- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bugün kontrolün varmış, haberlerini bekliyoruz kuzum. hayırlısı olsun tüp ise tüp.
CNM HAYI^RLI haberle gel hadi bakalim nasipte ne varsa o oluyor guc olmasin gec olsun seninle olsun insAllah
ercem cnm sen ne yaptin kiz citir olmusuundur sen simdii
kopisss buyu^dunuz masAllah yaaaa ne guzeltipis tipis yurumeler cekmece doplap bosaltmaalar baslmistir artikkk
hayy yazamadım gitti bir türlüüü
tirilaylom maşallah Tuna oğluşuma, insan 1 senedir saklamazdı ama oğluşunu bizden ama dimi :) yerim o kara gözleri.
medim. allah yar yardımcınız olsun hep dualarımdasın. rabbim darda bırakmasın.
erce ablamm ben varım yalnız adet olucam bugün sanırım lekelenmem var. nezamana kadar okuyalım. bende 5 diyim şimdilik hele adet olayım bitsin oğluştan imkan oldukca daha fazla da okurum ben. 2 haftada bitirelim en geç medim de ozaman adet olacakmış.
kızlar hadi bi el atın da mediye de yasini şerif okuyalım ne dersiniz eski dostlar
ben 20 tane okurum geriye kalanları aramızda bölüşelim mi 41 yasini şerif okuyalım önce peygamber efendimize hediye edelim sonrada medinin tedavisi için dua edelim
Cnmmm hayirli uzun omurlu olsun oglusun
41 kere
Ercemmmmmm kiz bni goren cok gencsin hic 3 cocuk anasi gibi
Durmuyon dediler yas 37
çok tesekkur ederım kızlar Allah dualarınızın karsılıgını sızın ahretınızde de gostersın ınsallah Allah razı olsun
kızlar hadi bi el atın da mediye de yasini şerif okuyalım ne dersiniz eski dostlar
ben 20 tane okurum geriye kalanları aramızda bölüşelim mi 41 yasini şerif okuyalım önce peygamber efendimize hediye edelim sonrada medinin tedavisi için dua edelim
ercem mesaj kutun dolu guzelim ozel msj atamadim
4 yasin al benden yavrum
kizlar banada dua edin gozumde katarakt cikti amaliyat
olucam hayirla atlatayim insAllah
tamam canım hemen boşalttım
ALLAH raı olsun not ettim Allah kabul etsin
sanada çok çok geçmişler olsun hemencecik iyileş canımm
sende şeker mi var gurbetçim katarakt şekeri olanlarda olur diuye biliyorum
ercem mesaj kutun dolu guzelim ozel msj atamadim
4 yasin al benden yavrum
kizlar banada dua edin gozumde katarakt cikti amaliyat
olucam hayirla atlatayim insAllah
gurbet ablacım cok gecmıs olsunya
dualarımdasın Allah şifa versıncnm
gurbet ablacım nasılsın tedavin nasıl gıdıyor..
selam herkese kızlar nerdesınız yaaa ıyıce boşladınız topişi bak
şurda bağırsam 10 dakka yankı yapar sessizlikten he :)
adetım gelmıyo bı turlu
1. iğnem 12 ekım
2. iğn12 d olmudtum doktor ıgneyı keselım demıstı bu ayın12 sınde vurdurmadım bekle kı adet gelsın ya .....![]()