Eski dostlar hep beraber elele verelim

kasım annelerinde topikte arkadaşlar yazmış senin durumunu kaç gündür o kadar üzgünüm ki gurbetçim allah sabır versin canım .tekrardan sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin .ama bu kaçıncı düşük oldu bunun araştırılması gerekir herhalde değilm mi .niye böle oluyo acaba .

ben iyiyim canım şükür bi sıkıntım yok .önümüzdeki hafta cuma tekrar kontrole gidicem

3. Oldu cnm kurtaj yaptilarki arastiralim dediler
Ne cok sevinmistim topikte herkes muradina erdi demistim
En cok ta seninle ayni topikte olmak mutlu etmisti beni
Hayirlisi be gulum kizim uzuldu cok gelip gidip opuyor
Yavrum insAllah onun yuzunu guldursun Allahim
Hayirli haberle gel gulum sende

3. Oldu cnm kurtaj yaptilarki arastiralim dediler
Ne cok sevinmistim topikte herkes muradina erdi demistim
En cok ta seninle ayni topikte olmak mutlu etmisti beni
Hayirlisi be gulum kizim uzuldu cok gelip gidip opuyor
Yavrum insAllah onun yuzunu guldursun Allahim
Hayirli haberle gel gulum sende

evet canımm yaa bende artık topiğe giresim gelmiyo .senin kaybın benide çok etkiledi çok üzüldüm ama işte yaradanın takdiri ne diyebilirizki .
kızına da sabırlar diliyorum inşallah yine olur bu sefer sağlıklı uzun ömürlü .çocukların duası kabul olurmuş canım merak etme rabbim seninde yüzünü güldürür inşalahh
aslında kelimeler boğazımda düğümleniyo dua ediyorum senin için hep aklımdasın

evet canımm yaa bende artık topiğe giresim gelmiyo .senin kaybın benide çok etkiledi çok üzüldüm ama işte yaradanın takdiri ne diyebilirizki .
kızına da sabırlar diliyorum inşallah yine olur bu sefer sağlıklı uzun ömürlü .çocukların duası kabul olurmuş canım merak etme rabbim seninde yüzünü güldürür inşalahh
aslında kelimeler boğazımda düğümleniyo dua ediyorum senin için hep aklımdasın
sagol cnm bnm insAllah son olur Allahim
ayyy canım çok geçmişler olsun
Allahtan nasıp degılmıs ınsan ne dıyecegını bılemıyor
SAglıkla evlatların ve eşinle hayırlı omür versın Allah hepınıze cnm

hadi gozun aydin sagol sizler yasamyirim bole durumlar

eslem yatiyormus surekli kanamsi olmus annesinin yanindaymis insAllah sagsalim bebklerini kucagina alir
cok midesi bulaniyormus hali yokmus Allahim yardimcisi olsun emegi yagli olsun

:nazar:gunaydın canıkolar

sıze bır haberım var
bebitolardan biri kızmış:) yuppiyayayeeee:)

diğerini doktor çok dürttü ama dönmedi :) göremedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahhhh medimmmm allah gönlüne göre versin canım

benim kızım çatlıcak meraktan anne lütfen erkek olsun diyo çok istiyo erkek olmasın rabbimden hayırlısı .demek 12 hafta belli oluyo ayyy heyacan yaptım valla benimde az kaldı demek

woooowwww topiüe bir girdim gözlerim açıldı valla iki hamiş haberi birdennn maşallah:nazar: mediii çok sevindim allah tamamına erdirsin..erceee sen de hamilesinn :nazar:gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...o kadar mutlu oldum ki :52::52::52:..süper yaaa :49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Gurbet abla geçmiş olsun. Nasip değilmiş bu seferki de. Allah evlatlarına eşine sağlık uzun ömürler versin canm.

Ercem maşallah sende ilerlemişsin :) Ceren nasıl da mutludur yavrum.. Sana çok yardımcı olacak annesi. çok rahat büyüteceksin bak ta gör :)

Medim BabyGirl'e sevindim :) diğerini de merakla bekliyorum. önce sağlık diiyorum tabiii..

Ben nasılım.. iyiyim diyim. depresiv hallerim devam ediyor. emrenin peşine koşturuyorum bütün gün. çok şükür ki gündüz uykusu biraz uzun da nefes almaya da vaktim kalıyor.
bugün artık bunaldım tüm oyuncakları evde bulduğum en büyük poşete topladım. oynamıyor çünkü. sadece etrafa saçıyor. gözüne karışık gelen yerde de oynamıyor. bugün odasında dolap ve çekmeceleri 3 kez boşalttı. la ilahe illallah.. orası yetmiyor mutfakta tencere dolabını boşaltıyor ve kepçe çekmecesini.
oraası da yetmiyor. ayakkabılıkta bir de ev terlikleri ulaşabileceği yerde. onları saçıyor heryere.. ve mutlu son.. yatak odasında benim kıyafetler dolabın alt kanadında.. ah ne güzel tek hamlede indiriyor bir rafı. :))) yok yok şarjlı li-ion pil bile dayanmaz buna :D bugün artık nasıl yorulduysam emreyi uyuturken kendim önce uyudum 2 saat bende uyumuşum şimdi bu saatte uykuyu arıyorum hala :) ..
hamiş anneler korkmayın.. benim oğlan babasından fazla yüz bulduğu için benim hiç bir lafımı tınlamıyor. yoksa biz önceden daha iyi anlaşıyorduk.. cıs denilen şeyi ellemiyordu emrem. ama babası bak oğlum hiç te cıs değil diyip elletirse.. terellelli olur anne :) o yüzden eşlere fazla müdahale ettirmeyin

Gurbet abla geçmiş olsun. Nasip değilmiş bu seferki de. Allah evlatlarına eşine sağlık uzun ömürler versin canm.

Ercem maşallah sende ilerlemişsin :) Ceren nasıl da mutludur yavrum.. Sana çok yardımcı olacak annesi. çok rahat büyüteceksin bak ta gör :)

Medim BabyGirl'e sevindim :) diğerini de merakla bekliyorum. önce sağlık diiyorum tabiii..

Ben nasılım.. iyiyim diyim. depresiv hallerim devam ediyor. emrenin peşine koşturuyorum bütün gün. çok şükür ki gündüz uykusu biraz uzun da nefes almaya da vaktim kalıyor.
bugün artık bunaldım tüm oyuncakları evde bulduğum en büyük poşete topladım. oynamıyor çünkü. sadece etrafa saçıyor. gözüne karışık gelen yerde de oynamıyor. bugün odasında dolap ve çekmeceleri 3 kez boşalttı. la ilahe illallah.. orası yetmiyor mutfakta tencere dolabını boşaltıyor ve kepçe çekmecesini.
oraası da yetmiyor. ayakkabılıkta bir de ev terlikleri ulaşabileceği yerde. onları saçıyor heryere.. ve mutlu son.. yatak odasında benim kıyafetler dolabın alt kanadında.. ah ne güzel tek hamlede indiriyor bir rafı. :))) yok yok şarjlı li-ion pil bile dayanmaz buna :D bugün artık nasıl yorulduysam emreyi uyuturken kendim önce uyudum 2 saat bende uyumuşum şimdi bu saatte uykuyu arıyorum hala :) ..
hamiş anneler korkmayın.. benim oğlan babasından fazla yüz bulduğu için benim hiç bir lafımı tınlamıyor. yoksa biz önceden daha iyi anlaşıyorduk.. cıs denilen şeyi ellemiyordu emrem. ama babası bak oğlum hiç te cıs değil diyip elletirse.. terellelli olur anne :) o yüzden eşlere fazla müdahale ettirmeyin

Ah be güzelim yazık sana :( anne ve baba aynı tarafta olmalı çocukla ilgili durumlarda. Ben hatırlarım annem kızdığında babama şikayet ederdim o da dinleyip annen haklı derdi hep, sonradan öğreniyorum ki haksız olsa bile haklı dermiş.
Vera hanım emeklemeye başladı ikisi de sıralıyor derken vera emekliyor da şimdi. Sabah bir elini çekmeceye sıkıştırmış diğer eliyle çekmeceyi itiyor ittikçe daha çok acıyo ağlıyo acıdıkça ittiriyo trajikomik bir hâli vardı :) eymen tay tay duruyo yakın yürümesi bakalım ben neler çekicem 2bebeden, sağlıklı olsunlar da döküp dağıtsınlar toplamam olur biter :))))

canım senin işin iki çocukla daha zor tabi ki. ama kız çocuğu çok dağıtmaz, artık eymen ne yaparsa :) ama vera da ona uyarsa yandın.
bende umursamıyorum dağıtsın saçsın keşfetsin diyorum ama temizlik yapacağım zaman oturup ağlayasım geliyor çünkü evi toplamak sadece 1 saatimi alıyor ki sonra da süpürüp silicem. detaylı temizlik aylardır yaptığımı hatırlamam. en son da geçen ay sadece salon mutfak ve emrenin odasını halledebildim cam perde vs. diğer iki odanın perdesi bekliyor hala camlar silindi sadece.. derrrkeeen angaranın kasvetli havası bitmek bilmedi camlar temizlenmemiş gibi :D git te terelelli olma.
haziran temmuz gibi taşınmaya düşünüyoruz. iki kıştır burda doğalgaz faturasına yetişemedik. en üst kat olunca ısındık şükür ama ocak faturası 400 lira tuttu. eve de tek maaş girince zor oluyor.
taşınacağımız yer de belli. yan mahallede :D ama süprüüüüzzz.. kayınvalidem o binadan daire aldılar. onun altındaki dairede oturcaz nasipse. bir yandan içim olumsuz bir yandan iyi olur diyorum. şu anda keçiörende oturuyorlar. bize gelince diğer çocuklarını da topluyor. ve ben bu işten çok yoruluyorum. şimdi en azından giden onun evine gider biz de kendi evimize çekiliriz . eşimin patronu da kv nin karşı komşusu olacak hanımı da arkadaşım olacak hiç yoktansa :)
aman allahım eski günleri özlemişim :D uzun uzun yazmayı sizi bıktırmayı :D haha

merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcık :43::43::43:eşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım :27::27::27:
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmm :1::1::1:rabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin :nazar::nazar:

bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .

herkesi öpüyoruz .arada bi sesss verin kızlar

merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcık :43::43::43:eşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım :27::27::27:
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmm :1::1::1:rabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin :nazar::nazar:

bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .

Ablam keyfini çıkar ooohhh sefan olsun :)))
İkili test boşver biz yaptırdık değerler sapıtık çıktı ikiz olduğu için güldük geçtik, aldırmayacaksan ki ne olursa olsun aldıracağını hiç düşünmüyorum yaptırma Allah hayırlısını versin.

Ablam keyfini çıkar ooohhh sefan olsun :)))
İkili test boşver biz yaptırdık değerler sapıtık çıktı ikiz olduğu için güldük geçtik, aldırmayacaksan ki ne olursa olsun aldıracağını hiç düşünmüyorum yaptırma Allah hayırlısını versin.

yok canım aldırmam rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin .işte insanın aklını bulandırıyo boşuna sıkıntı stres bende senin dediğin gibi keyfini çıkarıyorum çok şükür .allah cümlemize hayırlısını versin .

ben o kuzuları yerim .maşallah subanallah :nazar::nazar::nazar: okudum pcye doğru .bahtları güzel olsun uzunnnn ömürlü sağlıkla büyüsünler :nazar::nazar:çok tatlılar maşallahhh:nazar::nazar:

yok canım aldırmam rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin .işte insanın aklını bulandırıyo boşuna sıkıntı stres bende senin dediğin gibi keyfini çıkarıyorum çok şükür .allah cümlemize hayırlısını versin .

ben o kuzuları yerim .maşallah subanallah :nazar::nazar::nazar: okudum pcye doğru .bahtları güzel olsun uzunnnn ömürlü sağlıkla büyüsünler :nazar::nazar:çok tatlılar maşallahhh:nazar::nazar:

Sağol ercem Allah razı olsun, güzel duaların için de aminnn, senin minik bezelyeni de böyle görmek nasip etsin Allah

merhaba kızlarrrr

okurken ben de duygulandım ablam. hayırlısıyla gelsin miniğin. cerenimi ve seni öpüyorum.
İkizlerin son halleri, maşallah diyin teyzoşlar

Eki Görüntüle 694544
ttüüüüüii maşallah çirkiin çirkin bunlar :D totolarını kaşı kız maşallah. ne güzel pufuduk pufuduk olmuş yavrucuklar.
bir kenara yaz eymen in bakışları biraz yaramaz geldi bana :))) ay nasip olur da görüşebiliriz bir gün inşallah.

kıskandık emremin bi resmini ekleyim bende :)

Son düzenleme:
Back
X