Eski esim tehdit ediyor.

2 hafta once boşandım ama evli kalmaya devam ettik. 8 gün öncesine kadar hiçbir problem yoktu. Daha sonra tekrar aldatildigimi öğrendim ve öfke patlamasi yaşadım. O kadar sinirlendim ki hastahaneye götürüldüm sakinleştirici için ve ellerimde sınır sıkışması oldu. O günden beri yalvarıyor ozurdiliyor baya karışık olaylar oldu . Şimdi ben biriyle yazisiyorum ve benim online oluşumu takip ediyor 2 gündür. Bela okumalar hakaretler kendine zarar vermeler ben bittim öldüm ne vicdansiz bi kadınsın ailemizi yıkma demeler. En son kızımla bu adamı asla tanistitmicaksin yoksa kendim yerine bu sefer o adamı keserim dedi kapattı. Iyice sınırı aştı. Kızımı kimseyle görusturmek gibi bi durumum yoktu zaten. Olurda bi gün evlilik olursa velayeti de bende Elbette ki benimle olucak. Velhasıl çok bişey anlatamadim fakat eskiler bilir geçen sene evime sarı saçlı bi kadin getirilmisti ve heryer saç doluydu. Sonra affettim ve iste bu iğrenç günlere kadar geldim. Anlamadığım şey şu. Erkek evliyken bile yapıyor da kadının bekarken konuşmasi mi batıyor ?
Boşanıp bu pislikten kurtulup neden tekrar evli gibi yaşadınız inanın ağızım açık kaldı.. Maalesef aldatıp da affedilen biri bunu %99 tekrar yapıyor..çünkü adam evinize kadın getirmiş ve siz affetmişsiniz daha ne kadar ileri gidilebilirdi ki?? Böyle adamları affedip kendini birşey sanmasına müsaade etmeyin lütfen yaa.. Bakın sonra tepenize çıkıyor.. İstediğinizle de konuşursunuz ayrıca.. Gidip polise mesajları tehtidlerini falan söyleyin uzaklaştırma kararı aldırın bunun için çok geç kalmışsınız ama belki farkeder sizin onun malı falan olmadığınızı.. Ruh hastası pislik adam çok kızdım yeter artık yaa bunlardan gına geldi.. Ama işte bazen biz kadınlar da istemeden çanak tutmuş oluyoruz bu ruh hastalarına..Allah yardımcınız olsun...
 
Arkadaşlar kadın sevgili olmamış.
Ilişki yaşamıyor.
Çocukluk arkadaşıymış.
Muhtemelen bu üzücü dönemde dertleşme adına fazla sohbet ediyorlar.
Belki karşı tarafın ilgisi var.
Kadın da ilgiye ihtiyacı olan bu zamanda engel olmamış muhabbet iyi geliyordur.

Ahlaki değerleri hiç kenara koymayan insan üst üste darbe yiyince yeter ulan deyip kendini az biraz bırakabilir.

Üç günde başka kollara bırakmıyor ya kendini.

Konuşsun, dertleşsin rahatlasın.
Bunda bir kötülük yok bence.

Konu sahibi eski eşinize hooooossst diyebilirsiniz.

O kadar naif bi insansiniz ki. Belki ben sinirimden paldır küldür yazmisimdir ama okuduğunuzu anladığınız icin teşekkür ederim.
 
Borç yüzünden bosandik. B ilişkim yok
Kardeş sen demedin mi iki gündür biriyle yazışıyorum diye🙄 ilişki denmesi gerekmez ama hemen o yola girmişsin zaten.
Ayrıca boşanıp aynı evde kalmak da ne demek? Adamın seni kullanmasına ortam hazırlamışsın, isteyince başkasıyla yatar yorulunca gelir hazır eve dinlenir, karnını doyurur. Kandırırsa bir tur da seninle yatar. Nasıl müsaade ediyorsunuz böyle çarpık ilişkilere aklım almıyor. Kimse tehdit edilmeyi korkutulmayı hak etmez, ama böyle adamlara zemin hazırlayınca da şaşırmamak gerekir.
 
Borç yüzünden bosandik. B ilişkim yok
Ben cidden anlamadım yani siz aslında eski aldatmaları affetmiştiniz, borç yüzünden boşandınız ama birlikte yaşamaya devam ediyordunuz ( boşanınca borçları mı silindi bunu da anlamadım) ama bu sırada bir kere daha aldatınca bardak taştı evden gönderdiniz veya gittiniz. Sonra teselliyi çocukluk arkadaşınızla sohbette buldunuz ( eşiniz çirkef biriyse adama yazık,bence hiç bu saçma ilişkinin çamurunu bulaştırmayın adama) Kocanız da aldattigim hattâ boşandıgımız hâlde her şey normal karı koca gibi devam ederken bu sefer kesin o adam sebep oldu diye düşünüp tehditlere başladı. Böyle mi tam olarak ?
 
Ya canım benn şimdi şu olayı çözemedim. Sen bosandin ama dayanamadın evliymis gibi yaşamaya devam ettin. Sonra seni aldatti tekrardan sen de bıraktın onu sonra başkasıyla konuşmaya başladın. Doğrumu anladım . Bu kadar olayın içine başkasıyla konuşmanız gerçekten hiç sağlıklı değil. Sevgi açlığınızı ilgi açlığınızı bir başka adamda aramayın hemen nolur sizi kullanabilirler. Biraz kendinizi toparlayın. Bı eski eşinizle yollarınızı doğru düzgün bir şekilde ayırın. Biraz üzerinden zaman geçsin. Başkasına guvenebilmeniz için zamana ihtiyacınız var.
 
Gururlu düzgün bir şekilde ayrılıp hayatınıza devam etmek varken kendinizi o adamın seviyesine düşürmüşsünüz. Yazık etmişsiniz.
 
2 gündür konuştuğum tanistigim değil çocukluk arkadaşım. Konuşmaktan öte birşey yok fakat ne ....lugum kaldı ne anneligim

Çünkü ortağıyla olduğunu öğrendim inkar etse de. Ve benim de selamlastigim biriydi. Üstüne başka kadinlar daha.
Eski eşiniz olacak hadsiz, kendini dünyanın soyunu devam ettirmek için seçilen üstün ırk önderi falan mı sanıyor, olsa olsa nesli tükenen ve beslenmesi yasak olan türde olabilir de...

Şeref yoksunu pislik herif!!!!
Or... olsanız bile sizi bağlar bu, evliyken olmadınız ya!
O evliyken yaptıklarından ötürü ne oluyor, onu sorgulasın haysiyetsiz...
 
14 gün önce boşanıp, eski eşinizle yaşamaya devam etmeniz, 8 gündür aranızın bozuk olması ve 2 gündür biriyle mesajlaşıyor olmanız... Diyecek laf yok...
 
Konu sahibi esin nereden biliyor bu konuştuğun cocukluk arkadasini?
Simdi ne yapmak istiyorsun? Konunun acilma sebebi hava da kalmis.
 
E ama bu tip adamlar böyledir zaten. Bu adam size daha önce serefsizligini ispatlamış siz ona rağmen affetmissiniz, aldattığı için değil borçlarından dolayı bosanmissiniz. Kendi yaptığından yüzü kizarmayip sizi tehdit etmesine bırakmamaniz gerekiyodu işi, aldatır aldatır çekip gitmeniz gerekiyodu eğer imkanınız varsa. Hala da geç değil, size saygı duymayan tehdit edebilen bir adamı kolaylıkla terkedebilrisiniz, uğraşmanız gereken mahkemeler vs yok artık ne de olsa.
 
X