- 20 Mart 2014
- 130
- 6
Merhaba bayanlar. 2 gun once sevgilim tarafindan terk edildim. 21 yasindayim ve lise askim kendisi. 4 yil bekledik birbirimizi ve tekrardan bir olduk. Her sey cok guzeldi. Kendisi olgun biri bana gore ve hep uzakta oldugu icin cok ozluyordum. Neyse ailesiyle tanistirmak istedi ve o boyle seyleri sevmez ilk kez bir kizi ailesiyle tanistiracakti. Memleketlerimiz ayni ve dugun vardi o vesileyle davet edildim ailesi tarafindan ve o da davet etti. Ben onu en iyi sekilde temsil etmek icin guzel bir sekilde hazirlandim ve bunun oncesin de de almanyadan kuzeninin gelecegini dort senedir gelmedigini ve beni onunla kiskandirmaya calisti bu. Ki cidden guzel bi bayanim ama bu hareketleri deli etti beni. Ona ragmen aldi beni gittik masada oturuyoruz herkes sariliyor konusuyoruz guzeldi cok guzel gecti her sey. Kuzeni disinda tabi kiz beni gorur gormez bi tavirlar bi tripler. Benimkide sag olsun yanima bile oturmadi. Ablalari dedi otursana yanina ozgenin diye oturmadi. Arabayla eve birakacakti beni. Ben bagirdim buna cok uzuldum agladim yanima gelmedin boyle boyle neyse zaten sonrasi malum. Ertesi sabah oldu ozur diliyorum bundan artik yapmadigim tek sey ayaklarinin altini opmekti o derece yani. Benle gorusmek istemiyor 10dk bile. Ayagina kadar gittim. Hakaretler etti. Neyse ben yine sustum. Ertesi gun oldu mesajdan ayrildi benden. O ara yoldaydim ve ben hasta biriyim. Atak gecirdim sokagin ortasinda kimseye ulasamadim bunu aradim beni evime birak diye ama kendimde degilim ayakkabilarim cikmis berbat bi haldeyim. Geldi goturuyor yolda ben tabi perisan aglasan da zirlasansa sana donmeyecem ben seni mi toparliyacam boyle kendine gel yuzsuz gibi ifadeler kullandi. Ben de o ara bunun telini cektim elinden. Sifresini degistirmis goremiyordum ama tatli sey diye biri buna mesaj atmis. Icerigini goremedim ama yine aldattin demi kim dedim sanane be dedi rezil dedi bana ve ben artik bu aciya dayanamayacak kadar caresizim. Beni sorgulamayin cidden sadece bisiler soyleyin..