Eski dostlar hep beraber elele verelim

ay bugün kontrolün varmış, haberlerini bekliyoruz kuzum. hayırlısı olsun tüp ise tüp.

selam eski dostlar
evet tüp bebek için hazırmışım bedenen
ama madden hazırlık yapıyoruz kredılerı felan arastırıyorum
adet olunca ara dedi yanı 15 gun içinde Allah kısmet ederse inşallah başlanacak kızlar dualarınıza ıhtıyacım var Allahım beni çöle düşürme Allahım düşsem bile kutup ayısıyla karşılaştırma amin:44:

CNM HAYI^RLI haberle gel hadi bakalim nasipte ne varsa o oluyor guc olmasin gec olsun seninle olsun insAllah

ercem cnm sen ne yaptin kiz citir olmusuundur sen simdii

kopisss buyu^dunuz masAllah yaaaa ne guzel :nazar:tipis tipis yurumeler cekmece doplap bosaltmaalar baslmistir artikkk

ilahi gurbet gülümsettin beni ,yaa tabi 35 lik çıtır oldum :1::1::1::1:
iyiyim canım denemeye devam işte .
sen nasılsın

kızlar hadi bi el atın da mediye de yasini şerif okuyalım ne dersiniz eski dostlar
ben 20 tane okurum geriye kalanları aramızda bölüşelim mi 41 yasini şerif okuyalım önce peygamber efendimize hediye edelim sonrada medinin tedavisi için dua edelim

hayy yazamadım gitti bir türlüüü

tirilaylom maşallah Tuna oğluşuma, insan 1 senedir saklamazdı ama oğluşunu bizden ama dimi :) yerim o kara gözleri.

medim. allah yar yardımcınız olsun hep dualarımdasın. rabbim darda bırakmasın.

erce ablamm ben varım yalnız adet olucam bugün sanırım lekelenmem var. nezamana kadar okuyalım. bende 5 diyim şimdilik hele adet olayım bitsin oğluştan imkan oldukca daha fazla da okurum ben. 2 haftada bitirelim en geç medim de ozaman adet olacakmış.

hayy yazamadım gitti bir türlüüü

tirilaylom maşallah Tuna oğluşuma, insan 1 senedir saklamazdı ama oğluşunu bizden ama dimi :) yerim o kara gözleri.

medim. allah yar yardımcınız olsun hep dualarımdasın. rabbim darda bırakmasın.

erce ablamm ben varım yalnız adet olucam bugün sanırım lekelenmem var. nezamana kadar okuyalım. bende 5 diyim şimdilik hele adet olayım bitsin oğluştan imkan oldukca daha fazla da okurum ben. 2 haftada bitirelim en geç medim de ozaman adet olacakmış.

canım diğer kızlarda gelsin bakalım kim ne kadar okucak bi hesaplayalım bide medi tedaviye ne zaman başlıcak ona göre ayarlarız bende bu hafta regl olucam canım o zamana kadar da medinin tedavi süreci belli olur

kızlar hadi bi el atın da mediye de yasini şerif okuyalım ne dersiniz eski dostlar
ben 20 tane okurum geriye kalanları aramızda bölüşelim mi 41 yasini şerif okuyalım önce peygamber efendimize hediye edelim sonrada medinin tedavisi için dua edelim

Bnde varim okur bildiririm adeti

Cnmmm hayirli uzun omurlu olsun oglusun
41 kere:nazar:
Ercemmmmmm kiz bni goren cok gencsin hic 3 cocuk anasi gibi
Durmuyon dediler yas 37

ee o zaman maşallah arkadaşıma :nazar::nazar:

laf aramızda bana da öle diyolar gurbetçim hele çocuklar bizim boyumuz kadar olunca kardeş gibi oluyo gerçi ceren çok kızıyo ama napimm

ercem mesaj kutun dolu guzelim ozel msj atamadim
4 yasin al benden yavrum

kizlar banada dua edin gozumde katarakt cikti amaliyat
olucam hayirla atlatayim insAllah

ercem mesaj kutun dolu guzelim ozel msj atamadim
4 yasin al benden yavrum

kizlar banada dua edin gozumde katarakt cikti amaliyat
olucam hayirla atlatayim insAllah

tamam canım hemen boşalttım
ALLAH raı olsun not ettim Allah kabul etsin

sanada çok çok geçmişler olsun hemencecik iyileş canımm

sende şeker mi var gurbetçim katarakt şekeri olanlarda olur diuye biliyorum

tamam canım hemen boşalttım
ALLAH raı olsun not ettim Allah kabul etsin

sanada çok çok geçmişler olsun hemencecik iyileş canımm

sende şeker mi var gurbetçim katarakt şekeri olanlarda olur diuye biliyorum

Sagol gulum
Yok gulum ben ole biliyorum
kucuk kardesimde dogustan vardi
3 yasinda amaliyat oldu yavrum

gurbet ablacım nasılsın tedavin nasıl gıdıyor..

selam herkese kızlar nerdesınız yaaa ıyıce boşladınız topişi bak
şurda bağırsam 10 dakka yankı yapar sessizlikten he :)

adetım gelmıyo bı turlu
1. iğnem 12 ekım
2. iğn12 d olmudtum doktor ıgneyı keselım demıstı bu ayın12 sınde vurdurmadım bekle kı adet gelsın ya .....:(

gurbet ablacım nasılsın tedavin nasıl gıdıyor..

selam herkese kızlar nerdesınız yaaa ıyıce boşladınız topişi bak
şurda bağırsam 10 dakka yankı yapar sessizlikten he :)

adetım gelmıyo bı turlu
1. iğnem 12 ekım
2. iğn12 d olmudtum doktor ıgneyı keselım demıstı bu ayın12 sınde vurdurmadım bekle kı adet gelsın ya .....:(

Cnm henuz randevu alinicak klinikten
Yeni yilda olur sanirim
Senin icin hayirli olani diliyorum gulum
Ins beklenen adetin gelir

Selam kıslar..Nasılsınız? yeni haberler var mı?

Bende yeni haberler var ..malesef hala hamile değilim : )

Dayanamayıp doktora gittik en azından bi aşılama falan deneyelim diye..

€şimin sipermiyogram sonuçları pek iyi çıkmayınca doktor aşılama zaman kaybı direk tüp bebek dedi..Bizde artık tamam dedik yapalım..

Şimdi adetimi bekliyorum nasipse ocak ayında tüp bebek yaptırıcam çok heyecanlıyım kıslar dua edin :18:

Back
X