- 9 Ekim 2023
- 587
- 434
- 33
- 31
- Konu Sahibi acemiqueen
İyi akşamlar hanımlar belki anlatacağım şey size saçma gelebilir.2 yıl önce mecburi sebeplerden dolayı tayin istedik.Araya doğum felan da girince iş hayatına bi kaç ay önce bu yeni şehirde başladım.Eski geldiğim yerde çok müthiş dostlarım ortamım vardı.Ve çalıştım ortamda herkes herkesle konuşurdu.Şimdiki çalıştığım yerde müthiş bi gruplaşma var.Ben herkesle konuşuyorum amacım bi gruba girmek değil.Ama büyük bi set kurulmuş sanki dışarıdan gelen biri artık o gruba giremez 3 farklı grup var.Buluşacakları zaman ya da bi planları olduğu zaman fısır fısır konuşuyorlar hepsi böyle .Tesadüfen fark ettim bu detayı.Herhalde ben de onlarla gitmek isterim diye korkuyorlar
ki öyle bi amacım yok .Benimde eski geldiğim yerde grubum vardı ama biz aramıza yeni katılanları çok sıcak karşılardık davetler ederdik.Bugün bi grup hafta sonu için etkinlik planlamış beraber diğer grupta bu akşam yemeğe çıkmışlar.Onları görünce eski dostlarımı ortamımı özlediğimi fark ettim biz de böyleydik dedim hatta gözlerim doldu normalde sulu göz değilimdir reglim yaklaşıyor biraz da ondan sanırım
ailem eşim çocuğum var o yönde şükür .Ama insan onlar dışında farklı bi iki insan daha istiyor.En azından hadi bi kahve içelim hadi bugün yemek yiyelim.Çalıştığımdan beri bi tam alışamadım zaten ama çok takılmıyorum işimi yapar çıkarım modundayım .şu son zamanlarda ki gruplaşmayı da fark edince bi daha sıkı dostluklar kuramayacağımı ve gruplarına yeni birini alma konusunda keskin bi setleri olduğunu anladım.Eski dostlarım da çok uzaktalat ancak telefonlaşıyoruz.İçimden buraya yazmak geldi.Belki beni anlayan birileri olur teşekkür ederim okuduğunuz için