Eski erkek arkadaş laneti

Var olan bütün enerjinizi bu vatandaşta tükettiğiniz için yeni bir ilişkiye cesaret edememeniz çok normal. Bu kadar uzatmanın bir alemi yokmuş ama olan olmuş artık bundan sonrası için daha temkinli adımlar atarsınız.

Evet sanırım bütün enerjimi ilişkimizi düzeltmek için kullandım karşımda kılını kıpırdatmayan bir insan için

Böyle bir insanla yıllarını boşuna harcamışsın ömrün güzelim yaşın gitmiş en başta bıraksaydın bu kadar şeyler yaşamazdın inşaallah adam akıllı biri çıkarda karşına sende artık mutlu olursun

Lanet falan yok.Siz bunları bile bile yaşamışsınız.Adamın ne mal olduğu belliymiş,siz kendinizi kandırmaya çok hevesliymişsiniz.Adamı her geldiğinde affetmiş beklentileri hep yüksek tutmuşsunuz.Bu kafayla yeni bir ilişkiye başlamayın zaten ,yine hata yaparsınız....

Manas destanı gibi yazmışsın canım sen kendi hayatına yönelmeydin kendini geliştirmeli, kendine çaba göstermen lazımdı. Hala bu şahsın peşimden gitmeye enerjin varsa sen bilirsin

Manas destanı gibi yazmışsın canım sen kendi hayatına yönelmeydin kendini geliştirmeli, kendine çaba göstermen lazımdı. Hala bu şahsın peşimden gitmeye enerjin varsa sen bilirsin
Hayır peşinden gitmek gibi bir amacım yok zaten söz konusu bile değil. Bu geçen zamanda daha çok kendime yöneldim

Evet aslında önceden bitirmem gerektiğini bende biliyordum ama dönüp dolaşıp aynı yola giriyordum. Aradan bir yıl geçti hala yeni bir ilişki düşüncem yok

Bende öyle düşünüyorum ama bir şeyleri biraz geç fark ettim. İnşallah tesekkur ederim

Neden Ekpss ye girdi engeli nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…