- 1 Aralık 2014
- 124
- 51
- 30
- Konu Sahibi yenibiryasam
Merhaba arkadaşlar 4 senelik uzun bir hayatı size kısa bir özet geçmek istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. 4 sene önce lisede biriyle tanışmıştım 2 sene beraber olduk sonra aldatıldıgımı düşündüğüm gerekçesiyle terk ettim onu ayrılık sebebimiz internet tabiki benden gizli face kullanmalar falan işte.. liseden mezun olduktan sonra ben üniversite okumaya o da pmyo ya .. anlıcagınız yollarımız ayrıldı. biz konuşmaya memleketimize gittiğimizde görüşmeye devam ettik ikimizin aileside biliyordu bizi ve okulumuzun bitmesini bekliyordu. okullar bitmeden biz bittik tabi... ben hala okuyorum o ise mezun ve artık meslek sahibi. yaptıgı meslek bile benim secimim. böyle bir ilişkiyi mahfetmeyi hala hazmedememiş olmalıki ayrılalı iki sene olmasına ragmen hala benden vazgecmedi her ay mutlaka arar mesaj atar telden faceden tam 3 kez numaramı değiştirdim ama bu bir çözüm değildi tabiki. iki kez bulundugum sehire geldi birinde görüştük digerinde ben burada değildim. pişmanmıs... iki sene boyunca o da hayatına baska kişileri aldı bende ama ikimizde baskasıyla yapamadık. simdi tekrar geldi her zamanki gibi ve ben bu kez geri cevirmedim ama korkuyorum ya tekrardan aynı seyleri yasarsak ya tekrar onunla birlikte olduguma pişman olursam... iki sene oldu ayrılalı hırs mı yaptın diyorum hayır hırs mı kalırdı diyor denedim baskasıyla oldum hayatımı yasadım seni unutmaya calıstım ama unutamadım diyor cahildim uzaktık diyor pmyo yu bilirsiniz belki psikolojim bozuluyordu bende her aramız bozuldugunda sacmaladım ve en sonunda gittin diyor . evet vazgectm vazgeceli iki sene oldu unuttum mu peki bende bilmiyorum ilk aşk ilk uzun ilişki ne kadar unutulabilirse o kadar unuttum işte.. sonuc iki gün önce tekrar konuşmaya başladık ciddiyim ailene söyle gelip istiyim diyor ben acele etmek istemiyorum bu kez .. olur mu olmaz mı bi görmek istiyorum bi süre .. öyle işte zor bir durum yaşanılanlar unutulur mu unutulmaz tabi ama sanırım hazmedilebiliyor. kafam cok karısık ...