Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Hiç de kötü biri değilsiniz. Ki ettiğiniz minnacık bir sözün bile vicdan azabını çekiyorsunuz. Kötü birisi olsanız bunu hiç dert edinir miydiniz?
O kayınvalidenizin ettiği laf hele hiç yenilir yutulur değil. O bebek onun da torunuydu, hiç mi içi acımamış? Canının canı ya, yedi kat ele laf eder gibi nasıl kolayca söylemiş onu?
Gelini sevmemek ayrı, toruna bu lafı etmek çoook ayrı şeyler. Kısacası bu aile ile asla olmaz Suhendan. Bak ben de görümce adayıyım, gelini istediğim kadar sevmeyeyim ama yeğen başka güzelim. Kendi kanıma konduramam, o kadar da değil. Bak insanların kırmızı çizgileri, prensipleri olmalı. Bu çizgiyi vicdan çizer. Eğer bu çizgiyi vicdan çizmiyorsa o kişiden uzak durmak lazım.
Ben sizden 10 yaş büyüğüm, tek tavsiyem bu olacak size.

bunu sana kim yetistirdi?
Teyzesinin kızı var almanyada yaşıyor . Ablam ile arkadaştılar sonradan olaylardan ötürü araları açıldı. O söylüyordu duydukça sevmezmiş teyzesini falan öyle derdi tabi ne kadar doğru bilemem

Ben onun mesajına cevap yazmak istiyorum. Böyle içine oturacak bişey . Niyetim dönmek değil istemiyorum da zaten ama em azından bizim beraber olamamamızın sebebinin ailesi olduğunu anlatacak , suçu onlarda aramasını sağlayacak bir mesaj

Güzelim ona yazacagına ha duvara yaz hiçbir şekilde anlamayacak. Bak sana yemin ediyorum ki bu erkekler ailelerine asla toz kondurmazlar .Sana tavsiyem içindeki tüm kırgınlıkları kızgınlıkları bir kağıda yaz sonra da yak. İnan ki karşındakinden gelecek olan cevaptan daha rahat hissedeceksin. Çünkü ailesine asla toz kondurmayacak. Eğer ki toz konduracak gibi bir durumu olursa da kesinlikle sen geri dön diye yapacak bunu tekrardan barıştığınızda ağzından burnundan getirecek lafları hem bunu kk'da edindiğim deneyimlerinden hem de hayattaki edindiğim tecrübelerden dolayı sana konuşuyorum.

Suhendan ne yaparsan yap ama asla dönme bence. Eğer dönersen şu yaşadığın acıyı yıllara yaymış olacaksın. 10-20-30 sene boyunca kat be kat fazlasını yaşayacaksın. 1 senede olanı gördün bak, bunun aynısını ömürlük yaşamak istemiyorsan gözünü seveyim dikkat et.
Çünkü mesaj atayım, içimi dökeyim denilen durumların çoğunun neticesi barışmak ve sonunda çok daha pişman olmak olur. Her şey bittikten sonra da keşke o gün o mesajı atmasaydım dersin. Nereden biliyorsun diye sorma.
Umarım çok daha iyi olur hayatın Suhendan, dikkat kendine.

Bunu çok gaddarca buldum, soru sahibinin feri davranmaması lazım.

Siz onunla iletişime açık kendinizce noktayı koyarak kitap gibi ayrılmak istiyorsunuz da işte gerçek hayat öyle değil. Siz içinizi dökersiniz o da altına arabesk "bu eve bi ablam mı sığamadı?" gibi saçma salak bir şey yazar son sözü o söylemiş olur siz daha da sinirlenirsiniz. Laf dalaşına karşılıklı diyaloğa gerek yok. Ailesini akrabalarını engelleyin, size ulaşamasınlar. Uğraşılmaz bunlarla.

Yüz yüze geleceğiz maalesef dava var . Eşyaların tamamı onlarda kaldı konuşulacak birsürü detay var ve avukatlar anlaşma yoluna gitmemizi istiyorlar. Kendisi de ısrarla davadan önce benimle konuşmak istediğini söylüyormuş dava tarihi ilk belli olduğu gün haberim oldu görüşmek istediğinden. Geçenlerde de mu mesaj geldi işte numarasını falan değiştirmiş. Aynı numara temmuz ayında 2 kez beni aramıştı ama sayelerinde yabancı numaralara fobim olduğu için açmamıştım .

İçine bir şey oturacak adam karısını dövmezdi. Hiç kendini kandırma, ailen de şu anda gayet iyi bir aile. Kaybın çok üzücü genç yaşta çok travmatik, gerekirse terapi al, bebeğin doğduktan sonra vefat etti anşadığım kadarıyla. Lütfen hiç sallama mümkünse engelle, boşanma süreci kötü geçecek zaten gelip sana bin tane iftira atacaklar muhtemelen öyle dedi böyle yapti diye.

Zaten eşin aklı başında olsa çekişmeli boşanma gerektirecek bir durumunuz bike yok, anlaşmalı boşanalım daha fazla yıpranma derdi

Çekişmeli boşanmada yüz yüze geleceğiniz bir durum yok, anlaşmalı boşanmada duruşmaya katılmanız yeterli. Bir de duruşmalara gidip kendinizi üzmeyin, çekişmeli olacaksa avukatınız yönetir

Tamam esyalarinizi alin ve bosanin iste
Simdi barissaniz bile ailesine tavir mesafe koysa bile ilerde anasina babasina ablasina birsey oldugunda sizi suclayacak bu adam
Senin yuzunden senin icin gorusmedim diyecek
Daha yasiniz 24mus
Kendinize gelin
Millet tekrardan üniversite okuyor sizin yaşinizda

Çekişmeli boşanmada yüz yüze geleceğiniz bir durum yok, anlaşmalı boşanmada duruşmaya katılmanız yeterli. Bir de duruşmalara gidip kendinizi üzmeyin, çekişmeli olacaksa avukatınız yönetir
Anlaşmalı olacaktı ama kendisi caydı maalesef. Çekişmeli ilerliyor ama avukat çok uzayabilir dedi. Eski eşim de kendisiyle görüşüp konuşmadan fikrimi değişmeyecek diyormuş

Hiç bulaşma derim. Ne ailesi değişir ne kendisi...

Anlaşmalı olacaktı ama kendisi caydı maalesef. Çekişmeli ilerliyor ama avukat çok uzayabilir dedi. Eski eşim de kendisiyle görüşüp konuşmadan fikrimi değişmeyecek diyormuş
Maalesef çekişmeli boşanmalar ilk derece üst mahkeme derken 3-4 sene sürüyor min.

Anlaşmalı için görüşün diyeceğim de sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz sanki, etkilenebilirsiniz

Hiç bulaşma derim. Ne ailesi değişir ne kendisi...
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum hesabı herkese açık onun bileğinde adım yazıyordu onun altına da bebeğimin ölüm tarihini ve melek kanadı ekletmiş elinde viski bardağıyla fotoğraf paylaşmış kabak gibi görünüyor tarih de isim de . Ailesi alkol olayına kesinlikle karşıydı , takipçilerinde ablası falan da yok araları mı açıldı anlamadım

Amacı barışmak işte anlamıyor musun? Viski işi de sana show. Uzarsa uzasın avukatina ya da bir aile buyugune söyle eşyaları aldirtsin artık cevap verme avukat ilgilensin çünkü dönecek gibisin

Olmaz da hadi ailesi kanatlı melek oldu bu saatten sonra diyelim, size vurmuş ya bu adam o konu ne olacak?

Maalesef önce kendini kandirmayi bırakmam lazım.

Sana kim tokat attıysa suç onda.

Ona bişey anlatmaya çalışacağına önce kendine bu gercegi hatırlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…