Eski dostlar hep beraber elele verelim

Selam kızlar. Bir sevincimi paylaşmak istedim.
Ben ve Canom bebek ve nikah şekeri yapmaya başladık. Satışlarımız şimdilik Face üzerinden olacak. İlgilenen olursa özelden yazarsınız yardımcı olmaya çalışırım.
Normalde link ile reklam vermek yasakmış o yüzden sadece sizlerle paylaştım. Aklınızın bir köşesinde bulunur :)

kızlarrrrrr nerdesiniz galiba ben hamileyim .regl geçti bugün test yaptım ikinci çizgi var ama silik .forumlarda çok okudum silik olsada gebelik oluyomuş inşallah allahım inşallah .nasıl heycanlıyımmmm.

kızlarrrrrr nerdesiniz galiba ben hamileyim .regl geçti bugün test yaptım ikinci çizgi var ama silik .forumlarda çok okudum silik olsada gebelik oluyomuş inşallah allahım inşallah .nasıl heycanlıyımmmm.

Hamile kaldığımdan beri medim erce ablam ve gıda pınarım diyodum Allahıma bin şükür dualarım sırasıyla kabul oldu Allah tamamına erdirsin ablam

abla hadi hayırlısı olsun :) kan versene daha emin olursun.

bu aralar gida_pınarım yok doğurdu mu yoksa. bu zamanlara denk geliyordu doğumu. dur didikleyim bi.

kuzum hayirli haberle gel hadi bekliyouzzz

kızalr naber
gecen pazar kanamam oldu
cok korktum
berbat oldum
allaha cok sukur ıyıler :nazar::nazar:
şimdide ara ara lekelenmem var çok az
ama gene de benı tedırgın etmeye yetıyo işte..
hep yatıştayım
bu haftada ızınlıyım
onumuzdekı hafta ıse baslayacam
valla hiç içimde işe gitmek gelmiyo Allah bılıyo ya
ev taksıdı olmasa anında cıkardım işten:(

kızalr naber
gecen pazar kanamam oldu
cok korktum
berbat oldum
hep yatıştayım
bu haftada ızınlıyım

cnm bnmm gecmis olsun Allahim sizi korusun bir muddet isten ciksan olmazmi guzelim bnmm dikkat edin Allahima emanetsiniz

Hamile kaldığımdan beri medim erce ablam ve gıda pınarım diyodum Allahıma bin şükür dualarım sırasıyla kabul oldu Allah tamamına erdirsin ablam
canımm allah razı olsun dualarımız kabul oldu şükürler olsun .
abla hadi hayırlısı olsun :) kan versene daha emin olursun.

bu aralar gida_pınarım yok doğurdu mu yoksa. bu zamanlara denk geliyordu doğumu. dur didikleyim bi.
cuma akşamı eşim gececiydi eve geldi söledim inanamadı .hadii kalktık gecenin 12 si hastaneye teste gittik vee sonucum 450 çıktı .salı gününe ilk doktor randevumu aldım bakalım
kuzum hayirli haberle gel hadi bekliyouzzz

geldim gurbetim inşallah hayırlısı ile kucağımada alırım :nazar::nazar:
rabbim bekleyen herkese nasip etsin amin

kızalr naber
gecen pazar kanamam oldu
cok korktum
berbat oldum
hep yatıştayım
bu haftada ızınlıyım

aman allah korusun canım bişey olmaz allaha emanet kuzucuklar dua edelim
potinin nerdeyse doğana kadar kanaması oluyodu yüreğimiz hopluyodu heyy gidi günler

canımm allah razı olsun dualarımız kabul oldu şükürler olsun .

cuma akşamı eşim gececiydi eve geldi söledim inanamadı .hadii kalktık gecenin 12 si hastaneye teste gittik vee sonucum 450 çıktı .salı gününe ilk doktor randevumu aldım bakalım

geldim gurbetim inşallah hayırlısı ile kucağımada alırım :nazar::nazar:
rabbim bekleyen herkese nasip etsin amin

MasAllah yaaa topigin son uyeleride insAllah bu mutlugu tadar sonu a kadar
Son bir ay da arka arkaya guzel haber almak ne guzel
Eee kasim annelerine beklerik senudeeee:nazar:

Ercem tebrik ederim ablacım. Hayırlısıyla gelsin yavrun..
ee hamile kalmayan var mı :)

Medim geçmiş olsun canım. azcık üzmüşler anneyi galiba. doğsunlar popolarını ısırırım onların :)

medim geçmiş olsun canım sen bolll boll dinlen canım minnaklar atraksiyonu seviyo yandın kızzz biri saçını çekcek biri pacanı hahah süperrrr

MasAllah yaaa topigin son uyeleride insAllah bu mutlugu tadar sonu a kadar
Son bir ay da arka arkaya guzel haber almak ne guzel
Eee kasim annelerine beklerik senudeeee:nazar:
kasım annelerına yazdım dün akşam canım .inşallah güzel bi hamilelik dönemi geçiririz hep birlikte
Ercem tebrik ederim ablacım. Hayırlısıyla gelsin yavrun..
ee hamile kalmayan var mı :)
saolasın kopişimmm inşallahh canımm
Medim geçmiş olsun canım. azcık üzmüşler anneyi galiba. doğsunlar popolarını ısırırım onların :)

erceeeee çok sevindim canımmmm saglıkla kucagına al inşallahhhhh:52::52::52::52::52:

canommm napıyon kız özledik seni .amin canımm

gunaydın kızlar
bu veletler benı uyutmuyo hep erkenkaldrıyo
bulantıdan
dun gece vc ye kalktıgımds yıne kanamam oldu ama sımdı durdu
yuregım agzımda yasıyorum
haftaya işbası yapıcam
ama bu halsızlıkle cansızlıkla nasıl calısıcam hıc bılmıyorum bırınız bişey deyın bana
napçam bennnn :(

gunaydın kızlar
bu veletler benı uyutmuyo hep erkenkaldrıyo
bulantıdan
dun gece vc ye kalktıgımds yıne kanamam oldu ama sımdı durdu
yuregım agzımda yasıyorum
haftaya işbası yapıcam
ama bu halsızlıkle cansızlıkla nasıl calısıcam hıc bılmıyorum bırınız bişey deyın bana
napçam bennnn :(

Rapor al derim bn cnmm dilkat et suyunuda bol ic

Ercemmmmmm çok sevindim canım ya.Allah tamamına erdirsin ibşallahhhhh.:nazar::nazar::nazar

Medicim dikakt et kendine sende.Bebişler içeride yer bulma aşamasındalar.:1:Yerleşme kanaması deniliyor bu dönemdeki kanamalara.Sakın ha ağır filan kaldırma.bol bol dinlen.Al raporu biraz yat bu dönemlerde bence...

İnanmiyorum yaaa, nerdeyse 1 aydir girmedim kk ya , neler olmus böyle,medim ,ercem nasil gözlerim dolduanlatamam , okurken tepeden tirnaga tüylerim kalkti.rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ,duygularim tarifsiz kizlar,allhima sükürler olsun. Kendinize cok dikkat edin.cok öptüm:nazar::nazar::nazar:

Back
X