Eski sevgili

mendeseva25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
18
2
34
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce eski sevgilim whatsapp engelimi kaldırıp mesaj attı. Ders not muhabbeti ettik. 8 aydır konuşmuyorduk ama aynı okulda aynı bölümde okuyoruz. Zengin birini bulda kurtar kendini dedi. Beni kızdırmayı çok severdi birlikteyken.saçma bi muhabbet oldu. Ertesi günü sadece iyi geceler msjı attım cvp verdi. 8 ay sonra msj atması hoşuma gtmişti ama muhabbet yoktu aramzda. Ertesi günde yine ben gurur murur demeden napıyon msjı attm. Cvp yok. Neymiş efendm bu şkilde msjlaşmk doğru değilmş. Bn ona 8 ay önce bni arama sorma demişim. Ne yapmaya çalışıyor bu şimdi :?

Yaaaa :-( napmalıyım peki. Normalde engelimi bile açmazdı ama hayret ettm. bni seviyomudr ki yoksa boşta kalıncamı aklına geldi

O bna sen bnm yazmamı istemiyodn deyince bnde son olarak şöyle dedm. Eger bna yazman sana doğru gelmiyorsa yazma tabi. Bnde istemem bu şekilde dedm :)

Ve şuan hala whatsapta engel koymamş. Bni sevdiğine emindim yanımdaykn kalp atışını duymamak imknsz gömleği titrerdi. Ama kızlara karşı zaafı vardı. Kıskançlıktan dolayı btti. Ahhh bu erkekler madem bitti nye geri msj atıyon kndini hatrlatıyon kaç kız vardr bnden sonra konştuğu km bilir:-)

Zengin birini bulda kurtar kendini dedi. Beni kızdırmayı çok severdi birlikteyken.saçma bi muhabbet oldu. Ertesi günü sadece iyi geceler msjı attım cvp verdi. 8 ay sonra msj atması hoşuma gtmişti ama muhabbet yoktu aramzda. Ertesi günde yine ben gurur murur demeden napıyon msjı attm. Cvp yok.

Not falan ayağına yoklamak için mesaj çekmiş. Sende hemen gecesine iyi geceler, sabahına napıyosun mesajını atmışsın. Egosunu tatmin etmek için mesaj çekmiş, karşılığını da almış. 8 ay da unutuldum mu unutulmadım mı?

Bence aşık değil. Öyle olsaydı konuşmamız doğru değil falan demezdi.

Birde kalın harflerle taradığım yer çok hadsiz bir cümle kurmuş. Orada paylayamadın mı?

Hala ona karşı bnde bişeyler var çnkü. O msj attığı günden beri girip girip bakıyorum ç.içi mi diye. Sinir oldum artık bu durumdan sildim whatsappı. :KK43: önüme bakabilsem umrumda olmaz unuturum bnce ama kmseyi beğenemiyorum. Şu okul btsinde bidaha nerde görücem zaten. Okulda hep gözümün önünde kızlarla sohbet ediyor bnde insanım ya sabır diye diye yetti canıma. Şu 2 ay tatilimi de zehir etti msj atarak. Kşke başta hiiiç cvp vermeseydm. Bna akıl verin ani karar veriyorum hep. Whatsapı silmese miydm. Onu nasl görmezden gelebilirm

Hala ona karşı bnde bişeyler var çnkü. O msj attığı günden beri girip girip bakıyorum ç.içi mi diye. Sinir oldum artık bu durumdan sildim whatsappı. :KK43: önüme bakabilsem umrumda olmaz unuturum bnce ama kmseyi beğenemiyorum. Şu okul btsinde bidaha nerde görücem zaten. Okulda hep gözümün önünde kızlarla sohbet ediyor bnde insanım ya sabır diye diye yetti canıma. Şu 2 ay tatilimi de zehir etti msj atarak. Kşke başta hiiiç cvp vermeseydm. Bna akıl verin ani karar veriyorum hep. Whatsapı silmese miydm. Onu nasl görmezden gelebilirm

Whatsapp'ı değil onu aklından silmen lazım. :KK70:

Ben yerinde olsam whatsapıı geri yüklerdim. Onun tanımadığı bir erkekle fotoğraf çekinir profil yapardım. Sevgilin olmasına gerek yok, maksat meraklansın. Kuzenin olur yakın arkadaşın olur. Samimi bir fotoğraf çekin, koy. Hem unutulduğunu düşünür hemde egosu biraz olsun söner.

X