• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Bence herkes aklını başına al diye güzel nasihatler verdi. Bazıları sert dille söylemiş olabilir. İyi düşünün lütfen
Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı

Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı
İyi ki demek acımasızlık olmuş evet ama sizin çektiğiniz acılar için iyi ki yazmadılar o aileyle bağın kalmadığı icin

Yumuşak yumuşak cevaplar verebiliyorsun yani tebrik ediyorum
Her aşama ayrı travmatik, evlenmeleri ayrı, evlilikleri ayrı boşanmaları ayrı, tek yaşadığı evlat acısı değil. Bunca travmayı üstünden atmadan yola devam edemez. Ettiğini sanır. Ama bir bakış, bir söz, bir dokunuşla yıkılır. Kendisi de farkında, ondan kara kara düşünüyor duruşma günü napıcam diye.

Bazen üstüme gereksiz bir sabır geliyor anlamıyorum. 🎃

Bence herkes aklını başına al diye güzel nasihatler verdi. Bazıları sert dille söylemiş olabilir. İyi düşünün lütfen
Doğruları yazınca linç oluyor ben insanları anlamıyorum ya

İyi ki ölmüş diyen hariç o ne biçim laf ya. Ne demek istediğini anladım da oyle söylenmez bebeğini kaybetmiş birisine

Doğruları yazınca linç oluyor ben insanları anlamıyorum ya

İyi ki ölmüş diyen hariç o ne biçim laf ya. Ne demek istediğini anladım da oyle söylenmez bebeğini kaybetmiş birisine
Evet ya ne kadar kötü bir insan olursa olsun iyi ki demek hoş olmamış. Kızın bedduasını aldı.

Hanımefendi ben düşük tehlikesi yaşadım ve hamileliğimin belli bir kısmı yatarak geçti. Ben stresin asıl kaynağı olan kişiyi neden hayatıma dahil edeyim? Ayrıca iyi ki ile başlayan kısmın size olduğu gibi dönmesini canı gönülden diliyorum. Hatta hala canı yanan bir anne olarak çok yürekten dileyeceğim emin olabilirsiniz
Sizin kalbinizin de iyi olduguna inanmiyorum zaten o nedenle ayni fikirdeyim o bebegin dogmamasi bebek icin Hayirli olmus. Temennileriniz beni zerre rahatsiz etmedi o yuzden. Sadece kalbinizin bir yansimasi. Sizde cocuk icin anne baba arasindaki dengwyi kuracak olgunluk yok bunu burdaki yorumlardan bile gorebiliyoruz

Back
X