Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Ayynen böyle. Kimsenin yarasını da travmasını da çekemem . 3 km mesaj yazıyor spam kutusu doldu üşeniyorum artık okumaya . Ailesi bitmiş onun için öyle yazmış
Yani şunu inanarak dıyorsa daha kötü. Aileyle ömürlük küslük olmaz, buna inanan şirinlere de inanır. Bu adam mı her şeyden uzaklaşacak, sizi ve olacak çocuklarını koruyacak? Daha kendi çocuk.

Nerden biliyor peki sizin affedeceğinizi? Yani sizden bu kadar emin olması da tuhaf . Onu en iyi siz tanıyorsunuz sonuçta size el kaldırmış bir insan gerçekten bu dediğini yapar mıydı?

Nerden biliyor peki sizin affedeceğinizi? Yani sizden bu kadar emin olması da tuhaf . Onu en iyi siz tanıyorsunuz sonuçta size el kaldırmış bir insan gerçekten bu dediğini yapar mıydı?
O bana aşırı derecede düşkündü . Ben trip attım diye uyuyamayan bir insandı . Mesaiye gittiği zamanlarda saat başı arardı iyi misin diye . Zaten karakter olarak da inanılmaz derecede kendi halinde biriydi yani hep sen ol ikimiz olalım bana yeter herşeyi hallederiz kafasındaydı sürekli ek işe gidiyordu çok çalışıyordu yani ben böyle birinden asla beklemezdim o tokatı da . Bana yaptığı en büyük saygısızlık oydu onun . Ben şu an ona cevap versem kapının önünde bile yatar . Ailesiyle de görüşmez belli bir süre ama ne kadar sürebilir yani geçmişinden kaçamaz ki ailesi onkar .dediğim gibi, biten bitti . Karşılık verirsem yazma rahatsız etme bile desem yüz bulacak o yüzden okumamış gibi yapıyorum

Yani şunu inanarak dıyorsa daha kötü. Aileyle ömürlük küslük olmaz, buna inanan şirinlere de inanır. Bu adam mı her şeyden uzaklaşacak, sizi ve olacak çocuklarını koruyacak? Daha kendi çocuk.
Beni üniden arkadaşım aradı onu aramış yardımcı ol konuş düzeltelim filan demiş . O anlattı uzun süredir farklı bir yerde yaşıyormuş çalışıyormuş . Ekonomik olarak toparlandım kimseye bağlılığım yok sorun ailemse onlarla da görüşmüyorum benimle sadece bir kez konuşsun demiş

geçti borun pazarı eşeğini niğdeye sürsün

Ev bozulmuş mu yoksa duruyo muymuş?

Sen bu yaptıklarından etkileniyorsun içten içe. Seni bu kadar seviyorsa gelecek celse gelsin anlaşmalı boşanın, seni daha fazla yıpratmasın. Barışmak istiyorsa ayrıyken de barışabilir.

sevgilisinden ayrılmış yoklukta kalmış gene. Zaten ne kadar sürdü ilişkiniz bilmiyorum ama ilk fırsatta sana tokat atmış bir adam bu. Ailesi bu çinkü, babası da annesini dövmüştür muhtemelen bir zamanlar.

Sen hala bu adamı seviyorsun ya da beynin sadece iyi anılarınızı hatırlıyor. Tekrar diyorum seni gerçekten sevse ve düşünseydi adın süeda diyelim, annecim süeda nasıl baksın ablama derdi, dememiş, anasına bir ay sonra işe başlayacak bakar demiş. Sen en ufak ters tepki verince el de kaldırmış. Bunu da içten içe meşrulaştırmışsın içinde ben öyle demesem vurmazdı diye - meali hak ettim- anası danası eve doluşmuş hayır diyememiş, evlenin demişler ne evlenmesi dememiş. Dümdüz anasının babasının kafasında bir adam.

Valla sana çok üzülüyorum ben, gencecek kadın yaşıtların üniversitede dertsiz tasasız hayat sürerken sen nelerle uğraşmışsın.hala daha sana boşanma davasında kırk tane iftira atan adam için bana çok değer verirdi şöyleydi böyleydi diyorsun. Sen uyumlu olduğun için iyi davranmış, ilk ses çıkarmanda tokadı basmış. Sen gitmesen o tokadı affetsen daha beterleriyle gelecekti.

Çoktannn bozuldu spotçuya verildi eşyalar. Bu arada bilezikleri de vermedim hala bendeler
Vermeyin. Çok seviyorsa kendinden daha çok nefret ettirmeden bu işi bitirsin. Yiyosa kendini burda kanıtlasın. Bağ kopmasın, elinden kayıp gitmeyin diye bu kadar ısrarcı. Çünkü yeni bir bağ kurmaya eriniyor, olanı kaybetmemeye çalışmak daha kolay. Hedef siz değilsiniz şu an, size giden köprü.

Adımı nerden bildiniz ya sadece şaşkınlığımı dile getirmeye çalışıyorum hani beklemediğim birinden hatta hayatta en güvendiğim insandan gelmesi hem de bir anda gelmesi beni mahvetti. Ki ben ayrıldığımızda çok daha küçüktüm, bi bebeğim vardı. Yani o zaman affetmek o kadar kolaydı ki. Kim 22 yaşında karnında bebekle babasının evine dönmeye cesaret edebilir? Cahildim diyebileceğim bir yaşta bile ben onu arkamda bırakıp döndüm buraya . Şimdiden sonra hiç dönmem . Sadece bu upuzun sessizlikten sonra bir anda bu çabalar , onu tekrar görmem.. aylarca beraber uyuyup uyandığım o insan bir anda kocaman bir adam gibi çıktı karşıma. Hani herşey tekrar kabardı içimde . Yaşadığım travmalar, nefretim, yalnızlığım.
Çalıştığım iş yerine stajyerler geliyor ilçedeki myo dan . Aramızda 1 yaş var onlarla . Her gün fıkır fıkır kaynıyorlar yarın ne giysek nerden ne alsak çıkışta ne yapsak diye . Uzun uzun bakıyorum. Üzülüyorum ya . Ben ister miydim böyle olsun. Ben bebeğimi böyle bir hayatta ziyan edeceğimi bilsem güvenir miydim bu adama .

Diyorum ya ben sana çok üzülüyorum diye. Genceciksin daha. Şühendan’dan süeda olabilir diye düşündüm.

Kendi üniversite çağlarımı düşünüyorum, o yüzden üzülüyorum, ciddi travmaların var ama bu adam hatırlamak istediğin şekilde iyi biri değil demek istedim.

Sen çok güçlü durmuşsun aslında, seni en çok yaralayan bebeğini kaybetmen. Adam olaydı da sana kırk tane iftira atılmasına izin vermeseydi. Sen çok hassas ve uyumlu birisin belli. Bu adam ve ailesi seni hak etmiyor inan ki.

Zaten anlamıştık o adliye koridorunda anasından şepeleği yediğinizde neden şikayetçi olmadığınızı, kadın dedi ki senin yüzünden oğlum bizden sırt çevirdi, o an içinizde ılık bir dere aktı. Siz çok gençsiniz, tecrübeniz yok, steril bir aile ortamında çok bir tehlike görmeden büyümüşsünüz. Böyle aileler kopmaz. Döğüşür kakışır, ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi neşeli neşeli sofraya otururlar. Ağzınızı açar kalırsınız. Daha çok gençsiniz. İnsanlar bu yaşta evlenmiyor bile. Şu ölü toprağını üstünüzden atın.

Ya benim bebeğimden vurmaya çalışıyor. En çok ona üzülüyorum. Adını ne koymuştun benim de bilmeye hakkım var yazmış

Ya benim bebeğimden vurmaya çalışıyor. En çok ona üzülüyorum. Adını ne koymuştun benim de bilmeye hakkım var yazmış
Bişey dicem olmıycak şimdi. Sanki bebeği düşündüğünden.

Bakın ben hiçbir zaman ahmak biri olmadım sadece bıktım . Ya ne şahit ne şikayet hiçbişey istemiyorum onlarla ilgili kurtulmak istiyorum sadece bir an evvel şu resmi bağ kopsun istiyorum

Ben de burası hasta bakımevi mi dedim
Bu çok ağır bir cümle tabii karşılığı şiddet değil ben bu kadar büyük sorumluluk alamam demeniz yeterliydi derinden yaralayan bir cümle kullanmışsınız o ister mi ablası engelli olsun ki kendisi bakmayı kabul etmiş zaten ayrılmanız çok yerinde bir karar

Onu söylememen lazımdı aylarca bunun pişmanlığını yaşadım ama sonradan gördüklerim de ayrılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi

Ayrıca o bakamaz çünkü onlarda kadınlar dışında kimse altını açamaz onun . Altını ben alacağım yani bakarım diye blöf atıyor da yemeğini yedirir sırtını çevirir altını alamaz

Bakın ben hiçbir zaman ahmak biri olmadım sadece bıktım . Ya ne şahit ne şikayet hiçbişey istemiyorum onlarla ilgili kurtulmak istiyorum sadece bir an evvel şu resmi bağ kopsun istiyorum
Böyle hiç olmayacak o. Size anlatamadığımız bu. Ulaşmasına bir ton mesaj atmasına izin veriyorsunuz, o da diyor ki evet beni dinlemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…