• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Onlardan habersiz evlenmedim ki 🥹 hatta evlenmek için erken gibi bir cümle kurmaya kalktım abim evlenmeyeceğin adamın evinde ne işin var diye üstüme yürüdü . Ya çok karışık anladın mı, beni bu evliliğe iki tarafın da aile baskısı itti . Ama boşanma sürecinde ve sonrasında ailemin çok desteği oldu, haklısın neler var sokakta kalanlar yalnız devam etmek zorunda kalanlar var vefasızlık etmeyeyim. Sadece evlenme fikri ortak bir karardı benim de çocukluğuma geldi işte bi ses çıkarmaya çalıştım erken filan diye , bastırıldım
Ya kusura bakma da böyle baskıcı ailen var ne demeye beraber kaldın ki adamla? Öğrenince ne olacak sandın adamın ailesi feraceli senin abin sayko... Neyse geçti gitti öyle bakacaksın olaya

Bizde büyüklere karşılık verilmiyor maalesef. Bide geri zihniyetli insanlar sabah akşam dalaşsan ne fayda anlayacaklar mı beni
Anneni önlerine atıyorsun ama. Madem öyle annene söyle cevap vermesin kadın da kocasından laf yiyor

Anneni önlerine atıyorsun ama. Madem öyle annene söyle cevap vermesin kadın da kocasından laf yiyor
Ay attığımı nerden gördün ben onun evladıyım tabi ki savunacak. Babam da karısı kadar adam olsun da sustursun anasını o zaman. Ters yapacağı kişi annem değil cahil anası

Onlardan habersiz evlenmedim ki 🥹 hatta evlenmek için erken gibi bir cümle kurmaya kalktım abim evlenmeyeceğin adamın evinde ne işin var diye üstüme yürüdü . Ya çok karışık anladın mı, beni bu evliliğe iki tarafın da aile baskısı itti . Ama boşanma sürecinde ve sonrasında ailemin çok desteği oldu, haklısın neler var sokakta kalanlar yalnız devam etmek zorunda kalanlar var vefasızlık etmeyeyim. Sadece evlenme fikri ortak bir karardı benim de çocukluğuma geldi işte bi ses çıkarmaya çalıştım erken filan diye , bastırıldım
Ama canım benim sen o şehre niye gittin? Okumaya di mi? Peki ne oldu sonunda? Evlendin. Hani okulu bitirip işini bulup tatlı tatlı istemeler, nişanlar bilmem nelerle sakin sakin küçük heyecanların yaşandığı bir süreç olmamış. Bak seni kırmak için demiyorum sadece anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum. Biriyle birlikte yaşamak istiyorduysan -ki 20 yaşında bir kadın çocuk değildir kendi kararın derim- o zaman ailelere ne oluyor ya evlenmiyorum ben deyip resti çekebilmeliydin. Ha yok ben dayanamam buna diyorsan da hiç aynı ev işine girmemeliydin. Kısacası kuzum, sende de var hata.
Ha neyse zaten evlenmişsiniz olmuş bitmiş. Boşanma sürecinde kendin istedin, biz karışmayız dememişler. Yine evlatlarının arkasında olmuşlar, ben bunu demek istedim aslında.
Annen hala kaynanasıyla senin için kavga ediyor. Biraz olumlu kısımlarını da gör isterim Suhendan. Evlen diyorlarmış, eee zorla evlendirecek halleri yok ya. Hem sen yer misin bu lafları sözleri? Bir kere kapılıp gitmişsin, bir daha kapılıp gitmezsin işte kapı gibi hayat tecrüben var artık, büyüdün yaşadıklarınla. Dik dur, laflar sana çarparsa çarpsın ama işlemesin boş ver.

Ay attığımı nerden gördün ben onun evladıyım tabi ki savunacak. Babam da karısı kadar adam olsun da sustursun anasını o zaman. Ters yapacağı kişi annem değil cahil anası
Sen sustugun için ortaya atmış oluyorsun diyorum. Cevap verip boşuna gerilmesin o zaman ortam madem kadın cahilmis diyorum da anlamıyorsun neyse

Sen sustugun için ortaya atmış oluyorsun diyorum. Cevap verip boşuna gerilmesin o zaman ortam madem kadın cahilmis diyorum da anlamıyorsun neyse
benim onu sürece dahil edeceğim bir durum yok hadi gel el ele tutuşup serklaja gidelim mi diyeyim. Kuzeniyle ablam konuşuyordu durum hakkında ara ara bilgisi oluyordu . Ama kendisi hastaneye de gelmek kontrollere de gelmek operasyonda da orda olmak istedi ve tabi ki ben istemedim çünkü zaten stresli bir süreç ekstra gerilmeme gerek yoktu.

O zaman ulasmasina neden izin vermedin? Hem haber verip hem de bebek sadece Senin gibi ne hamilelikte ne hastalanip kaybedildiginde surece dahil etmemissin
benim onu sürece dahil edeceğim bir durum yok hadi gel el ele tutuşup serklaja gidelim mi diyeyim. Kuzeniyle ablam konuşuyordu durum hakkında ara ara bilgisi oluyordu . Ama kendisi hastaneye de gelmek kontrollere de gelmek operasyonda da orda olmak istedi ve tabi ki ben istemedim çünkü zaten stresli bir süreç ekstra gerilmeme gerek yoktu.

Sıkıldım biliyor musun. Ağzımı açıp tek kelime söyleyecek halim kalmadı hangi biriyle uğraşıyım

O cocuk iyi ki dogmamis. Belli ki ayrilsaniz bile cocuk icin bir araya gelip belli bir seviyede iletisimi Devam ettirmwti beceremeyecektiniz

O cocuk iyi ki dogmamis. Belli ki ayrilsaniz bile cocuk icin bir araya gelip belli bir seviyede iletisimi Devam ettirmwti beceremeyecektiniz
Hanımefendi ben düşük tehlikesi yaşadım ve hamileliğimin belli bir kısmı yatarak geçti. Ben stresin asıl kaynağı olan kişiyi neden hayatıma dahil edeyim? Ayrıca iyi ki ile başlayan kısmın size olduğu gibi dönmesini canı gönülden diliyorum. Hatta hala canı yanan bir anne olarak çok yürekten dileyeceğim emin olabilirsiniz

Burda da mutlu değilim ki. Annem de ablam da sanki ben hiç evlenmemişim çocuğum olmamış da ordan üniversiteyi bitirip helmişim Gibi davranıyorlar. Çalışıyorum eksiksiz her maaş günü annem paranı dağıtma çeyiz al diyor . Ablam imalı imalı kısmetin açılcak bu davadan sonra falan diyor. Tersleyince de kızıyorlar sen onu kafaya taktın diye . Birinin acısına saygı duymak bu kadar zor olmamalı ben bir bebek kaybettim bir anda nasıl yeni bir hayata atlamamı bekliyolar benden . Ki inanın dönmek istiyorum da demiyorum sadece içimdeki boşluğu açtım size . Nasıl baş ederim bilmiyorum
bu kötü değil aksine mutlu olmanız gereken bir şey , aileniz size evlenip ayrılmış baba evine dönmüş iğrenç muamale yapmıyor. Bunu yaşayan binlerce kadın var.

Hayata yeniden başlayabileceğinizi , yeniden evlenip mutlu olacağınız konusunda destekçiler ne var bunda mutsuz olacak Allah aşkına ?

Hanımefendi ben düşük tehlikesi yaşadım ve hamileliğimin belli bir kısmı yatarak geçti. Ben stresin asıl kaynağı olan kişiyi neden hayatıma dahil edeyim? Ayrıca iyi ki ile başlayan kısmın size olduğu gibi dönmesini canı gönülden diliyorum. Hatta hala canı yanan bir anne olarak çok yürekten dileyeceğim emin olabilirsiniz

Hassas bir dönemdesiniz belli , ancak size yorum yazan kişi , olanda hayır vardır , her olanın bir sebebi elbet vardır anlamında yazmış. Karşılıklı kötü temenniler bence çok hoş değil.
Sizde oturun düşünün.

Hassas bir dönemdesiniz belli , ancak size yorum yazan kişi , olanda hayır vardır , her olanın bir sebebi elbet vardır anlamında yazmış. Karşılıklı kötü temenniler bence çok hoş değil.
Sizde oturun düşünün.
O çocuk iyi ki doğmamış mı her olanda vardır bir hayır demek . Hanımefendi ne hakla benim bebeğim hakkında böyle bir cümle kurabiliyor?

Back
X