Gurbet abla geçmiş olsun. Nasip değilmiş bu seferki de. Allah evlatlarına eşine sağlık uzun ömürler versin canm.
Ercem maşallah sende ilerlemişsin :) Ceren nasıl da mutludur yavrum.. Sana çok yardımcı olacak annesi. çok rahat büyüteceksin bak ta gör :)
Medim BabyGirl'e sevindim :) diğerini de merakla bekliyorum. önce sağlık diiyorum tabiii..
Ben nasılım.. iyiyim diyim. depresiv hallerim devam ediyor. emrenin peşine koşturuyorum bütün gün. çok şükür ki gündüz uykusu biraz uzun da nefes almaya da vaktim kalıyor.
bugün artık bunaldım tüm oyuncakları evde bulduğum en büyük poşete topladım. oynamıyor çünkü. sadece etrafa saçıyor. gözüne karışık gelen yerde de oynamıyor. bugün odasında dolap ve çekmeceleri 3 kez boşalttı. la ilahe illallah.. orası yetmiyor mutfakta tencere dolabını boşaltıyor ve kepçe çekmecesini.
oraası da yetmiyor. ayakkabılıkta bir de ev terlikleri ulaşabileceği yerde. onları saçıyor heryere.. ve mutlu son.. yatak odasında benim kıyafetler dolabın alt kanadında.. ah ne güzel tek hamlede indiriyor bir rafı. :))) yok yok şarjlı li-ion pil bile dayanmaz buna

bugün artık nasıl yorulduysam emreyi uyuturken kendim önce uyudum 2 saat bende uyumuşum şimdi bu saatte uykuyu arıyorum hala :) ..
hamiş anneler korkmayın.. benim oğlan babasından fazla yüz bulduğu için benim hiç bir lafımı tınlamıyor. yoksa biz önceden daha iyi anlaşıyorduk.. cıs denilen şeyi ellemiyordu emrem. ama babası bak oğlum hiç te cıs değil diyip elletirse.. terellelli olur anne :) o yüzden eşlere fazla müdahale ettirmeyin