• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Dershane zaten adamın diğer kızla olan ilişkisini biliyormuş.Kendisi bana öyle söyledi.Galiba gerçekten o kızla evlenecek.Benimle de vedalaşacak galiba tekrar bir buluşmak istiyor.Ben de adamın mutlu olmasını istiyorum.Kötü olmasını istemem.Belki o kızla mutludur.Kızın bakire olduğu için onu tercih ettiğini ve onunla evleneceğini duyduğumda içimde bir şey koptu.Sanki bütün güvenim,bütün inancım aynı anda yıkıldı.Dershane yönetiminin de bunu bildiğini öğrenince kendimi daha da yalnız hissettim.Beni sır gibi saklarken o kızı açıkladığına göre onu seviyor.Benim için özel sandığım şeyin aslında hiçbir değeri olmadığını görmek…işte bu beni en çok acıtan şey.İçimde derin bir sızı var; hem kırgınım hem de kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.Belki bu kız sayesinde adamın hayatı düzene girecek.
Artık görüşme bu evlenince de seni çağırıp durur yapma. Görüşerek sevgilisinin-eşinin hakkına girmiş olursun. Uzak dur artık

kalbimden öyle bir sızı yükseliyor ki… Bazen nefesimi bile kesiyor.Onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim aslında… Ama Keşke her şey başka türlü olsaydı.Ben ona değer verdim,safça,içtenlikle…Kalbimi koydum, duygumu saklamadım.O da beni severmiş gibi yaptı sonuna kadar güvendim inandım.İçimden öyle bir ah yükseliyor ki,beddua edemiyorum.Kırılmış bir kalbimin sessiz çığlığı var.Her dua edişimde onun adını içimden geçiriyorum ne olursa olsun,bir gün ben de bıraktığı izleri anlasın diye çünkü kalbimde bıraktığı yara kolay kapanmayacak gibi…Bir daha hayatıma başkasını alamayacak kimseye güvenemeyecek gibi hissediyorum.
Benimle değil de başkasıyla bir geleceği seçerken hiç mi içi sızlamadı?Hiç mi dönüp arkasına bakmadı?Benimle yatarken o kızı mı hayal etti?Belki de bir gün aniden aklına düşerim…Belki bana dönüp bakmadığı için, beni tercih etmediği için içini ince bir pişmanlık kaplar.
Ben onu hiçbir zaman kötülemek istemem… Ama içimdeki kırgınlığın da bir karşılığı olsun isterim.
Çünkü ben kolay sevmedim.Kolay unutmayacağım gibi kolay da toparlanmayacağım.Bir gün… belki çok geç, belki ummadığı bir anda…kalbimin değerini göremediği için sessizce üzülür.Bir gün vicdanı sızlar belki.
Benim yokluğumu,sessizliğimi,içimde kalan kırgınlığı fark eder.O zaman anlar belki…
belki bir gün gerçekten pişman olur bana yaşattıklarından.Belki beni ona seks teklifi götüren diğer havai gelip geçici yaşayan kızlar gibi olduğumu sandı.(Ona hep teklif geliyormuş öyle söylerdi.)Belki o yüzden bana çöp muamelesi yaptı.O bana evlilik sözleri verirken benim ona bütün kalbimi verip ona bağlanacağımı fark edemedi belki de.Gece akıttığım gözyaşlarımla tek ümidim başka hiçbir kadını kullanmaması.

Eski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Vay arkadaş dershanelerin durumu içler acısı demekki. Cocugumuzu sınava hazırlasin diye gönderdiğimiz kurumlar içi çürük leş ortamlara dönmüş. Öğretmen sifatindaki insana bak hele. Bu adamdan derhal kurtul yoksa hayatını mahvedeceksin. Adam don Juan olmuş racon kesiyor birde.

kalbimden öyle bir sızı yükseliyor ki… Bazen nefesimi bile kesiyor.Onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim aslında… Ama Keşke her şey başka türlü olsaydı.Ben ona değer verdim,safça,içtenlikle…Kalbimi koydum, duygumu saklamadım.O da beni severmiş gibi yaptı sonuna kadar güvendim inandım.İçimden öyle bir ah yükseliyor ki,beddua edemiyorum.Kırılmış bir kalbimin sessiz çığlığı var.Her dua edişimde onun adını içimden geçiriyorum ne olursa olsun,bir gün ben de bıraktığı izleri anlasın diye çünkü kalbimde bıraktığı yara kolay kapanmayacak gibi…Bir daha hayatıma başkasını alamayacak kimseye güvenemeyecek gibi hissediyorum.
Benimle değil de başkasıyla bir geleceği seçerken hiç mi içi sızlamadı?Hiç mi dönüp arkasına bakmadı?Benimle yatarken o kızı mı hayal etti?Belki de bir gün aniden aklına düşerim…Belki bana dönüp bakmadığı için, beni tercih etmediği için içini ince bir pişmanlık kaplar.
Ben onu hiçbir zaman kötülemek istemem… Ama içimdeki kırgınlığın da bir karşılığı olsun isterim.
Çünkü ben kolay sevmedim.Kolay unutmayacağım gibi kolay da toparlanmayacağım.Bir gün… belki çok geç, belki ummadığı bir anda…kalbimin değerini göremediği için sessizce üzülür.Bir gün vicdanı sızlar belki.
Benim yokluğumu,sessizliğimi,içimde kalan kırgınlığı fark eder.O zaman anlar belki…
belki bir gün gerçekten pişman olur bana yaşattıklarından.Belki beni ona seks teklifi götüren diğer havai gelip geçici yaşayan kızlar gibi olduğumu sandı.(Ona hep teklif geliyormuş öyle söylerdi.)Belki o yüzden bana çöp muamelesi yaptı.O bana evlilik sözleri verirken benim ona bütün kalbimi verip ona bağlanacağımı fark edemedi belki de.Gece akıttığım gözyaşlarımla tek ümidim başka hiçbir kadını kullanmaması.
Sizin hiç mi gururunuz yok? Hâlâ bu herif için üzülüyor onu mu düşünüyorsunuz gerçekten? Üstelik diğer kızla ilişkisi olduğunu bilmenize rağmen devam ettiniz. Bir onunla bir sizinle takılıyor işte. Sakın görüşmeye gitmeyin.

Benimle değil de başkasıyla bir geleceği seçerken hiç mi içi sızlamadı
İçi sızlayacak karakterde biri olsa hem sevgilisini hem seni aynı anda idare etmeyi geçtim öğrencilerine göz koymazdı. Bu çok iğrenç bir şey. Seni evine çağırıp bir şeyler yaşadıktan sonra hadi git diyen birinin sence sonradan içi sızlar mı? Bir de üstüne para almış. Senden para alması iğrenç onu geçtim maaşlı falan da değilsin. Birikimini vereceğini bilmesine rağmen almış. Kiminle evlenirse ya da kiminle sevgili olursa onu aldatıp duracak. Böyle birinin vicdanı iç sızlaması falan yoktur

Herif sizi tehdit ediyor "onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim " diyorsunuz hâlâ ya😡😡😡

kalbimden öyle bir sızı yükseliyor ki
Şöyle satır satır yazdığın için ileriki yaşlarında buraları okursan kendine hem çok gülecek hem de çok kızacaksın. Böyle boş biri için satır satır yazmayı geçtim böyle bir şey yaşadığına utanıp iletişimi tamamen kesmen lazımdı. Seni çağırır da gidersen sevgilisinin - eşinin hakkına girmiş olacaksın bunu bil

Yav bi bırak ya noldu üyelik iptali yaptırmıştın canın mı sıkildı gene

Herif sizi tehdit ediyor "onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim " diyorsunuz hâlâ ya😡😡😡
Ben hâlâ onunla yaşadığım mutlu günlerin gerçek olmadığına üzülüyorum.Bugün yine beni tehdit etti…“Gözüm hiçbir şeyi görmez,annenle babana açık fotoğraflarını yollarım” diyecek kadar ileri gitti.İçim buz gibi oldu.Ama ona belli etmemek için,sırf güç bende elimde koz var sanmasın diye, sakin bir sesle şunu söyledim."Annemle babamla beni boşuna tehdit ediyorsun.Onlardan korkmuyorum.Beni gerçekten yaralayabilecek tek şey…senden mahrum kalmaktı.Sevdiğin her şeyini verdiğin insandan darbe yemek kadar kötü bir şey yok.Yanlış insanı sevdim.

Artık kendinden nasıl nefret ediyorsan görüşmeye gideceksin orası kesin. Herif ne yaparsa yapsın maddi manevi sömürse de yine seviliyor. Bazılarına s.k.n yaranıyor gerçekten doğruymuş

Artık kendinden nasıl nefret ediyorsan görüşmeye gideceksin orası kesin. Herif ne yaparsa yapsın maddi manevi sömürse de yine seviliyor. Bazılarına s.k.n yaranıyor gerçekten doğruymuş
Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.

Senden niye korksun. tüm birikimini ver. sevişmeye git işiniz bittikten sonra hadi git desin. annene babana fotolarını atarım desin ben ondan korkmam seni kaybetmekten korkarım :( de. Ve bunları yapan birinden korksun.
Cebindesin artık her sevişmeye ihtiyacı olduğunda evli bekar olup olmadığı farketmeksizin arar seni

Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.
Herkesin her dediğine bu kadar inanıyor musun? Böyle birine güveniyor musun hâlâ? Sevişmek için çağırıyor tabiki ve 260 bin TL paranı da geri ödeyeceğini sanıyorsun şaka gibi🤣🤣

Back
X