geliyor üstüme.. eşimle de limoniyiz bazı şeylerden dolayı..
artık pek normal bir evlilik sürdüremiyoruz.. uyarılarıma rağmen bazı şeyler tekrarlanıyor.. belli bir süre şans vericem dedim kendimce.. ama evde kardeş gibi olucaz..
baktım düzelmiyor alırım oğlumu giderim istanbula babamın yanına.. neyse fazla konuştum.. :10::10:

Son düzenleme:
saol tatlım...
ve de canını hiç mi ama hiç sıkma .. şekerin normal çıkar kendine hiç birşeyi sıkıntı etmemeye çalış.. bebişin için çok önemli bu...
doğum sonrası içinse hiç telaş etme.. Rabbim öyle bir güç veriyorki.. sezaryenli olsan bile koşabiliyorsun bebeğin ağlayınca..
benim annem 5. gün anca gelebildi işlerinden dolayı.. şehiri bırak biz ayrı ülkelerdeyiz..
5. güne kadar saolsun kaynanam yanımda kaldı ama bana daha da büyük köstek oldu..
annem 2 hafta kaldı işte 20 günlükken yalnız kaldım.. ben uykuyu okadar çok seven biriyim ki şimdilerde saat 7gibi kalkıyorum gece 1de yatıyorum uyuduğum 5-6 saat içinde kaç kez uyanıyorum onu bir ben bir Allah bilir.. oğlum çok şükür gece uykusunda sorun yok ama sonuçta beslenmesi için uyanıyorsun.. ıyk dese gözün açılıyor vıyk dese yatağından hopluyorsun... annelik böyle bir şey işte.. ben bebek tutmasını bile bilmezdim . bakımı ile ilgili nekadar çok şey okuduysam aklım daha da çok karıştı..
ve ne oluyor sonunda biliyormusun.. aklına en mantıklı ne gelirse içgüdünle onu yapıyorsun..
tabi bu süreç içinde eşimin tek yardımı oğlumun banyosunu yaparken oldu... onun haricinde akşamları evden gelince 5-10dk elinde tutar sever sonra "annesi gel" diye seslenir...

bebişlerinizin Emre'm gibi sakin bebek olmalarını diliyorum..
gaz problemi bebeklerin %95 var :)) aşılıyor bir şekilde ve zaman geçtikçe amaan gaz problemi de neymiş diyorsun daha nelerle karşılaşıcaz :)))

benim içim buruk bugün... çünkü oğlumun tırnaklarını kesiyordum o uyuyrken.. birden elini kımıldattı (fazla sıkı tutmadım elini) nasıl olduysa etini kestim.. yavrum ağladı ..
içim gitti aldım kucağıma öptüm kokladım onunla bende ağladım canını yaktım diye.. birden uyudu omzumda.. 20dk bırakmadım onu .. binlerce kez özür diledim..:14::14:

oh hava güzel dışarda uyandırayım sıpamı da çıkalım yoksa depresyon giibi bişi geliyor üstüme.. eşimle de limoniyiz bazı şeylerden dolayı..
artık pek normal bir evlilik sürdüremiyoruz.. uyarılarıma rağmen bazı şeyler tekrarlanıyor.. belli bir süre şans vericem dedim kendimce.. ama evde kardeş gibi olucaz..
baktım düzelmiyor alırım oğlumu giderim istanbula babamın yanına.. neyse fazla konuştum.. :10::10:

ah canım aynıymış durumumuz bende yanlız başıma uğraşacağım kayınvalidemlerde farklı şehirde ki zaten kayınvalidemlerle rahat edemem o yüzden gelmelerini tercih etmiyorum açıkcası. İnşallah bende senin gibi başarırım tek başıma Allah yardımcımız olsun. Canım herhalde bende bebeğime yanlışlıkla zarar versem senin gibi ağlarım bu konularda çok duygusallaşıyorum kıyamam size. Canım eşin konusunda da canını çok sıkma düzelir zamanla aranız bebeğiniz büyüdükçe de rahatlarsınız.Oluyor her evde ufak tefek atışmalar erkekler biraz da duyarsız oluyor malesef aklıma gelmişken ana gibi yar baba gibi hıyar olmaz:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sumugunu salvarini yerim seninnn bennn 41 keree :nazar: tuhhhhhhhh findik findikk yawwww
ben talibim dogmamis kizimaaaaa:52:

ben kızım için tabip olurdum ama erkek kardeşi sürekli yanında
anne karnında bile boş koymadı kızı:1::1::1::1::1:

Merhaba hanimlar:3:
İrem haber vermis ben de firsat bulmusken yazayim 27 mart sabahi 38+1 deyken oglum Taha'yi bir gun boyunca sanci cekmeme ragmen normal doguramadigim icin spinal+epidural kombinasyonlu aneztezili sezeryan dogumla dunyaya getirdim. Avatar fotografima koydum basarabildim mi bilmiyorum telefonumdan girdigim icin. Fotografta yanaklarinin tombik olduguna bakmayin coook minik oglum doktor besleyememissin icerde dedi simdi beslemeye calisiyorum. 2960 gr 48 cm olaraj dogdu ertesi gun 2700gr a dustu yavrum bacak derisi burus burus. Bu sabah gobegi dustu. Benim ameliyat agrim dun bugun biraz iyi tek basima kucagima alabiliyorum yavrumu sukur.
Darisi dogumu bekleyenlerin basina ve anneligi tatmak icin cabalayan herkesin basina insallah hayirli zamanda...:16:

maşallah subanallah çook tatlı :nazar::nazar::nazar::nazar:
allahım hayırlı sağlıklı uzunnnnn bi ömür versin annesiyle babasıyla inşallah :nazar::nazar::nazar:

allahım mavişe bakk maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlııı :)):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Saolun kızlar :))
ben minik erkeğime resmen aşığım..
ama bir gün ben de kaynana olucam diye düşününce aklım ermiyor :1:
erkek annesi olmak ayrı bir uyuzluk hee :))) sanırım oğlum evlenince anca anlarım kaynanamı.. hani bir laf var ya annelerimiz der hep bize anne olunca anlarsın diye..
bende diyorum kaynana olunca anca anlarım erkek analarının psikolojisini :)))

kanal D doktorum.. canlı epidural sezaryen doğum :)))

Saolun kızlar :))
ben minik erkeğime resmen aşığım..
ama bir gün ben de kaynana olucam diye düşününce aklım ermiyor :1:
erkek annesi olmak ayrı bir uyuzluk hee :))) sanırım oğlum evlenince anca anlarım kaynanamı.. hani bir laf var ya annelerimiz der hep bize anne olunca anlarsın diye..
bende diyorum kaynana olunca anca anlarım erkek analarının psikolojisini :)))

kanal D doktorum.. canlı epidural sezaryen doğum :)))

ben daha doğurmadan kaynanalık yapıyorum
kuzenimin eşi de hamile, bebeği bizden 2 hafta küçük ve kız
senin oğlan eşini de beraberinde getiriyo diyolar bi gıcık oluyorum:27::27::27:

hiç kimseyi kabul etmem gibi geliyo:1:

doğumla ilgili ne bişey okuyorum ne izliyorum ne de dinliyorum dostum
o an gelince elbet bi şekilde çıkacaklar diyorum bu kadar kadın nasıl doğurdu oluyo işte bi şekilde diyorum
o şekili inşallah hayırlısıyla 15 hazirandan sonra herhangi birgün görürüm:1:

kopiş yegenim çok tatlı ve saglıklı gorunuyor maşallah nazarlardan korusun Allah insallah cnm. oyyy aynı yegenıme bnzyor bi görsen oda aynı emre gıbı maviş böylee

kopiş yegenim çok tatlı ve saglıklı gorunuyor maşallah nazarlardan korusun Allah insallah cnm. oyyy aynı yegenıme bnzyor bi görsen oda aynı emre gıbı maviş böylee

sağol canım.... oğlumun benle hiç alakası yok valla :)) sadece sol kaşının çarpıklığı bana benzemiş :)) kaşlarımı hiç sevmem şekil veremediğim için.. ama oğlumda kendimden birşey görünce çok mutlu oldummm :)))))
Rabbim sana da senin gibi güzel kıvırcık saçlı.. zeytin gözlü bir kız versin :) ağzımdan öyle kaçtı vallahii

bu arada az önce canomu aradım da.. seb_bosh doğum yapmış dün sabah.. Nil'cik 3150g civarı doğmuş :))) sağlık durumları ikisinin de iyi..

bu arada az önce canomu aradım da.. seb_bosh doğum yapmış dün sabah.. Nil'cik 3150g civarı doğmuş :))) sağlık durumları ikisinin de iyi..

oy craftynin Nil'ine bak sen büyümüş de kardeşlerine isim ilhamlığı yapmış

küçük nil'e sağlıklı ve hayırlı geçireceği uzun bir ömür versin Allah..
aynı güzellikleri bize de göstersin inşallah:16:

oy craftynin Nil'ine bak sen büyümüş de kardeşlerine isim ilhamlığı yapmış

küçük nil'e sağlıklı ve hayırlı geçireceği uzun bir ömür versin Allah..
aynı güzellikleri bize de göstersin inşallah:16:

amin canım amin :))
şebnem crafty'nin kızının Nil ismini taşıdığını bilmiyordu:)) ben sorduğumda söyleyince aa craftynin kızına adaş geliyor dedim şaşırdı :) ama o da çok sevmiş o ismi..
isimleriyle yaşasın cimcimeler.. :)))

Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu:(((
Borek yaptim firinda, tutuclarida ocagin ustune koydum
Neyse borek tepsileride ocagin yaninda sofra bezleri ortulu ustunde
Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Kardesimle sohbet ediyoruz
Bakarmis borektende ne duman cikarmis diE
Anam bir bakmis cogalmaya baslamis dumanlar yavrum abla yemek yaniyor diyor
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss
Kimseler acilara mahruz kalmasin....

Kopişim oğluşun pek tatlı...Masmavi gözler yakıyo ortalığı...Kızlar sırada bekler valla...MAşallah nazar değmesin ...

sağol canım :)) darısı sana tatlım...

Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss

geçmiş olsun abla, Allah korumuş...

aman allah korumuş gurbetçim
geçmiş olsun canım

Merhaba hanimlar:3:
İrem haber vermis ben de firsat bulmusken yazayim 27 mart sabahi 38+1 deyken oglum Taha'yi bir gun boyunca sanci cekmeme ragmen normal doguramadigim icin spinal+epidural kombinasyonlu aneztezili sezeryan dogumla dunyaya getirdim. Avatar fotografima koydum basarabildim mi bilmiyorum telefonumdan girdigim icin. Fotografta yanaklarinin tombik olduguna bakmayin coook minik oglum doktor besleyememissin icerde dedi simdi beslemeye calisiyorum. 2960 gr 48 cm olaraj dogdu ertesi gun 2700gr a dustu yavrum bacak derisi burus burus. Bu sabah gobegi dustu. Benim ameliyat agrim dun bugun biraz iyi tek basima kucagima alabiliyorum yavrumu sukur.
Darisi dogumu bekleyenlerin basina ve anneligi tatmak icin cabalayan herkesin basina insallah hayirli zamanda...:16:

Allah analı babalı büyütsün tafcım maşallah çok tatlı oğluşun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KOPRİNA OĞLUNUN RESİMLERİNİ GÖRDÜM.MAŞ ÇOK sağlıklı bir bebiş.benim oğlumum bebekliğine benziyor aynen...desene annesi çok canlar yakacak oğlun..

Back
X