- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.961
Cnm cok sagol hepberaber insAllah![]()
ayyy gurbetçimde hamileymiş maşallahhh canım inşallah kucağınada almak nasip olsun bu sefer

kızlarrr dualarınızda beni de unutmayın olurmu bi tek ben kaldım galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm cok sagol hepberaber insAllah![]()
kızlarrrrrr nerdesiniz galiba ben hamileyim .regl geçti bugün test yaptım ikinci çizgi var ama silik .forumlarda çok okudum silik olsada gebelik oluyomuş inşallah allahım inşallah .nasıl heycanlıyımmmm.
kızlarrrrrr nerdesiniz galiba ben hamileyim .regl geçti bugün test yaptım ikinci çizgi var ama silik .forumlarda çok okudum silik olsada gebelik oluyomuş inşallah allahım inşallah .nasıl heycanlıyımmmm.
kızalr naber
gecen pazar kanamam oldu
cok korktum
berbat oldum
allaha cok sukur ıyıler
şimdide ara ara lekelenmem var çok az
ama gene de benı tedırgın etmeye yetıyo işte..
hep yatıştayım
bu haftada ızınlıyım
onumuzdekı hafta ıse baslayacam
valla hiç içimde işe gitmek gelmiyo Allah bılıyo ya
ev taksıdı olmasa anında cıkardım işten![]()
canımm allah razı olsun dualarımız kabul oldu şükürler olsun .Hamile kaldığımdan beri medim erce ablam ve gıda pınarım diyodum Allahıma bin şükür dualarım sırasıyla kabul oldu Allah tamamına erdirsin ablam
cuma akşamı eşim gececiydi eve geldi söledim inanamadı .hadii kalktık gecenin 12 si hastaneye teste gittik vee sonucum 450 çıktı .salı gününe ilk doktor randevumu aldım bakalımabla hadi hayırlısı olsun :) kan versene daha emin olursun.
bu aralar gida_pınarım yok doğurdu mu yoksa. bu zamanlara denk geliyordu doğumu. dur didikleyim bi.
kuzum hayirli haberle gel hadi bekliyouzzz
kızalr naber
gecen pazar kanamam oldu
cok korktum
berbat oldum
allaha cok sukur ıyıler
şimdide ara ara lekelenmem var çok az
ama gene de benı tedırgın etmeye yetıyo işte..
hep yatıştayım
bu haftada ızınlıyım
onumuzdekı hafta ıse baslayacam
valla hiç içimde işe gitmek gelmiyo Allah bılıyo ya
ev taksıdı olmasa anında cıkardım işten![]()
canımm allah razı olsun dualarımız kabul oldu şükürler olsun .
cuma akşamı eşim gececiydi eve geldi söledim inanamadı .hadii kalktık gecenin 12 si hastaneye teste gittik vee sonucum 450 çıktı .salı gününe ilk doktor randevumu aldım bakalım
geldim gurbetim inşallah hayırlısı ile kucağımada alırım
rabbim bekleyen herkese nasip etsin amin
kasım annelerına yazdım dün akşam canım .inşallah güzel bi hamilelik dönemi geçiririz hep birlikteMasAllah yaaa topigin son uyeleride insAllah bu mutlugu tadar sonu a kadar
Son bir ay da arka arkaya guzel haber almak ne guzel
Eee kasim annelerine beklerik senudeeee![]()
Ercem tebrik ederim ablacım. Hayırlısıyla gelsin yavrun..
ee hamile kalmayan var mı :)
saolasın kopişimmm inşallahh canımm
Medim geçmiş olsun canım. azcık üzmüşler anneyi galiba. doğsunlar popolarını ısırırım onların :)
erceeeee çok sevindim canımmmm saglıkla kucagına al inşallahhhhh![]()
gunaydın kızlar
bu veletler benı uyutmuyo hep erkenkaldrıyo
bulantıdan
dun gece vc ye kalktıgımds yıne kanamam oldu ama sımdı durdu
yuregım agzımda yasıyorum
haftaya işbası yapıcam
ama bu halsızlıkle cansızlıkla nasıl calısıcam hıc bılmıyorum bırınız bişey deyın bana
napçam bennnn![]()