yatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.
eski nişanlısı olduğunu biliyorum, çünkü facebookta arama motoruna kadının numarasını yazdığımda profili çıkıyor. ayrıca kendisi de söyledi kuzeni olduğunu, hatta benim yanımda megafonu açarak aradı ve dedi ki: "yaa kuzen, benim eşim gördü bizim mesajlaştığımızı ama ben bir türlü anlatamıyorum yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını, bi de sen anlat, megafon açık duyuyor seni" dedi. o da "aaa evet canım, yanlış anlaşılacak ne var sonuçta biz kuzeniz, benim kocam da yanımdaydı seninle mesajlaşırken" dedi. nasıl bir mezhep var o kocada bilmiyorum. hee dedim, çok inandırıcı oldu bak şimdi, iyi oldu aradığın. megafon açık seni duyuyor diyerek zaten baştan üstü kapalı uyardın düzgün konuş diye dedim.