Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar bılıyosunuz flas gelısmelerı yazıyorum hemen
benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden

gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var

ıyy annecımmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım ya..

yarın sınavlarım var ınanın hıc ders mers calısamadım valla

Cnm hadi hayırlısı olsun yaa ..İnş hemencecik tutar ..Ya Evvel zikrini çok çekiosun cnm onu çok çektiğin zaman bi işin başında sonu hayırlı olurmuş..

Bizde pztsiye randevu aldık eşime spermiyogram testi için bakalım artış varmı yokmu hoş olmasada temmuza kadar bişiy yapamayız temmuzda sınava gircek eşim ondan sonra artık..

Bi de banada randevu aldık ilişkiden sonra yanma başladı bi sıkıntı var heralde mantar desem süt kesiği akıntım yok.. bi de kasık ağrım bel ağrım hiç geçmedi kistten korkuorum ..inş kötü bişiy yoktur..

Dualarınızı esirgemeyin kıslar ..

Hepinizi öpüyorum..

kızlar bılıyosunuz flas gelısmelerı yazıyorum hemen
benı en ıyı anlayanlar olarak sızler eyazıyorum malum kımseye soylemedım asılama yaptıracagmı aılemden

gıttım bugun ovitrelle yazdı pazar catlatma ıgnesı yapıcam salı gunu saat 11 de asılamam var dualarınıza ıhtıyacım var

ıyy annecımmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım ya..

yarın sınavlarım var ınanın hıc ders mers calısamadım valla

hayırlısı olsun canım bende heycan yaptım şimdi taabiki dua ederiz canım :nazar::nazar:
rabbim inşallah seninde yüzünü güldürcek

Medim,
dün çatlatma iğnesini yaptırdın dimi ?
yarını da sabırsızla bekliyorsundur :)
heyecan yapma balım, herşey gönlünce olsun..

Medim,
dün çatlatma iğnesini yaptırdın dimi ?
yarını da sabırsızla bekliyorsundur :)
heyecan yapma balım, herşey gönlünce olsun..

koprınacım evet yaptırdım çatlatma iğnemi. bugun hayırlısı ıle asılamamı da yaptırdım kasıklarım 4 gundur fıyır fıyır edıyo Allah hayırlısını versın ınsallah ya :) heyecanlı bişey :)

Cnm hadi hayırlısı olsun yaa ..İnş hemencecik tutar ..Ya Evvel zikrini çok çekiosun cnm onu çok çektiğin zaman bi işin başında sonu hayırlı olurmuş..

Bizde pztsiye randevu aldık eşime spermiyogram testi için bakalım artış varmı yokmu hoş olmasada temmuza kadar bişiy yapamayız temmuzda sınava gircek eşim ondan sonra artık..

Bi de banada randevu aldık ilişkiden sonra yanma başladı bi sıkıntı var heralde mantar desem süt kesiği akıntım yok.. bi de kasık ağrım bel ağrım hiç geçmedi kistten korkuorum ..inş kötü bişiy yoktur..

Dualarınızı esirgemeyin kıslar ..

Hepinizi öpüyorum..

eslemcım Allahım kabul etsın duamı da zıkrımı de eksık etmıyorum. herseyden once ruhun huzurlu oluyo. canım sızın ıcın de hayırlısı olsun ınsallah Allah yuzlerımızı gonullerımızı gulduırsun. dualarımdasın:38:

eslemcım Allahım kabul etsın duamı da zıkrımı de eksık etmıyorum. herseyden once ruhun huzurlu oluyo. canım sızın ıcın de hayırlısı olsun ınsallah Allah yuzlerımızı gonullerımızı gulduırsun. dualarımdasın:38:

Amin cnm..Bizde dün gittik spermiyogram sonucu doktor fena değil dedi hız da artma var ilaçlara devam dedi ..şu anda orta dereceye yükselmiş ..bi üst dereceye yükselince zaten ilaçda kullanmaya gerek yok dedi..

Bende de çok az iltihap çıktı..ama kasık ağrımın nedenini bulamadı baktı alttan bişiy yok dedi kist falan temiz dedi..anlamadım gitti arada belim kopuo ve hep aynı sağ tarafım ağrio :50:

Bizde durum böyLe denemeye devam :37:

İnş senin aşılaman tutmuştur cnm inş güzel haberler verirsin bize..banada çok umut olur gerçekten..temmuzdan sonra büyük ihtimal bizde başlicaz tedavilere..

Ne zaman belli olcak bu durum kaç gün sonra test yapcaksın ?

Amin cnm..Bizde dün gittik spermiyogram sonucu doktor fena değil dedi hız da artma var ilaçlara devam dedi ..şu anda orta dereceye yükselmiş ..bi üst dereceye yükselince zaten ilaçda kullanmaya gerek yok dedi..

Bende de çok az iltihap çıktı..ama kasık ağrımın nedenini bulamadı baktı alttan bişiy yok dedi kist falan temiz dedi..anlamadım gitti arada belim kopuo ve hep aynı sağ tarafım ağrio :50:

İnş senin aşılaman tutmuştur cnm inş güzel haberler verirsin bize..banada çok umut olur gerçekten..temmuzdan sonra büyük ihtimal bizde başlicaz tedavilere..

hadi bakalim sirayla medi erxce eslem ben ismini sayamadikalrim gebe kalcizz kirklar karisacak:54:

çokgecmiş olasun eslemcım.

18-19 hazıran gıbı bı hcg vercem
işe servisle gidip geliyoruz ama servis oyle kulustur ki çok zıplıyor sarsılıyor ödüm kopuyor moralım bozuluyo kızlar benım. butun koltukları denedım arabanın her yerı langır lungur edıyor kasislerde ödüm kopuyo. :(

Son düzenleme:

işe servisle gidip geliyoruz ama servis oyle kulustur ki çok zıplıyor sarsılıyor ödüm kopuyor moralım bozuluyo kızlar benım. butun koltukları denedım arabanın her yerı langır lungur edıyor kasislerde ödüm kopuyo. :(

Cnm dedim ya aşılamadan sonrası daha zor diye.Ama hiç bişey yokmuş gibi davran bence geçen ay nasılsa bu ay da öyle düşün. öyle hoplama zıplamayla düşmez bebek..
Zaten dayanıklı ve sağlıklı olmayan bebeklerde düşük yaşanıyor. sen olumsuz düşünme hatta başka şeyler düşün..Oluruna bırak.

Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inş.

annem bana spirali varken hamile kalmış .kazanın bi ürünüyüm yani .beni hiç istememiş ,masaların üstünden atlamış ,su dolu kovaları kaldırmış ,üstüne bide düşük olsun diye iğne vurdurmuş .sonuç hayattayım yicek ekmeğim .çekilcek çilem sayılı nefesim varmış çok şükür .
inşallah senin kuzucun sıkı sıkı tutunsun annecine sonrada topikteki teyzelerine selam versin .bekliyoruz onu dört gözle :nazar::nazar::nazar::nazar:

hiç birşey olmaz allahın izniyle canım.. ercem de güzel anlatmış..
bugün misafirim vardı.. görümcemin k.validesi de geldi.. gündemde olan bir haberden açıldı konu.. sonra kadın da anlattı 3. çocuğunu (görümcemin görümcesi oluyor) istememiş yaşadıkları ortamdan dolayı.. ağaçtan atlamış deli gibi iş yapmış ağır taşımış tarla kazımış.. sonuç görümcemin görümcesi şu anda 2 kız evladı sahibi :)
yiyecek ekmeği varsa gün yüzü görür elbet.. dualarım seninle kuzum..
2013 sevgililer gününe güzel bir hediyeniz olur inşallah :)

Back
X