Eski erkek arkadaşımın arkadaşı

Mermoidia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
6
1
Arkadaşlar aklım çok karışık düsüncelerinizi almak istiyorum. 19 yasındayım. Benim liseden 7 aylık bir birlikteliğim vardı birbirimize uygun değildik ben kapanınca o ayrılmak istedi ve bitirdik. Onun yine bizim lisede sınıf arkadası vardı arada konusuyorlar. Bu cocuk aynı zamanda annemin arkadasının oğlu ve aile yapısı olarak bize cok uygunlar. Çocuk namazında abdestinde yani eski erkek arkadasımla alakası yok. Bu çocuğun annesiyle tanısıyoruz hatta bana oğlunu anlatmıstı ama hic tanısmamıstık. Ben sonradan o çocuğun eski erkek arkadasımın arkadası olduğunu öğrendim. Çocukla sosyal ağlarda takipleşiyoruz beni biliyor yani. Annesini tanıyorum arada konusuyoruz ama onunla tanısmadık. Ondan cok hoslanıyorum uzaktan tweetlerini okuyorum sadece. Bana o gözle bakar mı o ayrı konu ama nasıl dikkatini çekebilirim

Sizi birbirinize yaklaştıran din olarak görünüyor. İkiniz de müslümansınız sanırım. O halde din üzerinden gidin. Namaz kılarken veya Kur'an okurken haberiniz yokmuş gibi çekilmiş bir fotoyu ona yollayın.
Sonra aaa yanlışlıkla atmışım, başka bir kız arkadaşıma atacaktım yanlışlıkla oldu deyin. Muhabbet buradan başlar ve devamı gelir.

Sizi birbirinize yaklaştıran din olarak görünüyor. İkiniz de müslümansınız sanırım. O halde din üzerinden gidin. Namaz kılarken veya Kur'an okurken haberiniz yokmuş gibi çekilmiş bir fotoyu ona yollayın.
Sonra aaa yanlışlıkla atmışım, başka bir kız arkadaşıma atacaktım yanlışlıkla oldu deyin. Muhabbet buradan başlar ve devamı gelir.
ahahah :KK48::KK48:

Konu sahibi bunu yapmayın da ne yaparsaniz yapin bence :))) hiiiic hos olmaz

racona ters. eski sevgilinin arkadaşıyla çıkılmamalı. hüş değil

ben de böyle dusunuyorum ancak eski sevgilinizle olan arkadaslıklarının derecesi de onemli,
sizin onunla kurdugunuz bir onceki ilişkideki gonul bagı da...
ya da ücünüzün bu durumu kaldırıp kaldıramaycagınız.

yerinizde olsam bircok nedenle acele etmezdim.
ozellikle aileler tanısıyormus... hafif bir hoslanmayı hemen ailenin tanıdıgı biriyle birliktelige döndürmek sonradan sizi yorabilir.
kendinize zaman verin. uzaktan uzaktan sevin azıcık : )

ek: okypete konu sahibine hitaben yazarken kulandıgım "siz" ler karışmış birbirine.
bu yorum konu sahibi icin.

Son düzenleme:
X