Eski dostlar hep beraber elele verelim

Eski dostlar hepberaber elele verelim

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAC COCUGU VAR----KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BASLANGIC TARIHI
[/TD]
[TD]SONUC
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetguzeli[/TD]
[TD]1 kiz -2 erkek- 1 melegi var.....5.cocuk olacak insallah[/TD]
[TD]25.05.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ESKI DOSTLARDA BEBEKLERI DOGANLAR
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[/TD]
[TD]BEBEGIN DOGUM TARIHI
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]SONUC
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eski dostlar hepberaber elele verelim

[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BASLANGIC TARIHI
[/TD]
[TD]SONUC
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetguzeli[/TD]
[TD]1 kiz -2 erkek- 1 melegi var.....5.cocuk olacak insallah[/TD]
[TD]25.05.2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ESKI DOSTLARDA BEBEKLERI DOGANLAR
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[/TD]
[TD]BEBEGIN DOGUM TARIHI
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]SONUC
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gurbet Ablacım eline sağlık tabloyu yapmışsın ..ama anneler le bekleyenler ayrı tablo olmasın bence birleşik olsun.

Beni de eklermisin yaş 27 SAT 10.05.2012 BAşlangıç tarihi 2009 3 yıldır bebeğini bekliyor , kendi haline bıraktı diye:))

Son düzenleme:
selam kızlar
bugun kontrole gıttım heyecanla
cuma yıne bakalım dedı
heralde cumartesı gunu catlatma ıgnesı yapmamı soyler
pazartesı de asılama yapılır dıye tahmın edıyorum
cuma gıdınce yıne yazıcam sıze
optum çok

bu arada ılacın etkılerı : bas agrısı, bas donmesı mıde bulantısı yasıyorum sarhoş gbuyum kasıklarım da agrıyyyyyyyyyyyyyy
dun bı yatmısım saat 6 da sabaha kadar uyumusum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakiimm:)

Ben çok yorgunum ya...Oğlumda uyku 5dk, yemek bikaç kaşık, ve çok hareketli:)bi ilaç kullandım sütümü çok azalttı ve sonunda gitti gibi bişey..Çocuk da artık biberon bebeği oldu mlsf...Çok üzüldüm ama en azından 6 ay anne sütü alabildi...

Kopri bişeyler sormuşsun mesajda ama ben geç gördüm senin de mesaj kutun dolmuş gönderemedim..

artık ek gıdaya başlamışsındır herhalde...

öpüyoruz hepiniziii

oy sizden haber almak ne güzelmiş :) oğluşun ameliyat geçirmişti umarım toparlanmıştır.. benim oğlum da 3buçuk aylıkken redetti memeyi.. ne yaptıysam olmadı az olan sütüm de gitti.. canı sağolsun aptamil de var şükür.. ek gıdaya 4.ay bitince başladık.. hem sütten doymuyordu artık.. hemde kaka problemi vardı 4günde falan yapıyordu kabız olmasa da bu rahatsız ediyordu emreyi, ek gıdaya başladığımızdan beri hergün düzenli kakamız var.. hatta 2-3 kez de oluyor günde :) insan nelere seviniyor :9::9:
bu arada köpek dişimiz çıkıyor :) ne tuhaf dimi.. sizde diş var mı ?

selam kızlar
cuma yıne bakalım dedı
optum çok

bu arada ılacın etkılerı : bas agrısı, bas donmesı mıde bulantısı yasıyorum sarhoş gbuyum kasıklarım da agrıyyyyyyyyyyyyyy

hadi bakalım çatır çatır çatlar yumuşlar da bebiş olurlar inşallah..
neden çoğul konuştuysam... :)

oy sizden haber almak ne güzelmiş :) oğluşun ameliyat geçirmişti umarım toparlanmıştır.. benim oğlum da 3buçuk aylıkken redetti memeyi.. ne yaptıysam olmadı az olan sütüm de gitti.. canı sağolsun aptamil de var şükür.. ek gıdaya 4.ay bitince başladık.. hem sütten doymuyordu artık.. hemde kaka problemi vardı 4günde falan yapıyordu kabız olmasa da bu rahatsız ediyordu emreyi, ek gıdaya başladığımızdan beri hergün düzenli kakamız var.. hatta 2-3 kez de oluyor günde :) insan nelere seviniyor :9::9:
bu arada köpek dişimiz çıkıyor :) ne tuhaf dimi.. sizde diş var mı ?

Benim sütüm ilk 1 ay erken doğum şokundan gelemedi ama sonra oğlumu emzirerek ve sağarak artmıştı. Sadece anne sütüne geçmiştik.

Ama 3 ay kanamam durmayınca şükran adet düzenleyici verdi. Meğer sütü azaltıyormuş. O zamanlar bilmiyodum. İlacı bıraktıktan sonra da toparlayamadım. Emzirmeye devam ettim ama yetmedi. Sağarak artırmaya çalıştım başarabilirdim ama tek başıma olmdı. Oğlum hem çok gzlı hem çok hareketliydi..Çok mücadele ettim çünkü bir gün mama versem 1hafta sancı çekiyoduk..

Sonunda oğlum büyüdükçe hiç sağamamaya başladım. Huy değiştirdi iice.Yemek yapmaya bile fırsat vermiyor. Ve yaklaşık 10gündür süt vermemeyi kabullenip bıraktım.

Ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık..Ama Süt azaldıktan sonra iştahı azaldı bi daha da düzelmedi kuzumun...Sürekli ne yapsam derdindeyim.Zor walla

Şu an Konya'dayım.Kayınvalidemin yanında:)Bunu yapacağımı hiç düşünmezdim ama o kadar yoruldum ki geldim bakalım. Oğlum iki kişiye de yetiyo walla.Tam bi çılgın oldu...Kıpır kıpır...NApcam bilmiyorum ben bu sıpayla:)

Dişimiz hala yok. 2 aydır kaşınıyoruz ama bişey yok daha.

Göz kontrollerimiz devam ediyor. Şu an için problem yok çok şükür

Bizden böyle...Siz nasılsınız daha daha?

Benim sütüm ilk 1 ay erken doğum şokundan gelemedi ama sonra oğlumu emzirerek ve sağarak artmıştı. Sadece anne sütüne geçmiştik.

Ama 3 ay kanamam durmayınca şükran adet düzenleyici verdi. Meğer sütü azaltıyormuş. O zamanlar bilmiyodum. İlacı bıraktıktan sonra da toparlayamadım. Emzirmeye devam ettim ama yetmedi. Sağarak artırmaya çalıştım başarabilirdim ama tek başıma olmdı. Oğlum hem çok gzlı hem çok hareketliydi..Çok mücadele ettim çünkü bir gün mama versem 1hafta sancı çekiyoduk..

Sonunda oğlum büyüdükçe hiç sağamamaya başladım. Huy değiştirdi iice.Yemek yapmaya bile fırsat vermiyor. Ve yaklaşık 10gündür süt vermemeyi kabullenip bıraktım.

Ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık..Ama Süt azaldıktan sonra iştahı azaldı bi daha da düzelmedi kuzumun...Sürekli ne yapsam derdindeyim.Zor walla

Şu an Konya'dayım.Kayınvalidemin yanında:)Bunu yapacağımı hiç düşünmezdim ama o kadar yoruldum ki geldim bakalım. Oğlum iki kişiye de yetiyo walla.Tam bi çılgın oldu...Kıpır kıpır...NApcam bilmiyorum ben bu sıpayla:)

Dişimiz hala yok. 2 aydır kaşınıyoruz ama bişey yok daha.

Göz kontrollerimiz devam ediyor. Şu an için problem yok çok şükür

Bizden böyle...Siz nasılsınız daha daha?

oy senin işin amma da zormuş.. herşey zaten şu büyüme ataklarından kaynaklanıyor.. bebişlerin düzeni alt üst oluyor.. biz daha baştan beri hep süt takviyesi yapıyorduk yetmedi hiç sütüm.. belli bir süre sonra belki de biberon kolayına geldi.. ama herşey 1 günde oldu nasıl oldu anlamadım.. birden gerilmeler kasılmalar emmek istemedi.. memeyi görünce öcü görmüş gibi oluyordu.. uykuluyken emiyordu sonra onu da farketmeye başlayınca inada bindi herşey... zorlamamaya çalıştım daha çok inatlaşmasın diye ama nasip işte bukadar emdiğine şükür..
oğlum iyice mız mız bişiy oldu hep ilgi istiyor sürekli konuşucaz, oyun oynıcaz.. anne wc bile gitmicek.. uyuyurken yemek yapıyorum.. ama zor oluyor.. allahtan ki gece uykusu normal de o sırada dinlenebiliyorum.. akşam 8,30-9da en geç yatıyor.. sabah 6-7ye kadar .. uyanırsa süt veriyorum uyanmazsa da artık ellemiyorum 1 aydır böyle.. 2 haftadır da kendi odasına uyuyor .. kilodan yana analı oğullu popo büyütüyoruz.. gören inanmıyor 5 buçuk aylık olduğuna.. 7-8 aylık sanıyorlar..
6 buçuk aylık olunca karşı olmama rağmen yürüteç alıcam, enerjisini atamıyor.. yeni yeni dönmeye başladı ama o da hep sinir ediyor emreyi :) oyuncaklar da sinir ediyor.. napıcaz bilmem.. emekleme pozisyonu alıyor kafayı yere gömüyor popoyu kaldırıp dizlerini öne vermeye çalışıyor onu da başaramayınca çıldırıyor resmen :)))
ek gıda menümüz : sabah 6-7arası süt 180ml süt, 9da meyve püresi 11,30 süt .. 14.00 sebze püresi.. 16,30 süt .. 19,00 yoğurt (bu ara mola verdik biraz alerji yaptı)
20,30-21,00 sütlü tahıllı mama (biberondan içilebilecek kıvamda) bazen gece 3-4 gibi uyanıyor süt veriyorum .. uyanmazsa 6,30da en geç üstü başı çişli vaziyette uyanıyor :) bezden yana hiç şansımız gülmedi

merhaba kızlar nihayet yazmaya fırsat buldum doğuman sonra sıkıntılar yaşadım tansiyon problemi falan bide bu hastalık beni depresyona soktu heran bişey olacak korkusuyla yaşıyorum bebeğimde büyüyor beşinci ayı dolduruyoruz nerdeyse bende mamaya başladım sütüm yetmiyor mama tadını alınca memeyede pek yaklaşmıyo zorla emziriyorum bırakacak gibi kızım çok sakindi ama son zamanlarda tam bir cadı oldu uyutmak için resmen savaşıyorum zorla uyuyor çok yormaya başladı benden böyle doğu yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin olmayanlaranda rabbim tez zamanda hayırlısını versin medicim senide bu yolda allah muvaffak etsin inşallah gönlüne göre veriri rabbim

merhaba kızlar nihayet yazmaya fırsat buldum doğuman sonra sıkıntılar yaşadım tansiyon problemi falan bide bu hastalık beni depresyona soktu heran bişey olacak korkusuyla yaşıyorum bebeğimde büyüyor beşinci ayı dolduruyoruz nerdeyse bende mamaya başladım sütüm yetmiyor mama tadını alınca memeyede pek yaklaşmıyo zorla emziriyorum bırakacak gibi kızım çok sakindi ama son zamanlarda tam bir cadı oldu uyutmak için resmen savaşıyorum zorla uyuyor çok yormaya başladı benden böyle doğu yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin olmayanlaranda rabbim tez zamanda hayırlısını versin medicim senide bu yolda allah muvaffak etsin inşallah gönlüne göre veriri rabbim

canım özlettin kendini.. kızına da maşallah büyümüş bile.. hem annesi sabret.. büyüme atağıdır onun huysuzluğu... bu huysuzluğun sonunda göreceksin ki yeni birşeyler öğrenmiş..
süt konusuna gelince .. canım kesinlikle önce emzir .. yarı uyumuş vaziyetteyken ver biberonu.. ondan içmek kolayına geliyor..
bizde uyku için resmen kavga ettik emreyle az önce :) sonunda sinirlendim bıraktım koltuğa yan çevirip.. parmağını eme eme müzikle uyudu.. sıkılmış annesinden demek.. bazen gücüme gidiyor.. okadar sarıl uğraş uyutmak için o çırpınsın dursun.. sonunda da kendi kendine uyusun..

selam kızlar
cuma yıne bakalım dedı
optum çok

Bu sefer olacak insAllah askim su gunlerin yuzu suyu hurmetine Allahim habibin hurmetine mecime butun bekleyenlere nasip et Allahim

canım özlettin kendini.. kızına da maşallah büyümüş bile.. hem annesi sabret.. büyüme atağıdır onun huysuzluğu... bu huysuzluğun sonunda göreceksin ki yeni birşeyler öğrenmiş..
süt konusuna gelince .. canım kesinlikle önce emzir .. yarı uyumuş vaziyetteyken ver biberonu.. ondan içmek kolayına geliyor..
bizde uyku için resmen kavga ettik emreyle az önce :) sonunda sinirlendim bıraktım koltuğa yan çevirip.. parmağını eme eme müzikle uyudu.. sıkılmış annesinden demek.. bazen gücüme gidiyor.. okadar sarıl uğraş uyutmak için o çırpınsın dursun.. sonunda da kendi kendine uyusun..

inşallah canım ya böyle devam ederse çok boğuşuruz mümkün oldukça emzirmeye çalışıyorum ama bazen memeyi ağzına almıyo itiyo o zaman mecbur mama veriyorum sütümde çok değil zaten ben asla bırakamıyorum oyle yalnız koltuga falan geçenlerde ilk düşüşümüzü yaşadık koltuktan aşağı uçtu kızım çok üzüldüm o günden beri bırakamıyorum yatagındada durmuyo zilli bazen yere koyuyorum anakucagında televizyonu açıyorum reklam izlıyo hatta bazen reklamların sesini duyudugu anda herşeyı bırakıp tvye odaklanıyo bıtınce aynen cadılığına devam sebepsiz yere bağırıyo ilgi istiyo hep oynıcaz konuşcaz inşallah düzene girer

inşallah canım ya böyle devam ederse çok boğuşuruz mümkün oldukça emzirmeye çalışıyorum ama bazen memeyi ağzına almıyo itiyo o zaman mecbur mama veriyorum sütümde çok değil zaten ben asla bırakamıyorum oyle yalnız koltuga falan geçenlerde ilk düşüşümüzü yaşadık koltuktan aşağı uçtu kızım çok üzüldüm o günden beri bırakamıyorum yatagındada durmuyo zilli bazen yere koyuyorum anakucagında televizyonu açıyorum reklam izlıyo hatta bazen reklamların sesini duyudugu anda herşeyı bırakıp tvye odaklanıyo bıtınce aynen cadılığına devam sebepsiz yere bağırıyo ilgi istiyo hep oynıcaz konuşcaz inşallah düzene girer

canım işine karışmak gibi anlama tabi en iyisini sen bilirsin de, tv izletme elinden geldiğince.. araştırmalara göre tv izleyen çocukların çoğu asosyelleşiyormuş.. gibisinden şeyler okuyorum hep.. evde de tv açılmıyor eşim gelene kadar o saate de emre yatıyor zaten..

emzirmeye gelince canım bir de ayakta emzirmeye denesen ya, kaç kişiye önerdiysem olumlu cvp aldım.. hoş kendimde uygulayamadım bunu bilgim yoktu ozamanlar.. emmiyor diye bende biberona sarılırdım hemen aman aç kalmasın diye.. hiç te bişey olmaz.. acıkınca deli gibi emecek seni :))

canım işine karışmak gibi anlama tabi en iyisini sen bilirsin de, tv izletme elinden geldiğince.. araştırmalara göre tv izleyen çocukların çoğu asosyelleşiyormuş.. gibisinden şeyler okuyorum hep.. evde de tv açılmıyor eşim gelene kadar o saate de emre yatıyor zaten..

emzirmeye gelince canım bir de ayakta emzirmeye denesen ya, kaç kişiye önerdiysem olumlu cvp aldım.. hoş kendimde uygulayamadım bunu bilgim yoktu ozamanlar.. emmiyor diye bende biberona sarılırdım hemen aman aç kalmasın diye.. hiç te bişey olmaz.. acıkınca deli gibi emecek seni :))

evet herkes bunu söylüyor tv izletme falan diye özellikle açıp izletmiyorum ama gündüz oturma odasındayız tv acık illaki arada kayıyo gözü:) ayakta emzirmeyi denemedim bi deneyeyım bakaım emmek istemediği zaman ahh çok yoruyo beni butun gundur evı sılıp supurmek için uğrŞtım işim hala bıtmedi uyurken yaparım dıyorum onu uyutana kadar bende hal kalmıyo

DElilerrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız öperiz hepinizi Nil le
Akıllımdan haberi olan var mı? Doğurmuş olmalı ikizlerimi :nazar::nazar::nazar:

geçende msj atmıştım dualarımızı bekliyor.. 36haftalık görünüyor.. ani bir durum olmadıysa 38.haftada alırlar herhalde.. ikizlerde nasıl çalışıyor dr Şükran bilemiyorum bir bakınayım haziran topiğine

kizlar bilgilerinizi yollarsaniz tabloya ekliycem doguran dogurmayan calisma yapanlar hayden pamuk eller tuslara

kızlar bılıyosunuz flas gelısmelerı yazıyorum hemen
benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden

gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var

ıyy annecımmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım ya..

yarın sınavlarım var ınanın hıc ders mers calısamadım valla

benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden

gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var

allahim selamet verswin gulum bnm insAllah hadi bakalim bu ay gelcek inaniyorummmm

Medicim heyecan yapma rahat olmaya çalış, stresle etkileme bünyeni..
Duam seninle olacak cnm.Umarım bebişin sana gelir. Aşılamadan çıktıktan sonrası daha önemli bence kafanı başka işlere ver.Sanki aşılama yapmamışsın gibi devam et hayatına..

Kurban olduğum Allah yüzünü güldürür artık. Dualarımız seninle canım arkadaşım.. bende çok duygulandım.. güzel haberlerini de alırıs inşallah canımın içi.. öpüyorum seni

Back
X