Eski dostlar hep beraber elele verelim

mistrall 2 gündür girmemiş topiğe
çok tırsıyorummmmmm:18::18::18::18:

düşündüğüm gibiyse Allah yardımcısı olsunnnn:16:

anam cidden doğum gerçekleşmiş olabilir mi? hayırlısı olsun.. Rabbim yardımcısı olsun mistimizin..

KOPRİNA OĞLUNUN RESİMLERİNİ GÖRDÜM.MAŞ ÇOK sağlıklı bir bebiş.benim oğlumum bebekliğine benziyor aynen...desene annesi çok canlar yakacak oğlun..
bazen düşündükçe deliye dönüyorum.. büyüyünce bakalım nasıl bişiy olcak :) küçükken sevimli olup büyüyünce çirkinleşenler de var :)))
artık o mu can yakar.. ben mi kızların canını yakarım bilmem :)) şimdiden kıskanan bir kaynana sıfatına giriyor gibiyim :1:
haftasonuna babam geldi istanbuldan, gezdik tozduk.. adam bir de fotoğrafçılıkla profesyonel ilgileniyor, gördüğü güzel kız bebişlerinin resimlerini çekiyor .. gelin bakıyomuş muş :)))
eve geldik resimlerin arasında kız fotoları çıkınca şaşırdım :))) kıskandım galiba

selam cnm..daha doğurmadım ama sanırım iyice az kaldı.karnım iyice aşağı indi.sıkıldım artık hamilelikden doğursam artık iyi olacak :1:
dualarınızı esirgemeyin benden.
bu arada sen izne ayrıldınmı?

selam cnm..daha doğurmadım ama sanırım iyice az kaldı.karnım iyice aşağı indi.sıkıldım artık hamilelikden doğursam artık iyi olacak :1:

yarın(çarşamba) son günüm inşallah
inşallah kolayca sağlıkla olur doğumun:16:

Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu:(((
Borek yaptim firinda, tutuclarida ocagin ustune koydum
Neyse borek tepsileride ocagin yaninda sofra bezleri ortulu ustunde
Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Kardesimle sohbet ediyoruz
Bakarmis borektende ne duman cikarmis diE
Anam bir bakmis cogalmaya baslamis dumanlar yavrum abla yemek yaniyor diyor
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss
Kimseler acilara mahruz kalmasin....

canım çok geçmiş olsun, Allah (c.c) kazalardan belalardan korusun.

anam 3ay 3hafta 3 günlük olmuşuz :)) 333 :D

tatlım çok şeker çıkmışsınız fotoda maşallah:nazar:

mistralcim dualarımız seninle hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

yarın(çarşamba) son günüm inşallah
inşallah kolayca sağlıkla olur doğumun:16:

oh ne güzel günün gelmiş benim daha 6 hafta var iznime

Bu arada benim 100 lük şeker yüklemesinde de ilk bir saat tokluğum yüksek çıktı doktor evde 4 günlük takip için ölçüm cihazı verdi bugün 3.günüm sonuçlar sınırın altında artık yediklerime de dikkat ediyorum tatlı, yağlı tuzludan uzak duruyorum 2 kilo verdim herhalde vücudumdaki ödemi falan attım.

oh oh maşallah.. sıkıldım deme :D en rahat günlerin.. tabi insan bunalıyor artık o ruh halini anlıyorum..
Emre doğunca da dedim ki e oğlum azıcık daha dursaydın içerde iyiydik böyle diye :))

Ayy maşallah size...Ne tatlı çıkmışsınız ana oğul..
sağol canım :) böyle güzel resimler size de nasip olur inşallah :)

Bu arada benim 100 lük şeker yüklemesinde de ilk bir saat tokluğum yüksek çıktı doktor evde 4 günlük takip için ölçüm cihazı verdi bugün 3.günüm sonuçlar sınırın altında artık yediklerime de dikkat ediyorum tatlı, yağlı tuzludan uzak duruyorum 2 kilo verdim herhalde vücudumdaki ödemi falan attım.
sağol canım :)

şekerin için de , evet biraz dikkat edersen ilaçsız tedavisiz atlatırsın bu dönemi.. ve bol bol su iç :)

naber arkadaslar nasılsınız?

bende durumlar aynı..

baska bı uzmana daha gıttım bu hıdrosalpenksle ılgılı. amelıyat en son care dedı. bırkaçkez asılama deneyelım olmazsa tüp bebek mecbur dedı. tup bebek ıcın amelıyat olmak gerekıyor.. aksı takdırde tüp de tutunamayabılır bu şey yuzunden.

belkı bılenınız vardır dıs gebelık gecırmıs bırının geçirmemiş birine göre tekrar dıs gebelık gecırme rıskı 5 kat fazlaymış.

doktora sordum ; eger asılama yaptırırsam dıs gebelık rıskı ortadan kalkıyomu?
- hayır dedı normal yolla da olsa asılamada olsa dıs gebelık ıhtımalı normal kısınınkınden 5 kat fazla sende.

kızlar sımdı kafam karıstı benım yumurtlamam normal.. çatlaması da normal .. asılama için rapor cıkartmam gerekıyormu ben yumurtlama iğnesi fılan kullanmam heralde ? aramızda asılama yaptıran varmıydı bızım hiç ? 18::15: haydı yallah aşılama topiğine:126:

asılama yaptırmaya karar verdık esımle.

epeydir giremedim kizlar ,nasilsiniz bakalim:34:
kopis kiz yerim ben o sari kafayi one tatli bisey masallah barekeallah:18:
medim hayirlisi olsun hakkinda canim,insallah güzel haberlerini beKliyorum

hamile arkadaslarim allah yardimciniz olsun,rabbim yavrularinizi kucaginiza almanizi nasip etsin insallah,gecen sene bu zamanlar bende hamileydim az kafanizi sisirmedim yok kanamam geldi yok söyle oldu,böyle oldu diye zaman ne kadar cabuk gecti seneye bu zamanlar sizde bizim gibi bebisleriniz hakkinda yazacaksiniz buraya insallah,bizde 6 ay.i, olduk teyzeleri,yalniz ilk hastaligimiza yakalandik,grip oldu ve öksürüyo,atlaticaz insallah,öpüyorum hepinizi

bende durumlar aynı..

baska bı uzmana daha gıttım bu hıdrosalpenksle ılgılı. amelıyat en son care dedı. bırkaçkez asılama deneyelım olmazsa tüp bebek mecbur dedı. tup bebek ıcın amelıyat olmak gerekıyor.. aksı takdırde tüp de tutunamayabılır bu şey yuzunden.

belkı bılenınız vardır dıs gebelık gecırmıs bırının geçirmemiş birine göre tekrar dıs gebelık gecırme rıskı 5 kat fazlaymış.

- hayır dedı normal yolla da olsa asılamada olsa dıs gebelık ıhtımalı normal kısınınkınden 5 kat fazla sende.

kızlar sımdı kafam karıstı benım yumurtlamam normal.. çatlaması da normal .. asılama için rapor cıkartmam gerekıyormu ben yumurtlama iğnesi fılan kullanmam heralde ? aramızda asılama yaptıran varmıydı bızım hiç ? 18::15: haydı yallah aşılama topiğine:126:

MEdicim hayırlısı olsun hakkında ...İnş aşılama ile mutlu sona kavuşursun..
Aşılama olmadım ama senin yumurtlaman normal olduğu için ekstra iğne veya çatlatma vb vereceğini sanmıyorum.Yumurtlamanı izler ve herşey zamanın da gelişir çatlarsa normal yolla aşılama yapar bence.

Bu ara bnm de kafama takılıyor.Tüp bebeği erteledik 1 sene maddi sebeplerden ama aşılamayı denesem mi acaba diye düşünüyorum.

canlarım uzunca bir süre giremeyeceğim topiğe bilginiz olsun dedim
izne ayrılıyorum inşallah
fırsat buldukça gelir yazarım..

çok dua bekliyorum hepinizden :26:

bende durumlar aynı..

cnm otur dusun hangisi sana kolay geliyorsa daha saglikli ise kendince onu yap guzelim riske atma cnm bnmmm
aman allah korumuş gurbetçim
geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun, Allah (c.c) kazalardan belalardan korusun.

mistralcim dualarımız seninle hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

oh ne güzel günün gelmiş benim daha 6 hafta var iznime

kizlar cok cok sagolun guzellerim bnmmm Allhim kimseye yasatmasin insAllahhhh

hakkınızda hayırlısı olsun balım..
aşılama ise aşılama olsun.. tüp ise tüp.. kendini çok yıprattın bu yolda.. inşallah tek seferde tutar senin de yüzün güler artık..
dualarımız seninle.. güzelce araştır..
hepimiz seni çook seviyoruz..üzülmeni istemiyoruz :16::16::16:

hakkınızda hayırlısı olsun balım..
aşılama ise aşılama olsun.. tüp ise tüp.. kendini çok yıprattın bu yolda.. inşallah tek seferde tutar senin de yüzün güler artık..
dualarımız seninle.. güzelce araştır..
hepimiz seni çook seviyoruz..üzülmeni istemiyoruz :16::16::16:

oyy sagol hayatım bende sızlerı cok sevıyorum

Back
X