- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.741
bide abla bu düşüklerinin sebebi varmı acaba ? ablam da 2 defa düşük yaptı 3. de tüp bebek yaptırdı ama oda maalesef karnında öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hatırlamazmyız, neler yapıyorsun görüşmeyeli :) günün nasıl geçiyor.
Slm canlarr ben bugun ameliyat oldum iyiym tupum alinmadi hsg de gorunen sibi birikmesi degilmis karin ici ve rahim ici yapisiklik imis.temizlendi hrtsey kistler ve myom.sol tup de saglammis yalniz lucrin dye bi igne verdi menopoz seviyesne getrcklr iki aylgna hormonlari kist tekrarlmsn diye. Ayy hergun igne yiycem iki uc ay boyunca.sonrada hmn bebk yap dediler ssgligim icinmis bu bebik
Slm canlarr ben bugun ameliyat oldum iyiym tupum alinmadi hsg de gorunen sibi birikmesi degilmis karin ici ve rahim ici yapisiklik imis.temizlendi hrtsey kistler ve myom.sol tup de saglammis yalniz lucrin dye bi igne verdi menopoz seviyesne getrcklr iki aylgna hormonlari kist tekrarlmsn diye. Ayy hergun igne yiycem iki uc ay boyunca.sonrada hmn bebk yap dediler ssgligim icinmis bu bebik
![]()
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
kızlar selam,ne zamandır yazamadım 14 eylülde sezaryenle doğum yaptım,oğluşum 3720 gram 54 cm olarak doğdu,adı Cihan:)20 günlük olduk bile,birbirimize alıştık,ama zaman çok çabuk geçiyor çok vakit ayırıp nete giremiyorum pek,yeni yeni ancak düzene girecek,sütüm çok fazla değil doğumdan sonraki kilo kaybından sonra doğum kilomuza ancak ulaştık o yüzden mama takviyesi verdi doktorumuz,1 hafta sonra kontrolümüz var,sütüm az diye çok üzüldüm ağladım ama olmayınca olmuyor,inşallah çoğalır bol sıvı tüketiyorum ama gündüzleri çok emiyordu oğlum dolayısıyla çok süt birikemiyordu ben de dinlemiyordum,bakalım inşallah zamanla düzelir oğlum beslensin sağlığı iyi olsun önemli olan o,bizden havadisler böyle..
SLm kısLar..
Ne güzel yaa çoğunuz hamile kalıp bebekleri doğurup büyütmşler bile..ßazıları doğumlarını yazmış ..MaşaLLah hepsine
Gurbet abLa düşük yapmış geçmiş oLsun cnm hayırLısı buymuş demekki..
Medicim ahh ah imtihanın devam ediyor tatlım..Tüp yapmaya karar vermişsin..Rabbim inş daha fazLa bekLetmez seni..
ßeni soracak oLursanız ben de haLa bekLiyorum
Görünürürde sorun yok ama demekki daha zamanı geLmemiş..
ßi de erce abLa vardı o hamile kaLdı mı acaba ?
Pınar ne yapıyor acaba nasıl geçiyor hamileliği cinsiyeti belli oldumu ?
Acaba bende bigün buraya şööyle şöle doğum yaptım diye yazabilecekmiyimbazen hiç olmicak gibi geliyor
Neyse kısLar herşeye rağmen hayat dewam ediyor..İmtihanlar bizim için..
Hadi kalın sağLıcakLa..
zaten amelıyat ıcın kredı cekmıstım onun borcu bıtmeden tup mu yapıcam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ulan oyle bı ınat edıcem kı en sonunda tovbe edıcem el basıcam kıtaba ha!
Tatlim ya grc olsun guc olmasin hamile kalip kaybetmek cok cok zor insAllah 3. De olacak Rabbim buyuk o herseye kadir mevlam herkesin yuzunu guldursunSLm kısLar..
Ne güzel yaa çoğunuz hamile kalıp bebekleri doğurup büyütmşler bile..ßazıları doğumlarını yazmış ..MaşaLLah hepsine
Gurbet abLa düşük yapmış geçmiş oLsun cnm hayırLısı buymuş demekki..
Medicim ahh ah imtihanın devam ediyor tatlım..Tüp yapmaya karar vermişsin..Rabbim inş daha fazLa bekLetmez seni..
ßeni soracak oLursanız ben de haLa bekLiyorum
Görünürürde sorun yok ama demekki daha zamanı geLmemiş..
ßi de erce abLa vardı o hamile kaLdı mı acaba ?
Pınar ne yapıyor acaba nasıl geçiyor hamileliği cinsiyeti belli oldumu ?
Acaba bende bigün buraya şööyle şöle doğum yaptım diye yazabilecekmiyimbazen hiç olmicak gibi geliyor
Neyse kısLar herşeye rağmen hayat dewam ediyor..İmtihanlar bizim için..
Hadi kalın sağLıcakLa..
Cnm gozunaydin olsun sutun olmasin saglikli olsunda onemli degil hrpizin cocugu gida takviyesi aldi cok sukur buyudulerdekızlar selam,ne zamandır yazamadım 14 eylülde sezaryenle doğum yaptım,oğluşum 3720 gram 54 cm olarak doğdu,adı Cihan:)20 günlük olduk bile,birbirimize alıştık,ama zaman çok çabuk geçiyor çok vakit ayırıp nete giremiyorum pek,yeni yeni ancak düzene girecek,sütüm çok fazla değil doğumdan sonraki kilo kaybından sonra doğum kilomuza ancak ulaştık o yüzden mama takviyesi verdi doktorumuz,1 hafta sonra kontrolümüz var,sütüm az diye çok üzüldüm ağladım ama olmayınca olmuyor,inşallah çoğalır bol sıvı tüketiyorum ama gündüzleri çok emiyordu oğlum dolayısıyla çok süt birikemiyordu ben de dinlemiyordum,bakalım inşallah zamanla düzelir oğlum beslensin sağlığı iyi olsun önemli olan o,bizden havadisler böyle..