- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
Merhaba arkadaslar, benim derdim eski sevgilimin beni rahatsiz etmesi, 3 hafta once ayrildik, o hala beni seviyordu fakat benim ona olan sevgim bitmisti bu yuzden onunla oyun oynamadan ayrilmak istedim ve ayrildim, onu her yerden engelledim, numarasini sildim. Fakat bana baska numaralardan mesaj atiyor, mesajlarda seni gercekten cok sevmistim, keske sevmeseydim gibisinden mesajlar ve ben bu durumdan cok rahtsiz olmaya basladim, onu arada bir kardesimin facesinden takip ediyorum(meraktan), bizim eski fotolarimizi paylasiyor facesinde, bu arada 22 yasinda kendisi, ben de bugun 20 yasima bastim.
Eski erkek arkadasimla konusan bir arkadasim var ve ona durmadan beni soruyor, arkadasimin onunla konusmasini istemiyorum ama nasil engelleyebilirim ki, arkadasiminda arkadasi cunku, offff cok sikildim bu durumdan yok mu bana bir care? Neden unutmuyor artik beni, zorla ona geri donecek degilim ya amaci ne?
Eski erkek arkadasimla konusan bir arkadasim var ve ona durmadan beni soruyor, arkadasimin onunla konusmasini istemiyorum ama nasil engelleyebilirim ki, arkadasiminda arkadasi cunku, offff cok sikildim bu durumdan yok mu bana bir care? Neden unutmuyor artik beni, zorla ona geri donecek degilim ya amaci ne?