Eski dostlar hep beraber elele verelim

ercem mesaj kutun dolu guzelim ozel msj atamadim
4 yasin al benden yavrum

kizlar banada dua edin gozumde katarakt cikti amaliyat
olucam hayirla atlatayim insAllah
,
gurbet ablacım geçmiş olsun...

Selam kıslar..Nasılsınız? yeni haberler var mı?

Bende yeni haberler var ..malesef hala hamile değilim : )

Dayanamayıp doktora gittik en azından bi aşılama falan deneyelim diye..

€şimin sipermiyogram sonuçları pek iyi çıkmayınca doktor aşılama zaman kaybı direk tüp bebek dedi..Bizde artık tamam dedik yapalım..

Şimdi adetimi bekliyorum nasipse ocak ayında tüp bebek yaptırıcam çok heyecanlıyım kıslar dua edin :18:

cnm bütn dualarım sizinle..İnş sabrınızın karşılığını alacaksınız.

selam eski dostlar
evet tüp bebek için hazırmışım bedenen
ama madden hazırlık yapıyoruz kredılerı felan arastırıyorum
adet olunca ara dedi yanı 15 gun içinde Allah kısmet ederse inşallah başlanacak kızlar dualarınıza ıhtıyacım var Allahım beni çöle düşürme Allahım düşsem bile kutup ayısıyla karşılaştırma amin:44:

medicim dualarımız hep yanında ...

kızlar hadi bi el atın da mediye de yasini şerif okuyalım ne dersiniz eski dostlar
ben 20 tane okurum geriye kalanları aramızda bölüşelim mi 41 yasini şerif okuyalım önce peygamber efendimize hediye edelim sonrada medinin tedavisi için dua edelim

erce abla 3 yasin de ben den ..inş dualarımız kabul olur...bnm karnımda hissettiğim bu minik tepikleri tüm bekleyenlerin hissetmesini dilerim ...

€şimin sipermiyogram sonuçları pek iyi çıkmayınca doktor aşılama zaman kaybı direk tüp bebek dedi..Bizde artık tamam dedik yapalım..

Şimdi adetimi bekliyorum nasipse ocak ayında tüp bebek yaptırıcam çok heyecanlıyım kıslar dua edin :18:
Cnm hayirlisi yaaa insAllah bebegin hemencik gelir
,
gurbet ablacım geçmiş olsun...

cnm bütn dualarım sizinle..İnş sabrınızın karşılığını alacaksınız.

medicim dualarımız hep yanında ...

erce abla 3 yasin de ben den ..inş dualarımız kabul olur...bnm karnımda hissettiğim bu minik tepikleri tüm bekleyenlerin hissetmesini dilerim ...
Kuzum seninde az kalmis sagolsin cnm bakalim yeni yilda gun tayin edilir amaliyat icin

hayırlısı olsun canm, sıkıca tutunur sana bebişin inş.
gurbet ablacım nasılsın tedavin nasıl gıdıyor..

selam herkese kızlar nerdesınız yaaa ıyıce boşladınız topişi bak
şurda bağırsam 10 dakka yankı yapar sessizlikten he :)

adetım gelmıyo bı turlu
1. iğnem 12 ekım
2. iğn12 d olmudtum doktor ıgneyı keselım demıstı bu ayın12 sınde vurdurmadım bekle kı adet gelsın ya .....:(
ahy yavrum ya sabırsızlıkla haber bekliyorum senden. herşey gönlünce olur inş
ablacım 1-5 mart arası dedi ama son aylarda kesinleşir.

hemen gelsin artık sabırsızlanıyorum..

kız pınar bitmiş nerdeyse :) hazırlıkların büyük kısmı tamamdır artık herhalde :) sağlıkla vaktinde gelsin miniğin inşallah

Gelelim bize,
16/12/2012 oğluşum ilk yaşını hasta olarak doldurdu, o gün ishali vardı gece istifar da başladı. 3-4günde anca toparlandık. istediğim gibi bir kutlama yapamadık kuzum böyle olunca. Allah yavrulara başka dert vermesin. bu ara pek bakamadım f oruma Emre hasta olunca.

$IMG_1775.webp

GUNAYDIN KANKEYTALAR
ben doktoruma maıl attım dedım ben hala adet olmadım normalmi diye
o da 12 kasımdan sonra ıgneler 2 ay daha engeller adetı dedı
bekle babam bekle
gunler gecmez kı :(

Gelelim bize,
16/12/2012 oğluşum ilk yaşını hasta olarak doldurdu, o gün ishali vardı gece istifar da başladı. 3-4günde anca toparlandık. istediğim gibi bir kutlama yapamadık kuzum böyle olunca. Allah yavrulara başka dert vermesin. bu ara pek bakamadım f oruma Emre hasta olunca.

Eki Görüntüle 586244
Allah hayirli ugurlu etsin insAllah guzelim yeni yasinizi
Cok cok gecmis olsun
GUNAYDIN KANKEYTALAR
ben doktoruma maıl attım dedım ben hala adet olmadım normalmi diye
o da 12 kasımdan sonra ıgneler 2 ay daha engeller adetı dedı
bekle babam bekle
gunler gecmez kı :(
Kuzum gelir insAllah ya Sabir

canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağın dolsun :nazar::nazar:

merhaba kızlarr
arkadaşlar okuduğunuz yasini şerifleri Allah kabul etsin gurbetcim 4 tane ,koprina 5 tane ,gıdapınar 3 tne okumuş kalanları ben burada arkadaşlara dağıtıp okutucam yoksa gerekli sayıya biraz zor ulaşacaz

medicim özelden bana adını yaz gülüm duasınıda edelim

eslemciğim hayırlısı olsun
bende adetımı beklıyorum tupe baslamak ıcın Allah yuzumuzu guldursn artık hayırlısıyla :L

Amin cnm inş..Bende yarın falan olmam lazım bakalım stresten heyecandan daha fazla gecikmez inş..

Hemen gelsinde başlayım istiyorum tedavime..

Burdan haberleşelim inş..

evet tamam abartms olabılırm hala adet olmadım 1 aydır şeffaf su gibi akıntım var Allahım anlamadım :19: ya tüpe odaklandık test mest de yapmadık olurmu dersınız bıde kendılııgnden ... bır hafta daha beklıyeyım takıp edeyım bakayım idrarda bakarım her ıhtımale karsı

kredımızı de cektık
beklemedeyız kızlar

evet tamam abartms olabılırm hala adet olmadım 1 aydır şeffaf su gibi akıntım var Allahım anlamadım :19: ya tüpe odaklandık test mest de yapmadık olurmu dersınız bıde kendılııgnden ... bır hafta daha beklıyeyım takıp edeyım bakayım idrarda bakarım her ıhtımale karsı

kredımızı de cektık
beklemedeyız kızlar

medi selam canım tüp yaptıracakmışsınız sanırım hayırlısı olsun...

kredımızı de cektık
beklemedeyız kızlar

Allah Allah hadi bakalım hayırLısı oLsun oLurmu oLur niye oLmasın Rabbime ne zor ki ! ..

Ama bence okadar bekleme..zaten tüp bebek niyetine girdin ..yap testini duruma göre bak yoluna..eğer bişey yoksa söktürücü falan alıp tedavine biran önce başlamış olursun..eğer bişey varsa ki inş RAbbim böyle bişey nasip etmiştir sana ozaman da ona göre kutlama yaparuk yaw :1:

Bende iğnelerime başladım hayırLısıyla..Bugün 4.gün vurulcam..

Yarın doktor kontrolüm var yumoşların durumuna bakılcak..

Sen krediyi çekmişsin kırmızılar gelmeden..benimkiler geldi iğnelerim başladı daha hala param hazır değil : ) bende bilezik bozacam altında ters gibi düşüşte..bizimki kredi çekmez faiz durumlarından ötürü..

Hadi bakalım hayırLı haberlerini bekliyoruz medicim :29:

Allah Allah hadi bakalım hayırLısı oLsun oLurmu oLur niye oLmasın Rabbime ne zor ki ! ..

Ama bence okadar bekleme..zaten tüp bebek niyetine girdin ..yap testini duruma göre bak yoluna..eğer bişey yoksa söktürücü falan alıp tedavine biran önce başlamış olursun..eğer bişey varsa ki inş RAbbim böyle bişey nasip etmiştir sana ozaman da ona göre kutlama yaparuk yaw :1:

Bende iğnelerime başladım hayırLısıyla..Bugün 4.gün vurulcam..

Yarın doktor kontrolüm var yumoşların durumuna bakılcak..

Sen krediyi çekmişsin kırmızılar gelmeden..benimkiler geldi iğnelerim başladı daha hala param hazır değil : ) bende bilezik bozacam altında ters gibi düşüşte..bizimki kredi çekmez faiz durumlarından ötürü..

Hadi bakalım hayırLı haberlerini bekliyoruz medicim :29:

inşallah hayırlısıyla maddı kısmını da halledersınız esLemcim
Allah ol dedıkten sonra gerısı yalan..
parası bıle hazır veletin
ama şuaN keyfını beklıyoruz
bişeyin zamanı gelecek dıyolar ya
hakkaten ogrendım zamanı gelmeeden olmuyo hıcbısey yauv:ssz:

Son düzenleme:
inşallah hayırlısıyla maddı kısmını da halledersınız esLemcim
Allah ol dedıkten sonra gerısı yalan..
parası bıle hazır veletin
ama şuaN keyfını beklıyoruz
bişeyin zamanı gelecek dıyolar ya
hakkaten ogrendım zamanı gelmeeden olmuyo hıcbısey yauv:ssz:

Hala adet olmadın mı kız ?

Tabiki herşeyin zamanı var..Ben bazen diyorm belkide Rabbim tedaviyle nasip edecek ki bu kadar bekledim..Belki zamanı da bu zamanmış ki bu zamana kadar hiç niyetlenmemiştim..

İşte elimizden geleni yapıp dua ediyoruz başka yapıcak bişiy yok..

Bugn iğnemin 7.günü..yumurtalar kıpırdanmaya başladı ..iki günde bir kontrolüm var..takip yapılıyor..10 gün srücekmiş bu iğne faslı..

Bakalım bende sabırsızlıkla transfer gününü bekliyorum..

İnş güzel haberler vericem sizlere..

eslem ve medi hergun bakiyorum buraya haberlerinizi almak icin ve her bakisimda dua ediyorum sizlere. sansli bizim bebeklerimiz anneleri babalari cok istedi onlari

eslem ve medi hergun bakiyorum buraya haberlerinizi almak icin ve her bakisimda dua ediyorum sizlere. sansli bizim bebeklerimiz anneleri babalari cok istedi onlari

canım benım Allah razı olsun senden ve diğer arkadaslardan da
cok haklısın şanslı bebekler bunlar:)
bızım bebekler bır cagın onemlı ınsanları olacaklar bukadar nazlandıklarına gore

Back
X