• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden aylar sonra gelen mesaj

Şu an eşinizle bir problem yaşasanız , birileri bebeğinize iyi ki ölmüş dese , ya da keşke doğmasa dese ne hissedersiniz. Ay evet çok haklılar biz zaten anne baba olarak iletişim kuramayız iyi ki ölmüş hadi devam edelim diyebilir misiniz ? Bir can için nasıl böyle konuşabiliyor bu insanlar ? Kim veriyor bu hakkı
Tam olarak siz veriyorsunuz. Hareketlerinin abesligi acindan gelmiyor cunku. Cocugun varligini ogrenir ogrenmez babaya haber ileten ama babayi surecin hicbir anina dahil etmeyen birisi bosanmis anne sorumlulugunu alamaz. Su ab cocuk melek oldu cennette burda anne baba cekismesinden daha mutludur Ben de bosandim cocukla. Tekrar evlendim tekrar cocugum ve Cok guzel bir ailem oldu Birak babayi dahil etmemeyi benim cocugum daha neden bosandigimi bilmez. Onun kafasindaki baba figurunu bozmam sadece cocuguma zarar verir. O yuzden o hakki Senin bizzat Kendi hareketlerinden aliyorum. Sende o olgunluk yok. Kendi duygusal durumuna cocugunu alet edip babasiyla iliskisine cocugun psikolojisini bozmak pahasina ket vuran annelerin de sadece cocuklarina uzuluyorum.

Son düzenleme:
Bir bebek öldü . Bebek. Ne olursa olsun nasıl iyi ki ölmüş denilebilir bu nasıl vicdan ya ?
Vay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacakti

Of gencecik kızsın hazır kurtulduğuna sevinmek varken burda konu açmak niye? Kaybın için başın sağolsun, belki tepki çekeceğim belki linç yiyeceğim ama o adamın çocuğunu doğurup hayat boyu o adam ve ailesiyle muhatap olmak zorunda olmaman bile allahın sana verdiği ikinci bir şans. Kıymet bil şükret ve yoluna bak.

Gencecik kızlar başlarını yakmaya çok meraklı deliricem artık

Vay vay vay yoklugumda bayagi mesaj birikmja Tam olarak vicdanli oldugum icin oyle soyluyorum sonuna kadar da arkasindayim. Burda anne baba duzgun ecliligi olmayan, biri istemeyen , bosanmakta olan kadinlara bile cocuk icin ne tavsiyeler veriliyor. Dogsaydi cocuga aciyorum dedigimiz cocuklardan olacakti
Kız çok uğraşma, konu sahibi ex kocasıyla evlenir 3 çocuk yapar arada bir dayak yer oturur öyle bir vibe alıyorum

Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun Allah sabrınızı artırsın. Eski eşinizin attığı mesajla kafanızın karışması normal duygusal olarak hassas bir dönemdesiniz ama bu saatten sonra bence onunla olmak size asla iyi gelmez. Bir kere size şiddet uygulamış bir insan benim söylediğimde doğru değildi diyorsunuz ama söylediğinizde maalesef bir yanlışta yok hele bu tepkiyi gerektirecek bir şey hiç yok. Sizin hiç bir işiniz olmasa bile hasta bir insanın sorumluluğunu almak istemeyebilirsiniz evet içinizden gelse ve yapmak isteseniz ayrı ama istememekte sizin tercihiniz bunu size dayatmaya hiç hakları yok. Üstelik çok hadsiz ve kötü niyetli bir aile onlara yardımcı olmak istememenizde çok normal ne demek instagramdan abinize ulaşmak bu nasıl bir şuursuzluk, kendini bilmezlik ne oluyor onlara ne hadlerine bana kalırsa en büyük hatanız böyle bir ailenin oğluyla evlenmek olmuş ama onlar yüzünden olmuş bir yerdede. Yani bu saatten sonra barışsanız ne bu aile değişir, ne eşiniz ne de siz bunca yaşanın üstüne unutup sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz. Zaten en zor süreçleri atlatmışsınız bundan sonrada aynı şekilde bu güçlü duruşla kendi yolunuza bakmaya devam edin.

Son düzenleme:
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum hesabı herkese açık onun bileğinde adım yazıyordu onun altına da bebeğimin ölüm tarihini ve melek kanadı ekletmiş elinde viski bardağıyla fotoğraf paylaşmış kabak gibi görünüyor tarih de isim de . Ailesi alkol olayına kesinlikle karşıydı , takipçilerinde ablası falan da yok araları mı açıldı anlamadım
Aralari acilsada, evlenince bi ana baci sevdasi yükleniyor erkeklere.

Neden en başında evlenmeyi kabul ettin anlamadım.
Ben olsam yaptım bir cahillik derdim özürler dilerdim. ayrılacağım ayrı ev tutalım der devam ederdim okuluma.
Ablası da ne saçma bir insanmış gördün ki gördün yanlış olduğunu düşünüyorsan kendi kardeşinle çöz konuyu. Ne alaka senin ailene ulaşmalar evlendirmeye çalışmalar.
Yani ben muhafazakar bir insan olsam, aynı evde yaşamak bana ters gelse ve böyle bir şeye tanık olsam, ayrılsınlar diye uğraşırdım evlensinler diye değil.
Şimdi yapılacak şey belli ailenin yaşadığı şehre gidip iş bulacaksın. Kurtulduğuna şükredeceksin.!

Hala bir şansımız var diye mesaj atmış *
Bak ailen Arkanda sana vurmus siddet var sen on planda degilsin birak bence olmaz artik

Esine gelince kardesine bakmak istemesi güzel ama ev zaten kücük ve esi de istemiyorsa oturup bir hal caresine bakmak icin konusulmaliydi hemen hir gür kavga ne gerek var böyle cirkinliklere

Hepimiz engelli adayiyiz orda siz de biraz cizgiyi asmissiniz ama kimse de zorla size baktiiramaz

Sonucta altini esiniz degistirmicekti size yaptiracakti

Bilmiyorum araya soguklu girmis artik

Ayip arkadaslar ya, gercekden ayip. Iyi veya kötü kadinin bebegi ölmüs. Ne demek iyi ki dogmamis. Siz kimsiniz ki ölüye diriye karisabiliyorsunuz, kendinizi neyle kimle kiyasliyorsunuz. Günah be
Kim yazdi o cirkin mesaji yuh artik

Burda da mutlu değilim ki. Annem de ablam da sanki ben hiç evlenmemişim çocuğum olmamış da ordan üniversiteyi bitirip helmişim Gibi davranıyorlar. Çalışıyorum eksiksiz her maaş günü annem paranı dağıtma çeyiz al diyor . Ablam imalı imalı kısmetin açılcak bu davadan sonra falan diyor. Tersleyince de kızıyorlar sen onu kafaya taktın diye . Birinin acısına saygı duymak bu kadar zor olmamalı ben bir bebek kaybettim bir anda nasıl yeni bir hayata atlamamı bekliyolar benden . Ki inanın dönmek istiyorum da demiyorum sadece içimdeki boşluğu açtım size . Nasıl baş ederim bilmiyorum
Senin Ailen gayet güzel davraniyor

Sana umut veriyorlar

Sen bosaninca ailesine dönen ve sürekli basina kalkilan insanlarin hikayelerinden mi istiyorsun bahane ile geri koca evine dönmek falan

Baba evinde mutlu degilsen ayri eve cikarsin kendine ya Baba Evi ya koca Evi diye iki yol Cizme benim yolum de

Yine seveceksin yine evlenirsin yine evlat sahibi olursun daha cok kücüksün

Sadece toparlanip iyilesmen lazim

Seni hasta edenlerin yanina dönersen bu sana sadece zarar geririr

Back
X