- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 38
- Konu Sahibi akademikuye
Arkadaşlar bir kaç ay önce telefonda küfür ettiği için ayrıldığım eski erkek arkadaşım msj attı... Ayrılığımızda %85 kendi payı oldugu halde nasıl oluyorsa kendini hala haklı görüyor... Gerek sosyal aglardakı herkese acık paylasımlarıyla gerekse attıgı msj ile...Sanki o küfürleri, hakaretleri ben etmişim... Diyeceksiniz ki hakettin mi (kimse sözel şiddeti haketmez gerçi) ? Hayır haketmedim msj ımı gördün neden cevap vermedin dedim sadece fakat görmemiş... Bu olay üzerine 3 yıla yaklasan ilişkiyi hiçe saydı küfürlerle bitti. Biterken de hiç çaba göstermedi... Dünden razıymış gibi.... Çok acıttı, çok incitti beni söylediği sözler...
Bu kısa özetten sonra konu şu ki msj attı. Msjda sunu yazmış. 'Doğum günümde de yanımda olmadıgın için seni ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim..'. Bu düpe düz nankörlük... (o de bağlacı) ben ne fedakarlıklar yaptım şimdi tek tek yazmayayım Sizlere danışmak istediğim nokta şu: bu adama cevap yazmalı mıyım ? Hatasını ve haklılığımı anlatacak ve de asıl benim onu affetmediğimi Allah a havale ettiğimi.... Yoksa hiç cevap vermemeli miyim? Sessiz kalmak ona daha ciddi bir cevap mı olur?
Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum..
Bu kısa özetten sonra konu şu ki msj attı. Msjda sunu yazmış. 'Doğum günümde de yanımda olmadıgın için seni ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim..'. Bu düpe düz nankörlük... (o de bağlacı) ben ne fedakarlıklar yaptım şimdi tek tek yazmayayım Sizlere danışmak istediğim nokta şu: bu adama cevap yazmalı mıyım ? Hatasını ve haklılığımı anlatacak ve de asıl benim onu affetmediğimi Allah a havale ettiğimi.... Yoksa hiç cevap vermemeli miyim? Sessiz kalmak ona daha ciddi bir cevap mı olur?
Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum..