Eski dostlar hep beraber elele verelim

Ercemmmmmm çok sevindim canım ya.Allah tamamına erdirsin ibşallahhhhh.:nazar::nazar::nazar

Medicim dikakt et kendine sende.Bebişler içeride yer bulma aşamasındalar.:1:Yerleşme kanaması deniliyor bu dönemdeki kanamalara.Sakın ha ağır filan kaldırma.bol bol dinlen.Al raporu biraz yat bu dönemlerde bence...

ercecım senı de tebrık ederım

İnanmiyorum yaaa, nerdeyse 1 aydir girmedim kk ya , neler olmus böyle,medim ,ercem nasil gözlerim dolduanlatamam , okurken tepeden tirnaga tüylerim kalkti.rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ,duygularim tarifsiz kizlar,allhima sükürler olsun. Kendinize cok dikkat edin.cok öptüm:nazar::nazar::nazar:

çokk teşekkür ederim kızlar saolun
dostane nasılsın canım
potimmm napıyosun özledim seni arkadaşım nasılsın ecrin napıyo bak ona 4 tane daha kardeş geliyo inşallahhh :nazar::nazar:allah razı olsun poticim şu sıralar dua ya çok ihtiyacımız var :nazar::nazar:

dün doktora gittim il muyenemizi olduk .keseyi tam manasıyla göremedi doktor çok minik evet keseye benzer bi oluşum var ama dah çok minik beklememiz gerek dedi .biraz cnım sıkıldı üzüldüm .doktorum çok rahatlattı beni daha üzülmek için çok erken sakin sakin beklicez kendimize dikkat edicez dedi içim rahatladı
kan testi yaptılar yine değerlerim güzel yükselmiş şükür olsun .
sabırla duayla bekliyorum .25 marta randevu verdi

Merhaba Kızlar;

Ben tansel hatırlarsınız eski topikten. Sizleri hep takipdeydim ama yazamıyordum..
Şimdi okuduklarım benim içimi öyle bir aydınlattıki sormayın.. Medim, ercem, eslem çok sevindim.
Allahım kavuştursun...

Eski dostlar yeni bir topik açsak eskiis gibi yazışsak. Herkesin ferklı tecrübelri var..

Merhaba Kızlar;

Ben tansel hatırlarsınız eski topikten. Sizleri hep takipdeydim ama yazamıyordum..
Şimdi okuduklarım benim içimi öyle bir aydınlattıki sormayın.. Medim, ercem, eslem çok sevindim.
Allahım kavuştursun...

Eski dostlar yeni bir topik açsak eskiis gibi yazışsak. Herkesin ferklı tecrübelri var..

merhaba tansel hatırladım tabii canım nasılsın bebeğin nasıl .
çok teşekkür ederim.
evet aslında güzel olur sizler bebeklerinizle yaşadıklarınızı bizde hamilelik hallerimizi yazarız sohbet ederiz eski günlerdeki gibi
hadi kızlar toparlanalımm ses verin

Topiğin hareketlenmesine çok sevindim. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum tabi bende. herkeze uyarım :)
ben uzun uzun yazacaktım unuttum gitti gzel haberleri okudukça

bir de sarıkalemlik arkadaşımız vardı nerelerde acaba bilen var mı ?
mistrall de pek görünmyor..
craftym sen cee diyip kaçıyorsun...
sevsena iki zilliyle eminim vakit bulamıyordur o da..
elmakurdumuz nerde ? bizi unuttu mu ki?
elenii de vardı tamamen kayıplarda kızçesiyle..
drgks...
sebbosh nil kızı büyütyor netten koptu :)
tamamen aktif olmayanlar..

pınarım da doğum yaptı herhalde sesi çıkmıyor.

Topiğin hareketlenmesine çok sevindim. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum tabi bende. herkeze uyarım :)

drgks...

Tabi herkesin bir telaşı var ama hamile kalmadan önce topiklerden çıkmayan arkadaşların hamile kalıp çoluk çocuğa karışınca arada bir selamı çok görmeleri hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes gelse tanselin de dediği gibi tecrubelerden bahsetsek mesela benim tombik bebeler 9aylık oldular hala ileri emeklemiyorlar bunu paylaşsam siz takma kafana benimki de geç emekledi hatta emeklemeden yürüdü falan deseniz fena mı olurdu :)

Son düzenleme:
Tabi herkesin bir telaşı var ama hamile kalmadan önce topiklerden çıkmayan arkadaşların hamile kalıp çoluk çocuğa karışınca arada bir selamı çok görmeleri hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes gelse tanselin de dediği gibi tecrubelerden bahsetsek mesela benim tombik bebeler 9aylık oldular hala ileri emeklemiyorlar bunu paylaşsam siz takma kafana benimki de geç emekledi hatta emeklemeden yürüdü falan deseniz fena mı olurdu :)

Güzel haberler almak çok güzel.kızlar yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum.akıllım benim sıpa tembel çıktı diyordum.geri geri bile zor emekliyordu.şimdi yürüne arefesinde.doğru dürüst emeklemeden ayaklandı.sen içini ferah tut.zamanı gelince ayaklanır onlar.

Güzel haberler almak çok güzel.kızlar yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum.akıllım benim sıpa tembel çıktı diyordum.geri geri bile zor emekliyordu.şimdi yürüne arefesinde.doğru dürüst emeklemeden ayaklandı.sen içini ferah tut.zamanı gelince ayaklanır onlar.

İnşallah mistim sanırım dediğin gibi olacak çünkü eymen dün akşam farkında olmadan tay tay durdu ben tepki gösterince farkedip oturdu ağladı :))

ohooo bunlara tembel demeyin siz :) benim oğlan 6,5- 7 aylık dönmeye başladı.. 9 aylıkken sürünmeye başladı komando gibi, 10gün sonra emekledi.. derken 10buçuk aylıkken ilk adımlarını attı. 11aylıkken koştu desem abartırım herhalde :) anasını utandırmak istedi herhalde.
ki can sıkılacak durum değil emekleme evresine gerek duymuyor bazı bebekler.. yürümeyi de 18ayına kadar en geç çözüyorlar.

bu aralar emre ile baş edemiyorum bazı konularda (eşimle fikir ayrılılığından kaynaklı) ve oğlum çok inat biri olmaya başladı.

Burç fm de pedagog Adem Güneş'i dinliyorum.. umarım çare olur bana

canım selimde hiç emeklemedi diyebilirim. Şimdi 14 aylık yürüyor. Yürümeside geç oldu ama olsun. Geç yürüyünce daha temkinli oluyorlar. İkizlerle hayat nasıl eminim zordur ama bi okadarda keyiflifir. Çalışıyormusun?

kızlarr bende burdayım ben sık sık girip bakıyorum yazılanlara aklımdasınız yani :)

akıllıbıdık benim baharım 10 aylık oldu hiiç emeklemeye niyeti yok aslında fırsatıda olmuyor emekleme alıştırmasına çünkü yerde yatmayı hiiç sevmiyor o hanımefendiyi sürekli ellerinden tutup yürütücez öyle yürüteç falan da istemiyor belim kopuyo bütün gün ellerinden tutup yürütmekten :) biraz da korkak anasına çekmiş ;) bazen kendi başına ayakta duruyo farkedince korkup oturuyo :)

şimdi de hasta minnoşum öyle dikkat ediyorum ki yine de hasta oluyor çok üzülüyorum :(

minik doğdu zaten hala minik bi yandan diyorum olsun minyon olsun daha iyi. bir yandan da kilo alsın da istiyorum ne bileyim. 7.500kilosu boyuda 69cm doktor sağlığı iyi dedi. hoş bende minyon tipliyim ama..

böyle bizden haberler

maşallaahh ne güzel anlatmışsınız emekleme yürüme telaşları ,yüzümde kocaman bi tebessümle okuyorum sizleri :nazar::nazar:
kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ayrıca biraz korkuyorum laf aramızda kızlar .sanki kızımı büyüten ben değilim .günleri sayıyorum resmen .bi kalp atışlarını görsem hayırlısıyla inş .
arada biz hamilelere de tavsiyelerinizi ,neler yiyilip içildiğini ayrıca ettiğiniz özel duaları yazın
ben bu aralar protein ağırlıklı besleniyorum .süt yoğurt peynir ,kuru üzüm kayısı ve meyva yiyorum bol bol .ekmek makarna pilav az az .
katkı maddeli şeylerden uzak duruyorum ama ton alığı aldım konserve zaralımıdır bilemedim

maşallaahh ne güzel anlatmışsınız emekleme yürüme telaşları ,yüzümde kocaman bi tebessümle okuyorum sizleri :nazar::nazar:
kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ayrıca biraz korkuyorum laf aramızda kızlar .sanki kızımı büyüten ben değilim .günleri sayıyorum resmen .bi kalp atışlarını görsem hayırlısıyla inş .
arada biz hamilelere de tavsiyelerinizi ,neler yiyilip içildiğini ayrıca ettiğiniz özel duaları yazın
ben bu aralar protein ağırlıklı besleniyorum .süt yoğurt peynir ,kuru üzüm kayısı ve meyva yiyorum bol bol .ekmek makarna pilav az az .
katkı maddeli şeylerden uzak duruyorum ama ton alığı aldım konserve zaralımıdır bilemedim

Erce abla çoooook sevindim...Çokk tebrik ederim .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben hamilelikte vit demir hiç kullanmadım..Her gün hurma , ceviz, incir ,pekmez yedim.Değerlerim öncesine göre yükseldi..Tavsiye ederim .bir de yumurta ve sütü de ihmal etme..Bnm bıdık doğduğu gün kafayı tutmayı başardı bu sayede:)

drgks...

Koprinam doğum yaptım evet.İlk hafta bunalıma girdim diyebilirim.Hamilelikte yaşamadığım sendromu lohusayken yaşadım sanırım.
Bugün 20 günlük oldu Ömer Ayman ım..Günden güne büyüyor..Minicik doğdu paşam 3 kilo 48 cm.bütün kıyafetleri büyük geliyo,içinde kayboluyo.:)
Ama sakin bi çocuk çok şükür pek ağlamıyor.Uykusu da iyi sayılır.
Ama ben bu tempoya hemen alışamadım, her yanım ağrıdı ilk zmanlar emzirmek zor bi işmiş.Kemiklerim birbirine girdi başlarda..

Şimdi alışıyorum yavaş yavaş.Çok zor bi işmiş bebek bakmak ama bi o kadar da tarif edilmez bi mutluluk..

Rabbim herkese yaşatsın..

Bu arada topiğin yeniden canlanması süper..Eski dostlar her zaman bir arada..

Bi sitem ettik hepiniz döküldünüz :) meğer sessiz sessiz bakıp gidiyormuşsunuz :) vera kuşum hasta kızlar burnu akıyor boğazı kızarıkmış, sürekli mızır mızır eymene geçecek diye korkuyorum odaları ayrdık gece iki oda arasında mekik dokuyorum yoruluyorum ama olsun onlar iyi olsun da ben bi şekilde idare ederim. Pınarcığım Allah analı babalı büyütsün

canım selimde hiç emeklemedi diyebilirim. Şimdi 14 aylık yürüyor. Yürümeside geç oldu ama olsun. Geç yürüyünce daha temkinli oluyorlar. İkizlerle hayat nasıl eminim zordur ama bi okadarda keyiflifir. Çalışıyormusun?

Henüz çaloşmıyorum canım Eylül gibi dönücem işe. Hiç çalışasım yok ikiz olunca anneme de kıyamıyorum yazık kadıncağız seve seve bakarım diyo ama iki bebek zor. Sarı kalemlik baharı öp benim için

Bi sitem ettik hepiniz döküldünüz :) meğer sessiz sessiz bakıp gidiyormuşsunuz :) vera kuşum hasta kızlar burnu akıyor boğazı kızarıkmış, sürekli mızır mızır eymene geçecek diye korkuyorum odaları ayrdık gece iki oda arasında mekik dokuyorum yoruluyorum ama olsun onlar iyi olsun da ben bi şekilde idare ederim. Pınarcığım Allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun bıdışcım

kızlar bugün bahar boğuluyordu yemek yerken :(

çok fenayım hala ellerim titriyo

köfte yaptım yediriyordum minik minik
öğürmeye başladı çıkaramadı
kucağıma aldım sırtına vurdum
ayyy naptığımı hatrlamıyorum bile annee anne diye bağırdım bi onu hatırlıyorum
kustu sonunda rahatladı ama morardı resmen :(
ben çok temkinli davranıyorum yemek verirken hep minik parçalar veriyorum ilk defa böyle bişey oldu ben evde yalnızdım ve çok korktum :(
şimdi uyuyor bahar.
böyle bir durumda ne yapmak lazım ya ben acayip panik oldum

uzun bi süre köfte verebileceğimi sanmıyorum

allah yavrularımızı korusun :(

kızlar bugün bahar boğuluyordu yemek yerken :(

çok fenayım hala ellerim titriyo

köfte yaptım yediriyordum minik minik
öğürmeye başladı çıkaramadı
kucağıma aldım sırtına vurdum
ayyy naptığımı hatrlamıyorum bile annee anne diye bağırdım bi onu hatırlıyorum
kustu sonunda rahatladı ama morardı resmen :(
ben çok temkinli davranıyorum yemek verirken hep minik parçalar veriyorum ilk defa böyle bişey oldu ben evde yalnızdım ve çok korktum :(
şimdi uyuyor bahar.
böyle bir durumda ne yapmak lazım ya ben acayip panik oldum

uzun bi süre köfte verebileceğimi sanmıyorum

allah yavrularımızı korusun :(

Allah korusun canım geçmiş olsun aman boşver verme kıyma kavur öyle yesin ben hala blender kullanıyorum pirinç tanesine bile öğürüyolar

Back
X