Eski dostlar hep beraber elele verelim

Sevsena , tatlım doğum yapmışsındır artık.. nerdeyse 1 ay olacak.. anlat güzelim merak ettim..

kopiş çıktın sandım ben geçmişi okurken... 2 mayısta sezeryanla doğurdum kızımı... adını ela koyduk.3400 gr 50 cm doğdu. 10 gün annem yanımdaydı hiç nete giremedim sonrada işler bana kalınca vakitsizlikten girip haber bile veremedim size...

kopiş çıktın sandım ben geçmişi okurken... 2 mayısta sezeryanla doğurdum kızımı... adını ela koyduk.3400 gr 50 cm doğdu. 10 gün annem yanımdaydı hiç nete giremedim sonrada işler bana kalınca vakitsizlikten girip haber bile veremedim size...

oh maşallah Ela hanıma :) 2 kız annesi olmak güzel duygudur :) Rabbim kolaylık versin canım, ben tek çocukla zor başediyorum krizlere giriyorum bazen :) sende 2 tane var :))

sorma büyük kızı biliyorsun zaten anlatmama gerek yok küçük anne modunda şu an... bebek zaten yetiyor bir de onun annelik yapması ile uğraşıyorum.okulu dersleri de cabası tabi :(( ama yinede onlar hayatın tadı anlamı benim için...

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.Allahım tüm dualarınızı kabul eylesin inşallahhh.21.05.2012 pazartesi günü bebişim dünyaya merhaba dedi.Şükürler olsun sağ salim aldım kucağıma.Allahım isteyen her kuluna naip eylesin inşallahhhhh.Hepinize iyi kandiller arkadaşlar tekrar...

canım arkadaşlarım önce hepinizin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin.bugün itibariyle 22 günlük olduk bütün telaşlarımızı atlattık çok şükür... gelen giden ev işleri ve kızlarımla uğraşırken nete girmeye pek fırsatım olmuyor.inşallah bundan sonra daha sık görüşeceğiz.hepiniizi çok çok öpüyorum :))

maşallahh kızlar çokk sevindim ,bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı günler kandiliniz mübarek olsun canlar. Allah (c.c) bu mübarek günde hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Anne olmak isteyen bütün kadınlara bu duyguyu yaşatır inşallah.) Medi, gıda,gurbet güzeli, erce,eslem daha hatırlayamadığım tüm arkadaşlarımız güzel evlatlara sahip olursunuz inşallah.

eylül cüm teşekkür ederim cnm dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.Allahım tüm dualarınızı kabul eylesin inşallahhh.21.05.2012 pazartesi günü bebişim dünyaya merhaba dedi.Şükürler olsun sağ salim aldım kucağıma.Allahım isteyen her kuluna naip eylesin inşallahhhhh.Hepinize iyi kandiller arkadaşlar tekrar...

dosthane tebrik ederim cnm gözün aydın..Ne mutlu sana huzur içinde büyüt bebeğini inş.
Darısı bizim de başımıza.

sağol ablam, hepinizin kandilini kutlarım biraz geç olsa da. .:)
evet yaklaşk 1 hafta banlanmıştım ufak bir tatsızlık çıkmıştı.. ama tatlıya bağlayıp çözdük işi.. herşey yolunda artık..
hormonlarımın tavan yaptığı bir ana denk geldi herhalde :)) neyse olan oldu bitti.. burdayım şükür :) özledim hepinizi.. hoş pek giren de yok eskisi gibi

medim, pinarım dualarım ssizinle kızlar.. hep aklımdasınız..

Kopişim duaların ve desteğin için teşekkür ederim cnm.

canım arkadaşlarım önce hepinizin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin.bugün itibariyle 22 günlük olduk bütün telaşlarımızı atlattık çok şükür... gelen giden ev işleri ve kızlarımla uğraşırken nete girmeye pek fırsatım olmuyor.inşallah bundan sonra daha sık görüşeceğiz.hepiniizi çok çok öpüyorum :))

Sevsena cım seni de tebrik ederim.Maşallah bebişine Rabbim sana bağışlasın..

Kızlar artık bi çoğunuz anne oldu ve bebek yolunu gözlerken şimdi ortalık kızan doldu:)))

Ben diyorum ki eskisi gibi tablo yapalım..Annelerimiz ne kadar bekledi , nasıl hamile kaldı, bebeği kaç aylık ve gelişimi diye bi tablo oluşturalım.

Hem biz bekleyen adaylara umut olur hem de birbirimizi takip ederiz yeniden ...

Yalnız bu tabloyu en sık topiğe giren arkadaşlar yaparsa iyi olur.Ben çok sık giremiyorum çünkü.

Ne dersiniz kızlar.

gozunaydin olsun cnmmmmmmm saglicakla buyut yavrunuuu
sağol ablam, hepinizin kandilini kutlarım biraz geç olsa da. .:)
evet yaklaşk 1 hafta banlanmıştım ufak bir tatsızlık çıkmıştı.. ama tatlıya bağlayıp çözdük işi.. herşey yolunda artık..
hormonlarımın tavan yaptığı bir ana denk geldi herhalde :)) neyse olan oldu bitti.. burdayım şükür :) özledim hepinizi.. hoş pek giren de yok eskisi gibi

medim, pinarım dualarım ssizinle kızlar.. hep aklımdasınız..
olsun cnm onemli olan senin geri donmen hosgeldinnnnnnnnnn
gozunaydin cnmmmmmm kizimizi saglicakla buyutttttt
Kızlar artık bi çoğunuz anne oldu ve bebek yolunu gözlerken şimdi ortalık kızan doldu:)))

Ben diyorum ki eskisi gibi tablo yapalım..Annelerimiz ne kadar bekledi , nasıl hamile kaldı, bebeği kaç aylık ve gelişimi diye bi tablo oluşturalım.

Hem biz bekleyen adaylara umut olur hem de birbirimizi takip ederiz yeniden ...

Yalnız bu tabloyu en sık topiğe giren arkadaşlar yaparsa iyi olur.Ben çok sık giremiyorum çünkü.

Ne dersiniz kızlar.
topik sahibi olarak ben yaparim tabloyuilk sayfaya ekelrim genelde burayadimmm cnmmm

kopişşşşşşş geçmiş olsun balım mapusluk bitmiş
valla üzülmüştüm banlanmana :50::50::50::50::50:

sağol ablam..
zayıflama formulünü benle de paylaşsana..
ben haftada 3-4 defa evde yürüyüş yapıyorum.. leslie sansone mi neydi .. onun klipleriyle 2 mil 30dakika :) 3mil de var 45 dk ama oğlumdan fırsat kalmıyor.. yemek içmekle sıkıntım yok zaten.. adam akıllı yemeye fırsat kalmıyor ..

:2: nasılsınız arkadaslar ben sıze bısey sorucam
şimdi ben klopmen kullanıyorum ya doktor adetın 3. gunu başlattı 5 gun boyunca her gun bır tablet alacagımı soyledı tamam kurallara uydum problem yok.
adetım bıtelı 2 gun oluyor. bugun ılıskı sonrası kan geldı bu konuda bısey bılenınız varmı ?
benım ılıskı sonrası hıc kanamam olmadı sımdıye kadar . klomenle mı alakalı acaba

Son düzenleme:
sağol ablam..
zayıflama formulünü benle de paylaşsana..
ben haftada 3-4 defa evde yürüyüş yapıyorum.. leslie sansone mi neydi .. onun klipleriyle 2 mil 30dakika :) 3mil de var 45 dk ama oğlumdan fırsat kalmıyor.. yemek içmekle sıkıntım yok zaten.. adam akıllı yemeye fırsat kalmıyor ..

kalori sayıyoruz genelde ,hamurişi tatlı az yiyorum
bol sebze meyva kışın evde spor yapıyodum şimdilerde her akşam 1 buçuk saat yürüyorum
sigarayı bıraktığım hafta 68 e düşmüştüm sonraa hopppp tekrar kilo aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum
zayıflama topiğinde çok güzel kilo veriliyo hep birlikte bide oraya günlük menü yazıyoruz
sen emzirmiyomusun canım

şimdi ben klopmen kullanıyorum ya doktor adetın 3. gunu başlattı 5 gun boyunca her gun bır tablet alacagımı soyledı tamam kurallara uydum problem yok.
adetım bıtelı 2 gun oluyor. bugun ılıskı sonrası kan geldı bu konuda bısey bılenınız varmı ?
benım ılıskı sonrası hıc kanamam olmadı sımdıye kadar . klomenle mı alakalı acaba

bende klomen kullandım ama bende öyle bişe olmadı
klomen kanama yapar mı ki

canım yumurtluyor olabilirsin yani.. doktora danışsan daha iyi olur.. biz şimdi ne desek boş.. yanıltmalayım seni bu önemli adımında..

kalori sayıyoruz genelde ,hamurişi tatlı az yiyorum
bol sebze meyva kışın evde spor yapıyodum şimdilerde her akşam 1 buçuk saat yürüyorum
sigarayı bıraktığım hafta 68 e düşmüştüm sonraa hopppp tekrar kilo aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum
zayıflama topiğinde çok güzel kilo veriliyo hep birlikte bide oraya günlük menü yazıyoruz
sen emzirmiyomusun canım

yok ablam emzirmiyorum nisanın başında emre bıraktı emmeyi zaten sütüm az geliyordu.. sağılmıyordu da o derece azalmıştı pompa çekmiyordu. çocuk memeyi görünce hortlak görmüşe dönüyor bazen de oynuyor.. sağ gösümü sıkınca azıcık ucuna geliyor süt öyle yalıyor sadece emmiyor :((
o yüzden artk sıkı bir rejime başlıyorum.. sporla birlikte

canım yumurtluyor olabilirsin yani.. doktora danışsan daha iyi olur.. biz şimdi ne desek boş.. yanıltmalayım seni bu önemli adımında..

yok ablam emzirmiyorum nisanın başında emre bıraktı emmeyi zaten sütüm az geliyordu.. sağılmıyordu da o derece azalmıştı pompa çekmiyordu. çocuk memeyi görünce hortlak görmüşe dönüyor bazen de oynuyor.. sağ gösümü sıkınca azıcık ucuna geliyor süt öyle yalıyor sadece emmiyor :((
o yüzden artk sıkı bir rejime başlıyorum.. sporla birlikte

emrecim emmiyosa o zaman seni topiğimize bekleriz :34::34::34:

tatlim yumurtan olusuyodur normal yani,insallah rabbim yüzünü güldürecek

şimdiye kadar olmadıysa ilaçla ilgilidir cnm belki yumurtlamanla ilgilidir..doktoruna sor mutlaka ama bizede yaz merak ettm..

Ya kıslar eskiden ne güzel liste yapardık sonra adet zamanı gelince bir sürü psikolojik belirti yaşardık sonra kırmızı kart yerdik : ) ya da çift çizgi görenlerimiz olurdu..

Güzel günlerdi be ..keşke hepimiz aynı anda hamile kalsaydık da ''eski dostlar hamile '' topiği açsaydık :31:

Ya kıslar eskiden ne güzel liste yapardık sonra adet zamanı gelince bir sürü psikolojik belirti yaşardık sonra kırmızı kart yerdik : ) ya da çift çizgi görenlerimiz olurdu..

Güzel günlerdi be ..keşke hepimiz aynı anda hamile kalsaydık da ''eski dostlar hamile '' topiği açsaydık :31:
[/QUO

Ben teklif sundum gurbet ablam tablo yapacak yine yazacaz hem hamişleri hem bekleyenleri ...

MEdicim ben de 3 ay klomen kullandım ama hiç kanamam olmadı.. Aklıma tek gelen belki stresten biraz kastıysan ilişki sırasında olabilr cnm. Çünkü ben doktora giderken çok geriliyodum...

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakiimm:)

Ben çok yorgunum ya...Oğlumda uyku 5dk, yemek bikaç kaşık, ve çok hareketli:)bi ilaç kullandım sütümü çok azalttı ve sonunda gitti gibi bişey..Çocuk da artık biberon bebeği oldu mlsf...Çok üzüldüm ama en azından 6 ay anne sütü alabildi...

Kopri bişeyler sormuşsun mesajda ama ben geç gördüm senin de mesaj kutun dolmuş gönderemedim..

artık ek gıdaya başlamışsındır herhalde...

öpüyoruz hepiniziii

Back
X