saol tatlım...
ve de canını hiç mi ama hiç sıkma .. şekerin normal çıkar kendine hiç birşeyi sıkıntı etmemeye çalış.. bebişin için çok önemli bu...
doğum sonrası içinse hiç telaş etme.. Rabbim öyle bir güç veriyorki.. sezaryenli olsan bile koşabiliyorsun bebeğin ağlayınca..
benim annem 5. gün anca gelebildi işlerinden dolayı.. şehiri bırak biz ayrı ülkelerdeyiz..
5. güne kadar saolsun kaynanam yanımda kaldı ama bana daha da büyük köstek oldu..
annem 2 hafta kaldı işte 20 günlükken yalnız kaldım.. ben uykuyu okadar çok seven biriyim ki şimdilerde saat 7gibi kalkıyorum gece 1de yatıyorum uyuduğum 5-6 saat içinde kaç kez uyanıyorum onu bir ben bir Allah bilir.. oğlum çok şükür gece uykusunda sorun yok ama sonuçta beslenmesi için uyanıyorsun.. ıyk dese gözün açılıyor vıyk dese yatağından hopluyorsun... annelik böyle bir şey işte.. ben bebek tutmasını bile bilmezdim . bakımı ile ilgili nekadar çok şey okuduysam aklım daha da çok karıştı..
ve ne oluyor sonunda biliyormusun.. aklına en mantıklı ne gelirse içgüdünle onu yapıyorsun..
tabi bu süreç içinde eşimin tek yardımı oğlumun banyosunu yaparken oldu... onun haricinde akşamları evden gelince 5-10dk elinde tutar sever sonra "annesi gel" diye seslenir...
bebişlerinizin Emre'm gibi sakin bebek olmalarını diliyorum..
gaz problemi bebeklerin %95 var :)) aşılıyor bir şekilde ve zaman geçtikçe amaan gaz problemi de neymiş diyorsun daha nelerle karşılaşıcaz :)))
benim içim buruk bugün... çünkü oğlumun tırnaklarını kesiyordum o uyuyrken.. birden elini kımıldattı (fazla sıkı tutmadım elini) nasıl olduysa etini kestim.. yavrum ağladı ..
içim gitti aldım kucağıma öptüm kokladım onunla bende ağladım canını yaktım diye.. birden uyudu omzumda.. 20dk bırakmadım onu .. binlerce kez özür diledim..

oh hava güzel dışarda uyandırayım sıpamı da çıkalım yoksa depresyon giibi bişi geliyor üstüme.. eşimle de limoniyiz bazı şeylerden dolayı..
artık pek normal bir evlilik sürdüremiyoruz.. uyarılarıma rağmen bazı şeyler tekrarlanıyor.. belli bir süre şans vericem dedim kendimce.. ama evde kardeş gibi olucaz..
baktım düzelmiyor alırım oğlumu giderim istanbula babamın yanına.. neyse fazla konuştum..