- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.081
buyurunuz bir küçücük nilcik
Eki Görüntüle 719984
Maşallah kuzuma, cool hatun seniiii :))
Vera şapka toka ne varsa fırlatıyo, ablasını görsün de biraz feyz alsın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 719984
Maşallah kuzuma, cool hatun seniiii :))
Vera şapka toka ne varsa fırlatıyo, ablasını görsün de biraz feyz alsın :))
Eki Görüntüle 719984
ayakların asılı kalıyor işteyken canım yükselt altını, hamurişi ve tuza dikkat et, zaten bol su içiyormuşsun. bir de hastanedesin nasılsa. terllik giy rahat tut ayaklarınıgünaydın arkıdısler
nasılsınız?
benım dun sol ayak bılegım şişmiş sağ taraf da şiş ama okadar degıl
evde okadar dınledım
sabah gene aynı sekılde normalmı acaba
ödem olsaydıınerdı. zaten bol su ıcıyorum odem gıbı de degıl sankı eklemlerde biş var korktum ya
Arayı fazla açma canım sende :) öperim nilimi, oğluma Nili gösteriyorum aradaki iki aydan dolayı abla diyorum emre ona bebi diyor :)Evet ben ne biçim bi insanım yahu hiç uğrayamıom işe fln başladım yoğun stresli günler vs vs
hepinizi öperim
Erce la şok oldum & çokkkkkkkkkkkkkk sevindim maşallahhhhhh
bıdık &Potı yerim ben o bal lokmalarını
medi arıcam seni bekle beni
Niloş tam 19 aylık bir bal böceği oldu pek sevimli köpeğim öperiz ellerinizden
canım çok şanslısınız. ama ankara ya dönünce ne yapacaksın. hep dışarı çıkmak isteyecekler. üşenmezsem sabah çıkarıyorum serinlikte iyi oluyor park. yazı bekledik dışarı çıkmak için şimdi de güneş yüzünden çıkamıyoruz. ağustos -eylül gibi memleket yolcsuyuz. 1 ay kalmaya planlıyorum. oğluma da bana da iyi gelecek.Arada bir uğrasan iyi edersin !!!
Biz 11ayımızı bitirdik bu arada, eymen 15gündür yürüyo vera da 3-4 adım atıp pat düşüyor popo üstü :) çıtçıtlı bodysinin içine vatka koyuyorum dötü acımasın diye :)
Denize girdik dün, yazlıktayız bu arada, eymen denize koştu ama dalga gelip bacaklarını ıslatınca ağlaya ağlaya geri döndü. Vera bayıldı denize şapşap oynuyoruz dudağımıza gelen tuzlu suları yalıyoruz, sonra elimizi denize sokup çıkarıp parmak emiyoruz. Eymen de bir avuç kum yedi :) kakayla çıktı bu sabah. Kazara kapı açık olursa hiç kaçırmıyorlar arka arkaya gidiyorlar dışarı. Eve girince ağlıyorlar Ankara'ya dönünce napacaz bilmem
medii.. benim oğlan da kımıldasam mı kımıldamasam mı modundaydı çoğunlukla. oh iyi sakin olacak diyordum. doğduğunda kendimi şanslı hissediyordum uyku sorunu hiç yoktu. bana bakarak bile uyuya kalabiliyordu. yine öyle aşırı hareketli kurtlu bir çocuk değil ama yaramazlık yapmaya bayılıyor. 2 yaş sendromuna girdik :) sabır sabır.. yaa sabır :)yerim onları yerim yerrrrrrrrrrr:)
çook tatlıdır şimdi onlar yaaaaaa:)
bıdık benım kız çok oynıyy d oglan etlıye sutluye pek karısmıyy onu daha az hıssedıyom kızım cadımı olcak ne
Eki Görüntüle 719984
Uyku konusunda kafayı bozmuş durumdayım ben, Vera kendi kendine uykuya geçiyor ama eymeni kucağımda gezdirerek uyutuyorumiyice dobiş oldu bel bacak kalmıyor bende
![]()
Uyku arkadaşından nefret ediyo yataktan atıyor onu, emzik de almıyor.
Eylül'de işe başlayacağım o zamana kadar öğrense uyumayı da annemi uğraştırmasa, zaten iki taneler
Bir tavsiye Mircan Kaya ninniler arat gugıl amcada 8 dk olan bi ninni var aç dinlet. ilk 5 gun ne yapıyorsan aynını yap o açık olsun sonraki 5 gün sadece kucağına al ve dinlet sonra da yataga koyman yeterli gelio dene bi .
Bir tavsiye Mircan Kaya ninniler arat gugıl amcada 8 dk olan bi ninni var aç dinlet. ilk 5 gun ne yapıyorsan aynını yap o açık olsun sonraki 5 gün sadece kucağına al ve dinlet sonra da yataga koyman yeterli gelio dene bi .
Eki Görüntüle 719984
kıızm olcakmış teyzeler bugün zilli kızım gösterdi doktor amcmız hiç uğraşmadı
4 lü test yapıldı haftaya sonuçlarını alıcam .ceren ağladı kız olcak diyeüzüldüm .erkek istiyodu çünki .
babamız çoook mutlu ikinci prensesim geliyo diyo ağzı kulaklarında
bense şaşkınım .daha hamile kalmdan rüyalarımda hep erlkek bebek gördüm .hamile kalıncada defalarca gördüm .içime hep erkek doğmuştu bende 6 nci his falan yokmuş anladımşaka tabiki
rabbim 17 sene sonra nasip etmiş kızı erkeğimi var kurban olayım verene .
gelişimi çok iyiymiş .166 gram olmuşuz .herşey yolunda şükürler olsun rabbime
kıızm olcakmış teyzeler bugün zilli kızım gösterdi doktor amcmız hiç uğraşmadı
4 lü test yapıldı haftaya sonuçlarını alıcam .ceren ağladı kız olcak diyeüzüldüm .erkek istiyodu çünki .
babamız çoook mutlu ikinci prensesim geliyo diyo ağzı kulaklarında
bense şaşkınım .daha hamile kalmdan rüyalarımda hep erlkek bebek gördüm .hamile kalıncada defalarca gördüm .içime hep erkek doğmuştu bende 6 nci his falan yokmuş anladımşaka tabiki
rabbim 17 sene sonra nasip etmiş kızı erkeğimi var kurban olayım verene .
gelişimi çok iyiymiş .166 gram olmuşuz .herşey yolunda şükürler olsun rabbime
saolasın bıdıkım .yavaş yavaş alıştı kız olacağı fikrine .babasıylada özel bi konuşma yapmışlar içeriğini bilmiyorum epey işe yaramış .artık daha sakin .inşallah alışacak .azcık ta kıskanıyoruz galiba .geçen dedimki bak kızım kaç senedir kardeş yolu bekliyosun en sonunda rabbim vermiş dua edelim sağlıklı olsun hayırlı olsun ,hiç kardeşin olmayabilirdi.böle böle konuşa konuşa alışıcak inş .Ceren şimdi ağlıyo ama ilerde özellikle çoluk çocuğa karışınca çok dua edecek iyiki kız kardeşim var diye. Ben ikizlerimiz olacağını öğrendiğimizde eğer içlerinde biri kızsa diğeri de kız olsun demiştim hep hem kardeş hem arkadaş olsunlar diye ama olmadı hayırlısı.
Kız kardeş can yoldaşıdır. Senin de her daim yanında olur. Hayırlı olsun erce ablam
AYYY Ne güzell.. sağlıkla kucağına alırsın ablam inşallah. kız evladı gibisi yok .. hep derim.
ceren gitsin 1-2 cici bişiy alsın kardeşine fikri değişir :)
günaydın
napııyirsunuz lo![]()
öğle oldu ama
uykusuz geçen bi geceden sonra çay ile ayılmaya çalışıyorum medicim
siz napıyosunuz kuzular nasıl![]()
neden uyuyamadın cnm hayırdır?
iyidir iş güç işte
kuzular iyi çok şükür biri alttan tepikliyo biri üstten
diskotek baby oo ye!![]()
huu huuu hatun kişiler nerdesiniz bakayım. 8 gündür çıt çıkmamış topikte.. aaa.. öğrenciler tatile çıkıyor :) siz tatile çıkmayın. canlanalım azıcık..
huu huuu hatun kişiler nerdesiniz bakayım. 8 gündür çıt çıkmamış topikte.. aaa.. öğrenciler tatile çıkıyor :) siz tatile çıkmayın. canlanalım azıcık..
biz tatildeyiz bacım ama takipteyim :)
zaman hızla geçiyor ikizlerin doğumgününe 9 gün kaldı
kuzenim ve çocukları misafir gelecek onlarla ve buradaki komşularımızla beraber sahildeki cafede kutlayacağız inşallah
yazarsanız görüşürüz.. öptüm kızlar