Eski sevgili

Nazliim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
95
136
mrb kızlar. .uzun oldu ama Sıkıntı içindeyim, k.bakmayin..

3 senelik sorunlu surekli ayrilip tekrar ( sevgilimin israrlari hatta tehditleriyle) barisilan bir ilişkinin ardından artık dayanamayip ailemin yanına adeta ondan kaçarak geldim ve ailemin isteğiyle görücü usulü evlendim..sevdim de eşimi. .zoraki bişey yoktu ailem tarafından. .4 sene oldu..her ne kadar maddi sorun olsada eşimle mutluyum çok naif çok iyi biridir..Bugün face de diğer kutusuna düşen msjlara bakarken eski sewgilimin msjlariyla şok oldum...aynen kopyaliyorum
subat " Yıllarca yanan yüreğimin acısını insallah bu dunyada odetir yuce ALLAHIM"
temmuz " Bu MÜBAREK ayda seni tekrar allaha havale ettim yıllar geçti ömrüm geçti geçiyor ama hiç mutlu olamadım çünki bir allah bir sen.demistim.....ve hatitlarmisin bana son.msj mutlu olmaman için ömür boyu dua edcem.demiştin olamıyorum duaların kabul oldu bir insanın hayatını yakıp yıkıp mahvedip gitmek nedir allahım sanada yasatsin."
ve son Ağustos " Yıllar oldu sayamadim ama hergün her allahın her dakikası bile aklımdan cikmadin yandı içim yandı yüreğim haladaha yanıyor ama sadece artık inanıyorum ki nasip değilmiş yüce rabbim yüce allahım biliyor ne çektim niye yazdım bugün yine okadar ozledimki burnum sizladi ağlarken bu saaten sonra hicbir isteğim olamaz ama ölmeden allahım canımı almadan birkere sadece birdefa görmektir dileğim. ....ozurdilerim biliyorum evli çocuk sahibisin ama yapayım allaha sığındım af diledim yazdım ben hiç olamadım hergün göz yaşım dinmedi dışardan mutlu sandılar ama içimi kimse bilemedi hakkını helal et...bu arada allah bağışlasın kızın sana çok benziyor hep kızın olsun isterdin bak herşey gönlünce oldu benimde hayatım hep ızdırap gözyaşı neyse ozurdilerim çok ozurdilerim...."
Bu insan yaklaşık 3 4 aylık evli ve öncesinde belli ki severek evlenmisler..sanırım 9 10 aylık iliskileri varmış.cokta guzel bi esi var.hiç bi cwp yazmadım ,ama korkuyorum ya devam ederse ya eşime ailemle iletişime geçerse diye..face mi kapatsam? kapatsam bile ne kadar çözüm olur?kaldı ki bulması nerdeyse imkansizken bulmuş. .arkadaş listemde en yakınlarim var..sabahtan beri dusunmekten beynim durdu..ağzıma geleni saysam bu sefer iletisime geçmiş olucm ve eminim msjlarin sonu gelmick. ..

tehditle ilişki nasıl oluyor ki?
hata üstüne hata yani..
ne diyeyim engelle onu şikayet et bir daha mesaj atamasın sana. olan olmuş artık. eşine odaklanmaya çalış.

olmadığı için geldim zaten..18 yasindaydim bide,ailemde yanımda degildi,3 sene kavga tartışma hiç eksik olmadı. .tam hersey yolunda giderken 4 sene sonra yine hortladi..eşimi seviyorum duymasindan korkuyorum sadece

X