Eski dostlar hep beraber elele verelim

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amman kızlar
yaman kızlar
selam kızlar

:24:

nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes şükür iyi..
sarı kalemlık hayırlı dogum nasıp etsın Allah canım
Gurbet abla yazdıklarını okudum geçmişler olsun dıyorum allah yavruşlarını eşini ve seni korusun ablacım
size bi müjdem var

desem de

inanmayın

adet oldum pek de guzel oldum oh da aman da ne guzel oldum olsun bunu bulamayanlarda var dıyor sızı opuyor medikcan:13:
canim benim yaaaa

selam kızlar.
21 nisan sabahı epidural sezeryanle bebeğimi dünyaya getirdim.çok şükür iyiyiz ... birbirimize alışmaya çalışıyoruz. elif çağla ve ben hepinizi öpüyoruz.

gözün aydin canim benim:nazar:
saglikli uzun ömürler nasip etsin rabbim,bahti acik osun

Son düzenleme:
kizlar aranizda klomen kulanan oldumu hic banada verildide gelecek ay baslicam yanliz bu klomen yada benzeri ilaclar ovulasyon gunlerini degistirebiliyormus dogrumu acaba ??? hic baslamasamiki

kizlar aranizda klomen kulanan oldumu hic banada verildide gelecek ay baslicam yanliz bu klomen yada benzeri ilaclar ovulasyon gunlerini degistirebiliyormus dogrumu acaba ??? hic baslamasamiki

cnm adetin 3.gunu basliyorsun ve artik senin siklusa gore nasilsa dr takibe aliyor bazi drlar kendinin catlamasinida bekliyor
bazilari ise igne vurup catlatiyor kolay gelsin cnm ins hemencik olur bebisin

kızlar ben dün adet oluyor gibi oldum :)) neden mi gibi.. hafif lekelenme tarzında.. henüz çözülemedim bugün de.. nasıl nekadar adet olucam onu da bilmiyorum bakalım bekliyorum..
ama hiç adet olacağıma bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi :1
hayırlısıyla artık umarım zayıflamam da kolaylaşır..

kızlar ben dün adet oluyor gibi oldum :)) neden mi gibi.. hafif lekelenme tarzında.. henüz çözülemedim bugün de.. nasıl nekadar adet olucam onu da bilmiyorum bakalım bekliyorum..
ama hiç adet olacağıma bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi :1
hayırlısıyla artık umarım zayıflamam da kolaylaşır..
4 aydir olmadinmi lohusalik haric cnm olabiliyor 9 ay bile adet olmayan varmis

SLm eski dostLaaar : )
ßende sizleri merak ediodum ne güzel yine dewam ediyosunuz ve maŞALLah herkes bebekLenmiş :nazar:
Gurbet abLaCm msj atmışsın çok sağoL unutmamış düşünmüşsün beni :70:
ßen uzun bi süre hiç girmedim ..Bu araLAr girmeye başLadım..
ßeni sorarsanız bende bi değişikLik yok daha ALLah nasip etmedi bebekimizi..
En son doktora gittiğimizde eşimin değerLeri için tüp bebek denmişti ama biz biraz bekLemeye karar vermiştik..
eşime proxeed ve spermax ilaçLarını kuLLanmaya başLadı bunLarı da deniyeLim dedik..
ßi de temmuzdaa sınavı var memurLuk sınavına hazırLanio oyüzden kafası buLanmasın die sadece iLAç kuLLanıp doktor ve bebek olayına ara verdik..
Sınavdan sonra artık bi geLişme oLmazsa aşıLama , tüp bebek denicez artık napaLım : (

4 aydir olmadinmi lohusalik haric cnm olabiliyor 9 ay bile adet olmayan varmis

yok abla olmadım.. normal olduğunu biliyorum da.. biran önce adet olmak istiyordum .. adetle birlikte hormonlar düzene giriyor.. kilo vermem de daha rahat olur diye bukadar sevinçliyim..
iki gündür lekelenme tarzındaydı akşam yoğunlaştı .. bugün dere gibiyim .. ped taşma hiç başıma gelmemişti bugün onu da yaşadım.. allahtan koltuğun üstünde örtü vardı..
nerdeyse saat başı ped değişiyorum.. pöff ne zormuş yaw..

ßende sizleri merak ediodum ne güzel yine dewam ediyosunuz ve maŞALLah herkes bebekLenmiş :nazar:
En son doktora gittiğimizde eşimin değerLeri için tüp bebek denmişti ama biz biraz bekLemeye karar vermiştik..
eşime proxeed ve spermax ilaçLarını kuLLanmaya başLadı bunLarı da deniyeLim dedik..
ßi de temmuzdaa sınavı var memurLuk sınavına hazırLanio oyüzden kafası buLanmasın die sadece iLAç kuLLanıp doktor ve bebek olayına ara verdik..
Sınavdan sonra artık bi geLişme oLmazsa aşıLama , tüp bebek denicez artık napaLım : (
canim hadi bakalim ins olacak tedbir bizden takdir Allahtan unuturmuyum yane guzel gunlerimiz gecti hep beraberrrrr
yok abla olmadım.. normal olduğunu biliyorum da.. biran önce adet olmak istiyordum .. adetle birlikte hormonlar düzene giriyor.. kilo vermem de daha rahat olur diye bukadar sevinçliyim..
iki gündür lekelenme tarzındaydı akşam yoğunlaştı .. bugün dere gibiyim .. ped taşma hiç başıma gelmemişti bugün onu da yaşadım.. allahtan koltuğun üstünde örtü vardı..

cnm iyi sevindim senin adinaaa zayiflar citir olursun artikkk

canim hadi bakalim ins olacak tedbir bizden takdir Allahtan unuturmuyum yane guzel gunlerimiz gecti hep beraberrrrr

gurbet abla ben doğru mu görüyorum .. yoksa gözlerim benle oynuyor mu..
sen hamilemisin.?????????

aaaa gurbet abLa hayırLı oLsun yaaa hiç çaktırmıyo şuna bak :46:

çok sevindim hadi Allah tamamına erdirsin inş :nazar:

Nasıl oldu ya beLirtin faLan varmıydı ?

Sanırım medicaLLe ben kaLdım hamiLE kaLmayan ..(okudum o da aşılama ya da olmazsa tüp bebek düşünüo bende aynı durumdayım temmuza kadar bekLicm )

MediCim de inş yeni evinde yeni haberLErLe karşıLAşır..

ßenim eşimde şu memurLuk sınavını kazanırsa bizimde taşınma ihtimaLimiz var beLki benmkide yeni eve nasip oLacak kim biLir ..

Neyse kızLar sizin duaLarınız kabuL oLur Lütfen dua edin bize ..

Sanırım medicaLLe ben kaLdım hamiLE kaLmayan ..(okudum o da aşılama ya da olmazsa tüp bebek düşünüo bende aynı durumdayım temmuza kadar bekLicm )

MediCim de inş yeni evinde yeni haberLErLe karşıLAşır..

ßenim eşimde şu memurLuk sınavını kazanırsa bizimde taşınma ihtimaLimiz var beLki benmkide yeni eve nasip oLacak kim biLir ..

Neyse kızLar sizin duaLarınız kabuL oLur Lütfen dua edin bize ..

canım Rabbim kısa zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün..
aklıma gelen medi haricinde.. gida_pinar var bir de erce abla.. ama erce sanırım biraz askıya aldı bu konuyu..
dualarım sizinle kızlar..
pöf oğlum uyumuştu güya.. parmağını emerken uyandı.. zayk zıyk ediyor beşiğinde gidip bakayım.. 2 dakka yaw.. 2 dakka wc gidicektim yaww

he gurbet abla çaktırmıyor da.. sormam mı ona bennnn

aklıma gelen medi haricinde.. gida_pinar var bir de erce abla.. ama erce sanırım biraz askıya aldı bu konuyu..
pöf oğlum uyumuştu güya.. parmağını emerken uyandı.. zayk zıyk ediyor beşiğinde gidip bakayım.. 2 dakka yaw.. 2 dakka wc gidicektim yaww

koprinacım biz mecburen bebek işini erteledik malum koçiş yok evde zaten tek kişylede bebek olmuyo hoş biz iki kişiykende beceremedik neyse şaka bi yana rabbim mediye pınarıra esleme ve bebek yolu gözlüyen herkese nasip etsin şu mubarek cumaların hürmetine benimde nasibimde varsa zaten rabbim verir :49::49::49:

Kopricim beni unutmamışsınnnn.. Bu sitede ben yokken hatırlanmak ne güzel...

Ben de malesef bebek yolu gözleyenlerdenim..Geçen ay soğan kürü yapmıştım bakalım bu ay etkisini gösterecek mi?
Adet olursam incir kürüne başlayacağım ben de ..

Eşimin akrabası öldü cenaze evine giitik.Kardeşler kuzenler koşturuyo ortada.Dedim biz ölünce kim koşturcak ortada,arkamızdan kim dua edecek?
Rabbim bize de bi bebek nasip eylesin inş.

Son düzenleme:
Back
X