- 15 Ekim 2013
- 1.329
- 2.566
- 333
- 35
Tam olarak siz veriyorsunuz. Hareketlerinin abesligi acindan gelmiyor cunku. Cocugun varligini ogrenir ogrenmez babaya haber ileten ama babayi surecin hicbir anina dahil etmeyen birisi bosanmis anne sorumlulugunu alamaz. Su ab cocuk melek oldu cennette burda anne baba cekismesinden daha mutludur Ben de bosandim cocukla. Tekrar evlendim tekrar cocugum ve Cok guzel bir ailem oldu Birak babayi dahil etmemeyi benim cocugum daha neden bosandigimi bilmez. Onun kafasindaki baba figurunu bozmam sadece cocuguma zarar verir. O yuzden o hakki Senin bizzat Kendi hareketlerinden aliyorum. Sende o olgunluk yok. Kendi duygusal durumuna cocugunu alet edip babasiyla iliskisine cocugun psikolojisini bozmak pahasina ket vuran annelerin de sadece cocuklarina uzuluyorum.Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı
Vay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacaktiBir bebek öldü . Bebek. Ne olursa olsun nasıl iyi ki ölmüş denilebilir bu nasıl vicdan ya ?
Kız çok uğraşma, konu sahibi ex kocasıyla evlenir 3 çocuk yapar arada bir dayak yer oturur öyle bir vibe alıyorumVay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacakti
Aralari acilsada, evlenince bi ana baci sevdasi yükleniyor erkeklere.Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum hesabı herkese açık onun bileğinde adım yazıyordu onun altına da bebeğimin ölüm tarihini ve melek kanadı ekletmiş elinde viski bardağıyla fotoğraf paylaşmış kabak gibi görünüyor tarih de isim de . Ailesi alkol olayına kesinlikle karşıydı , takipçilerinde ablası falan da yok araları mı açıldı anlamadım
Annesi bebeğimin, onun kızını küçük gördüğüm için vefat ettiğini iddia ediyormuş . Etme bulma dünyası demiş
Bak ailen Arkanda sana vurmus siddet var sen on planda degilsin birak bence olmaz artikHala bir şansımız var diye mesaj atmış *
Kim yazdi o cirkin mesaji yuh artikAyip arkadaslar ya, gercekden ayip. Iyi veya kötü kadinin bebegi ölmüs. Ne demek iyi ki dogmamis. Siz kimsiniz ki ölüye diriye karisabiliyorsunuz, kendinizi neyle kimle kiyasliyorsunuz. Günah be
Senin Ailen gayet güzel davraniyorBurda da mutlu değilim ki. Annem de ablam da sanki ben hiç evlenmemişim çocuğum olmamış da ordan üniversiteyi bitirip helmişim Gibi davranıyorlar. Çalışıyorum eksiksiz her maaş günü annem paranı dağıtma çeyiz al diyor . Ablam imalı imalı kısmetin açılcak bu davadan sonra falan diyor. Tersleyince de kızıyorlar sen onu kafaya taktın diye . Birinin acısına saygı duymak bu kadar zor olmamalı ben bir bebek kaybettim bir anda nasıl yeni bir hayata atlamamı bekliyolar benden . Ki inanın dönmek istiyorum da demiyorum sadece içimdeki boşluğu açtım size . Nasıl baş ederim bilmiyorum
Malesef yukarda yazan cok olmus.Kim yazdi o cirkin mesaji yuh artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?