- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.921
Allahımmmm hamdolsunnnnnn medi mm Allah kucağına almak nasip etsin telden yazıyorum bütün sevinç smileylarini koydum kabul et :)))))) çok çok sevindim ağlıyorum sevinçten darısı isteyen herkeseeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
485 çıktı eslemim
Allah razı olsun canım
persembe yıne kan verecem
insallah ıkızlerım benımledır
ayy annesı kurban![]()
Biz valla hala kimseye söylemedik..Sadece eşim ben ve kk : ))
Tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyorlar..Kalp atışlarını da duyduktan sonra inş ailelere söyleriz artık..sonra yayılır zaten : )
Ya bilmelerinde bişey yokta insanlarla uğraşmak zor..tedaviyi sorcaklar ..ya da nazar ederler diye korkuom etrafmda çok haset var çnkü..
Crinone jeli evet kullanıyorum cnm..Sabah akşam günde 2 kere..onu sanırım 3 aya kadar kullancaz..
Bi de folik asit alıyorum günde 3 tane ..birde aspirin bu kadar...başka bişey vermedi bana doktor..
Sen ?
Allahımmmm hamdolsunnnnnn medi mm Allah kucağına almak nasip etsin telden yazıyorum bütün sevinç smileylarini koydum kabul et :)))))) çok çok sevindim ağlıyorum sevinçten darısı isteyen herkeseeee
Balım günün kutlu olsun.
seneye de bebişlerinle kutlamak nasip olur inşallah :)
seni hatırladıkça bende çok mutlu oluyorummmm :) :)
:124:
aynen bende senın kullandıklarını kullanıyorum canım
crinoneyı sadece sabahları kullanıyorum bıtek okkaaa
BIDE BUGUN DOGUM GUNUMMMMMMMMMMMMMM
KUTLU OLSUN MU ? :d:d:d![]()
Balım günün kutlu olsun.
seneye de bebişlerinle kutlamak nasip olur inşallah :)
seni hatırladıkça bende çok mutlu oluyorummmm :) :)
:124:
Bu arada bizden haber vereyim ikizler 8aya yaklaştı hala emeklemek yok tembeller biraz lakin eymi geri geri gidiyo emeklemek sayılır mı bilmem :) vera koca popolu 10kiloya yakın onda hiçbirşey yok geri bile gidemiyo terden sırılsıklam oluyo :) veranın 2dişi çıktı eymi de diş miş yok daha buğday için bekliyorum eymenin dişini. Vera alkış baş baş öğrendi eymende yok daha ikizler ama çok farklı iki insancıklar Allah başımdan eksik etmesin Mediye de versin :))
Bu arada bizden haber vereyim ikizler 8aya yaklaştı hala emeklemek yok tembeller biraz lakin eymi geri geri gidiyo emeklemek sayılır mı bilmem :) vera koca popolu 10kiloya yakın onda hiçbirşey yok geri bile gidemiyo terden sırılsıklam oluyo :) veranın 2dişi çıktı eymi de diş miş yok daha buğday için bekliyorum eymenin dişini. Vera alkış baş baş öğrendi eymende yok daha ikizler ama çok farklı iki insancıklar Allah başımdan eksik etmesin Mediye de versin :))
ay maşallah minik insanlara :)
bu günlerin tadını çıkar canım :) sonra hangi delikten çıkacakları belli olmuyor. emre artık uzanıp dış kapıyı açabiliyor. kilitli olmasına çok dikkat ediyorum.
emre de çok tembel bebekti. 6 buçuk aylıkken dönmeye başladı. 8buçuk aylık emekledi emeklemekten 1-2 hafta sonra kendi tutunup ayağa kalktı sıralamaya başladı 10buçuk aylıkken ilk adımlarını atmaya başladı 1 haftada çözdü işi.. şimdi yakalayamıyoruz.
Bende bizdeki havadisleri vereyim. içim biraz buruk.
oğluşum şu anda hasta, öksürüğü var. iyileşmesini bekliyoruz ameliyat olması gerekiyor. kordon kisti teşhisi kondu. çok ufak bir ameliyatmış ama insan üzülüyor işte , genel anestezi olacağı için sünneti de yapılacak.
bunun haricinde hızına yetişemiyorum. ev dandini hiç bir iş yaptırmıyor. ıy oraya vıy buraya, istediklerini yaptırmaya çalışıyor olmayınca iğne batmış gibi ağlıyor. ow my god. çocuk yetiştirmek neka zormuş. önce psikoloji mi okusaydım ne.
14 aylık oldu. 3 aydır yürüyor . avm de koşturuyor. genç kızlara dayanamıyoruz bir cilve bir kbakış :)
tam bir baba delisi. hala anne demiyor :)
hayırlı gunler kızlar
cumanız mübarek olsun
Eslemcşm
doktorum aradı ılk usg muayene tarıhını verdı subatın son haftası ıstedıgım bı gun gıdebılırmsım
o gunekadar
ya sabır Mevlamdan
ou :) mini medileri göreceksin inşallah canım. sağlıkla gelsin kıymetlilerimiz. :)
hayırlı gunler kızlar
cumanız mübarek olsun
Eslemcşm
doktorum aradı ılk usg muayene tarıhını verdı subatın son haftası ıstedıgım bı gun gıdebılırmsım
o gunekadar
ya sabır Mevlamdan
hayırlı gunler kızlar
cumanız mübarek olsun
Eslemcşm
o gunekadar
ya sabır Mevlamdan