eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

bigkiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
19
1
arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim. ayrılmak istememişti tehdit etmişti bende görüşmedim ailesinede bildirdim ayrıldık diye. eski sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ve nişanlanma karar verdik haftaya nişanımız var. eski nişanlım ise dün yoluma çıkıp özgecan gibi mi olmak istiyosun bi ormanda cesedinimi bulsunlar istiyosun dedi eğer nişanlanırsan birazda taciz etmeye kalktı çok korktum. kimseyede de sölemiyorum nişanlanacağım kişide bilmiyor çok korkuyorum hafif psikopattı biraz yapma ihtimali var.. bu yüzdn bugün iş yerimden ayrıldım sizce napayım sölüyeyim mi aileme ve nişanlıma arkaadşlar lütfn yardım edin.......

canım sölüyeyim de söledim diye hırpalamasın beni evden çıkmama kararı aldım ama nereyeee kadar manyagın teki

ayrıldım ondan maalesef canım o birlikte oldugum kişiyle nişanlandım

Bu arada eski konuna baktım da. 5 yıllık evliymişsin başka biriyle birlikte olmuşsun hamile kalmışsın çocuk eşindenmiş gibi davranıp eşini kandırmaya kalkmışsın. Bu ne oluyooo ?
aa daha neler artık.tam yorum yapıyordum bu yazıyı gördüm.birde nişanlıylen mi buluşmuş eski sevgilisyle ben mi yanlış anladım

Hemen polise bildir. Ailene de söyle. Saklamakla kendine zarar verirsin. İyi ki ayrılmışsın, git bi şükür namazı kıl. Evlenseydin neler yapacaktı demek ki. Ne demek tehdit etmek ya.

arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim.

Nişanlıyken eski sevgilinizle buluşarak nişanlınızı aldatmışsınız.

Madem onu seviyordunuz neden başkasıyla nişanlandınız?

Aynı anda iki kişiyi sevemeyeceğinize göre gönlünüz eskisindeyken...

"Biraz psikopattı" diye bahsettiğiniz biriyle nişana kadar götürmüşsünüz olayı.

Sizi anlamadık ki eski nişanlınızı anlayalım.

Takip edelim bakalım neler çıkacak. :KK14:

hemen soyle hatta git savciliga sikayette bulun,can guvenligim tehlikede diye..

X