Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Yani madem çocuk yok,kaybınız için üzüldüm..asla şans verme..Yaşanılanlar unutulmuyor hele de ortada bir kayıp varken..önünüze bakın geçmişi silin..Bu hayatta bir şansınız anca boşanırsanız olabilir,ilerde başka biri ile yeni bir başlangıç
,ama bu kadar kayıp kavga gözyaşı varken eskinin üstüne bir şans size pişmanliktan başka bir şey vermez

Eğer çocuğunuz doğmuş olsaydı (başınız sağ olsun) ve şiddet olmamis olsaydı gerçekten bir konusun diyebilirdim ama üzerinden 1 sene geçmiş, bugün yarin davanız görülecek. Hic bulaşmayın derim. Daha genceciksiniz, yolunuza bakin.

Bisey soracağım, ortaligi karistiran gorumce hani evlenmenize sebep olan, bu engelli gorumce mi? Yoksa ortada 2 tane mi gorumce var?

Çok üzülerek okudum . Çevremdeki yorumlar acımasız gelirdi ama çoğu bu kadar kırıcı değildi
Hastalıklı gen dediğiniz benim parçam , bebeğim
Haftada dört gün mezarına gidip rüzgar güllerini seyrettiğim, yağmur yağdığında üşür diye korktuğum minik kızım . Kim ne derse desin, ne söylerse söylesin bu benim imtihanım. Haddinizi aşarak konuşuyorsunuz

Bisey soracağım, ortaligi karistiran gorumce hani evlenmenize sebep olan, bu engelli gorumce mi? Yoksa ortada 2 tane mi gorumce var?
3 görümce . İkisi sağlıklı biri evlenip boşanmış ( ortalığı karıştıran ) biri engelli biri de lisede

El kaldırma ve engelli abla olmasa deneyin o zaman öğrenci ve çok küçükmüşsünüz, yürümemesi normal derdim.

O engelli abla eninde sonunda başınıza kalır nedense hasta bakmak da hep kadınların başına kalıyor hiç yatalak hasta bakan erkek görmedim. Ben bakardım demiş bir de o olayda nah bakar, suyunu bile vermez.

3 görümce . İkisi sağlıklı biri evlenip boşanmış ( ortalığı karıştıran ) biri engelli biri de lisede
Tamam bakim durumu niye size yikildi ki bu durumda ortaligi karistiran mikser gorumceye biraksalardi, bu kisimda bi dalavere var bana kalirsa.

Herneyse, durumunuz evlat kaybiniz cidden cok yaralayici travmatik bir hikaye, esiniz, gorumceleriniz ve kayin aileniz oldugu gibi duruyor, değişmediler emin olun, ayni tastan su icmek sadece yaralarınızı deşmeye yarar.

Yasiniz genc, yolunuza bakin.

Bu arada Sühendan, inan bana engelli birine bakmak o kadar da kolay değil. Ha deyince mükemmel bir bakım sağlamak zor. Aileler yıllar boyu rutine alıştıkları için nispeten bir düzen oturtup devam ediyorlar. Ama dışarıdan biri için hiç kolay değil. En basiti bezleniyorsa altı, onu bile değiştirmek kolay değil. Ev ortamını güvenli hale getirmek falan gerekli, engel derecesini bilemiyorum ama ağırsa mesela birçok şey riskli olabilir. Sürekli kontrol etmek lazım, takip etmek lazım.
Kısacası zaten size bir günde hadi bak diye bırakılmaması lazımmış. Bu sebepten kendinizi suçlamayın.

2 tane sanırım. Biri evlenmeye sebep olan, öteki zihinsel engelli olan.
Hatta 3 gorumceymis, niye saglikli olan mikser gorumceye devredilmemis bu bakim olayi orasi garip, yeni geline engelli cocuk emanet mi edilirmis, o umre simdi kabul mu oldu yani, dusuncesizlige bak Rosa.

Hepsi gittiler umreye büyük görümce kayınpeder kayınvalide.küçükle engelli olan kaldı sadece . Küçüğün okulu var diye o orda kalacak engelli olana da biz bakacakmışız öyle dedi .

Ağır serebral palsi hastası sadece gözleri hareket ediyor bazen de başını çeviriyor. Beslemek bile saatler sürüyor. Altı bağlanıyor evet

Hepsi gittiler umreye büyük görümce kayınpeder kayınvalide.küçükle engelli olan kaldı sadece . Küçüğün okulu var diye o orda kalacak engelli olana da biz bakacakmışız öyle dedi .
Tamam yani bastan itibaren size guvenerek kutsal gorevlerini icra etme karari almislar, hadi simdi sevaplarina sevap katsinlar, bir evlat gitti, evladin yuvasi dagildi.

Baslarina calsinlar evlatlarinida sevaplarinida ablacim sen yoluna bak, en dogrusunu yaparak uzaklasmissin cayma yolundan

Bence geri dönmemelisiniz geri dönerseniz her şey tekrarlanır. Ayrıca annesi çok kötü bir insan kötü kalpli yani ben olsam hazır bırakmışken tekrardan Bu insanlarla muhatap olmak istemem Eşiniz ne kadar konuşturmamı etmem bilmem ne falan dese de yarın bir gün barışılıyor görüştürülmek isteniyor kavga da ediliyor Ben olsam bu insanlarla cenazemde bile istemem

Hatta 3 gorumceymis, niye saglikli olan mikser gorumceye devredilmemis bu bakim olayi orasi garip, yeni geline engelli cocuk emanet mi edilirmis, o umre simdi kabul mu oldu yani, dusuncesizlige bak Rosa.
Yukarıya da yazdım ben, engelli bakımı kolay bir şey değil. Tecrübesiz birisi için hele hiç değil. Sonra o kıza bir şey olsa bakamadın olur. E evet bakamaz zaten. Ben olsam ben de bakamam 7/24.

Ağır serebral palsi hastası sadece gözleri hareket ediyor bazen de başını çeviriyor. Beslemek bile saatler sürüyor. Altı bağlanıyor evet
Kaldırıp indiremezdiniz bile. Gündüz eşiniz evde olmayınca nasıl değişecektiniz altını? Ki eşiniz kız diye belki sen değiş diyecekti. Kim yıkayacak mesela?
Kısacası canım benim bu sizin kaldırabileceğiniz bir sorumluluk değilmiş zaten.

Çok hassas olduğunuz için anlamadığınızı ya da farklı anladığınızı düşünüyorum sizi üzmek için yazmadım eğer yanlış anlayıp kırıldıysanız kusura bakmayın ben sizden özür dilerim ama ben zaten sizin vefat eden bebeğinize karşı yazmadım farkındaysanız biri beni bel altımdan bir vuruyorsa ben onu iki vurur olabildiğince canını acıtırım şeklinde anlatmak istedim hala da arkasındayım yazdığım şeyin dedim ya belki de ben gerçekten kötü biriyim ama bazı insanlar kötülüğü hak ediyor sizin kv niz gibi

Net şekilde hayır dediğim için kötü oldum . Neler demişler arkamdan . Benden hayır gelmezmiş vicdan merhamet yokmuş ben zaten doğru biri olsam nikahsız oğlanla mı yaşarmışım. Senin oğlun ne oluyo bu durumda.. eski eşimde de bir anne merakı annem aşağı annem yukarı

Ileride ona kitleyecekler demosunu yapmak istediler emrivaki ile bence

Kurtul bunlardan ve lütfen destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…