Eski sevgilim düğünümde bir delilik yapabilir mi sizce?

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
36
7-8 yıllık ilişkim vardı. evlenmekten kaçıyordu. şu an 34 yaşında kendisi)
yıllarca bekledim evlenmeye ikna olur diye ama artık inanın çok yorulldum. ve yaşım 26-27 oldu ve çevremde herkes evlendi ben 7-8 yıldır bu insanı bekliyorum ve artık yoruldğumu farkettim ve yaklaşık 6 ay evvel bitirdim. bitirdikten kısa bir süre sonra biriyle tanıştım ve içime sinen biriydi ve yeni bir ayrılık yaşamış olmama rağmen o kişiyi tanımaya karar verdim görüşmeye karar verdim ve her şey o kadar hızlı ilerledi ki şu an o ayrıldığım kişi hiç aklıma gelmiyor sadece 7-8 yılımı ona harcadığım için kendime kızıyorum. hattımı değiştirdim ve facebooktan engel attım. bana mail yoluyla ulaştı bir süre ve gerçekten biriyle beraber olduğumu görünce sanırım aklı başına gelmiş ama biraz geç kaldı. acıklı şeyler yazıp duruyor. eski fotoğraflarımızı yollamış. bir sürü şey yazmış. evlendiğin gün çıldırabilirim diyor. yanıma geldi kapımıza dayandı kovdum. acaba düğüne yakın bir delilik yapabilir mi sizce???

hicbirsey yapamaz,siz kafanizda bitirdiyseniz bitmistir.Bu arada tacize devam ederse, bir savciliga gitseniz iyi olur ve caydirici olur

hicbirsey yapamaz,siz kafanizda bitirdiyseniz bitmistir.Bu arada tacize devam ederse, bir savciliga gitseniz iyi olur ve caydirici olur
çok fazla rahatsız etmiyor sadece mesaj atıp duruyor mail yoluyla oda pişman olduğunu falan. çünkü mesleğinden dolayı rahatsız etme olayını çok fazla yapamaz ama kendine bi zarar verir mi acaba psikolajik sorunları olan biri çünkü

vermez emin ol yapmaz.can çok kıymetlidir çünkü.yapacak adam 7-8 ay beklemezdi
benim biriyle evlenebileceğmi düşünemedi ondan vazgeçmem zannetti ama baktı gördü iş ciddiye biniyor... ama canına kıyacak kadar üzülen insan 7-8 yıl bekletmezdi beni diye düşünüyorum. işte psikolojik sorunları olduğu içn endişe duyuyorum sadece

Ben de evlenirken bana aşık olan kuzenimden çok korkmuştum. Çok şükür bişey olmadı,hatta düğünüzümde o da vardı.
Eski sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz,delilik yapacak size zarar verebilecek biriyse savcılığa başvurun.

** Şimdi gördüm,galiba kendine zarar vermesinden korkuyorsunuz.Madem o kadar kara sevdalı,sizden ayrılınca o kadar süre nasıl dayandı? Çok düşünmeyin bence.Herkes yoluna baksın

var ama böyle bi sıkıntı olduğunu bilmiyor. hani beni rahatız edip ulaşmaya çalıştığını filan
Hııııı bence havlayan köpek ısırmaz yapacak olan sessizce yapar sen genede sevgiline biraz bahset adam şoka girmesin :KK57: Kaçan balık büyük olur içine oturmuşsunuz dur 7/8 sene ne demek ya ömrün yarısı nerdeyse bu erkeklerin çoğu şapşal:KK67:

7-8 yıldır beklenir mi bi insan evlenmeye ikna olması için yazık olmuş geçen yıllarınıza o_O
evet. o kadar çok sevvdim ki bekledim. kimse beklemez. herkes bana aptalsın sen bi insan bu kadar beklenmez seven insanda bekletmez dediler ama ben dinlemedim. :KK43: ne aptalım. 18 yaşımda tanıdım kendisini ilk aşkımdı kıyamadım ççok safmışım çok ama vardır bunda da bir hikmet diyorium. şu an hayatımda ki kişi çok iyi bir insan. belki de karşıma bu kişi çıkacaktı ve bu vakte kadar Allah beni bu insan ile oyalamış diye düşünüyorum

Hııııı bence havlayan köpek ısırmaz yapacak olan sessizce yapar sen genede sevgiline biraz bahset adam şoka girmesin :KK57: Kaçan balık büyük olur içine oturmuşsunuz dur 7/8 sene ne demek ya ömrün yarısı nerdeyse bu erkeklerin çoğu şapşal:KK67:
evet biraz çıtlattım ama bu kadar çok olduğunu bilse arayıp küfür ederdi ...

evet. o kadar çok sevvdim ki bekledim. kimse beklemez. herkes bana aptalsın sen bi insan bu kadar beklenmez seven insanda bekletmez dediler ama ben dinlemedim. :KK43: ne aptalım. 18 yaşımda tanıdım kendisini ilk aşkımdı kıyamadım ççok safmışım çok ama vardır bunda da bir hikmet diyorium. şu an hayatımda ki kişi çok iyi bir insan. belki de karşıma bu kişi çıkacaktı ve bu vakte kadar Allah beni bu insan ile oyalamış diye düşünüyorum

çok güzel düşünüyosun canım seni çok iyi anlıyorum sevince hiç bişey görmüyor insanın gözü kesinlikle belki de hayırlısı böyle
inşallah mutlu olursun :)

ne duruyor o zaman o kadar baglıymışta evlenseymiş az değil 7 8 yıl beklemek ne demek

ne yapabilir yapacak olan adam 7 yıl bir kızı bekletip ayrılığı kabul edip 8 ay sonra ortaya çıkmaz

sen hayatına devam et
önceki numaramı biliyordu sürekli her gün arıyordu beni açmazdım hatta bu erkek arkadaşım ile buluşacağım günler engel atıyordum. spam numaralara eklliyordum ama 15 gün önce hattımı değiştirdim annemi aradı bir kaç kez. bi de mail atıyor buraya çıktı geldi falan derken... ama bende sizin gibi düşünüyorum 7-8 yıl bekletmez seven insan

X