Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Artık görüşme bu evlenince de seni çağırıp durur yapma. Görüşerek sevgilisinin-eşinin hakkına girmiş olursun. Uzak dur artık

kalbimden öyle bir sızı yükseliyor ki… Bazen nefesimi bile kesiyor.Onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim aslında… Ama Keşke her şey başka türlü olsaydı.Ben ona değer verdim,safça,içtenlikle…Kalbimi koydum, duygumu saklamadım.O da beni severmiş gibi yaptı sonuna kadar güvendim inandım.İçimden öyle bir ah yükseliyor ki,beddua edemiyorum.Kırılmış bir kalbimin sessiz çığlığı var.Her dua edişimde onun adını içimden geçiriyorum ne olursa olsun,bir gün ben de bıraktığı izleri anlasın diye çünkü kalbimde bıraktığı yara kolay kapanmayacak gibi…Bir daha hayatıma başkasını alamayacak kimseye güvenemeyecek gibi hissediyorum.
Benimle değil de başkasıyla bir geleceği seçerken hiç mi içi sızlamadı?Hiç mi dönüp arkasına bakmadı?Benimle yatarken o kızı mı hayal etti?Belki de bir gün aniden aklına düşerim…Belki bana dönüp bakmadığı için, beni tercih etmediği için içini ince bir pişmanlık kaplar.
Ben onu hiçbir zaman kötülemek istemem… Ama içimdeki kırgınlığın da bir karşılığı olsun isterim.
Çünkü ben kolay sevmedim.Kolay unutmayacağım gibi kolay da toparlanmayacağım.Bir gün… belki çok geç, belki ummadığı bir anda…kalbimin değerini göremediği için sessizce üzülür.Bir gün vicdanı sızlar belki.
Benim yokluğumu,sessizliğimi,içimde kalan kırgınlığı fark eder.O zaman anlar belki…
belki bir gün gerçekten pişman olur bana yaşattıklarından.Belki beni ona seks teklifi götüren diğer havai gelip geçici yaşayan kızlar gibi olduğumu sandı.(Ona hep teklif geliyormuş öyle söylerdi.)Belki o yüzden bana çöp muamelesi yaptı.O bana evlilik sözleri verirken benim ona bütün kalbimi verip ona bağlanacağımı fark edemedi belki de.Gece akıttığım gözyaşlarımla tek ümidim başka hiçbir kadını kullanmaması.

Vay arkadaş dershanelerin durumu içler acısı demekki. Cocugumuzu sınava hazırlasin diye gönderdiğimiz kurumlar içi çürük leş ortamlara dönmüş. Öğretmen sifatindaki insana bak hele. Bu adamdan derhal kurtul yoksa hayatını mahvedeceksin. Adam don Juan olmuş racon kesiyor birde.

Sizin hiç mi gururunuz yok? Hâlâ bu herif için üzülüyor onu mu düşünüyorsunuz gerçekten? Üstelik diğer kızla ilişkisi olduğunu bilmenize rağmen devam ettiniz. Bir onunla bir sizinle takılıyor işte. Sakın görüşmeye gitmeyin.

Benimle değil de başkasıyla bir geleceği seçerken hiç mi içi sızlamadı
İçi sızlayacak karakterde biri olsa hem sevgilisini hem seni aynı anda idare etmeyi geçtim öğrencilerine göz koymazdı. Bu çok iğrenç bir şey. Seni evine çağırıp bir şeyler yaşadıktan sonra hadi git diyen birinin sence sonradan içi sızlar mı? Bir de üstüne para almış. Senden para alması iğrenç onu geçtim maaşlı falan da değilsin. Birikimini vereceğini bilmesine rağmen almış. Kiminle evlenirse ya da kiminle sevgili olursa onu aldatıp duracak. Böyle birinin vicdanı iç sızlaması falan yoktur

Herif sizi tehdit ediyor "onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim " diyorsunuz hâlâ ya

kalbimden öyle bir sızı yükseliyor ki
Şöyle satır satır yazdığın için ileriki yaşlarında buraları okursan kendine hem çok gülecek hem de çok kızacaksın. Böyle boş biri için satır satır yazmayı geçtim böyle bir şey yaşadığına utanıp iletişimi tamamen kesmen lazımdı. Seni çağırır da gidersen sevgilisinin - eşinin hakkına girmiş olacaksın bunu bil

Yav bi bırak ya noldu üyelik iptali yaptırmıştın canın mı sıkildı gene

Herif sizi tehdit ediyor "onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini isterim " diyorsunuz hâlâ ya
Ben hâlâ onunla yaşadığım mutlu günlerin gerçek olmadığına üzülüyorum.Bugün yine beni tehdit etti…“Gözüm hiçbir şeyi görmez,annenle babana açık fotoğraflarını yollarım” diyecek kadar ileri gitti.İçim buz gibi oldu.Ama ona belli etmemek için,sırf güç bende elimde koz var sanmasın diye, sakin bir sesle şunu söyledim."Annemle babamla beni boşuna tehdit ediyorsun.Onlardan korkmuyorum.Beni gerçekten yaralayabilecek tek şey…senden mahrum kalmaktı.Sevdiğin her şeyini verdiğin insandan darbe yemek kadar kötü bir şey yok.Yanlış insanı sevdim.

Artık kendinden nasıl nefret ediyorsan görüşmeye gideceksin orası kesin. Herif ne yaparsa yapsın maddi manevi sömürse de yine seviliyor. Bazılarına s.k.n yaranıyor gerçekten doğruymuş

Artık kendinden nasıl nefret ediyorsan görüşmeye gideceksin orası kesin. Herif ne yaparsa yapsın maddi manevi sömürse de yine seviliyor. Bazılarına s.k.n yaranıyor gerçekten doğruymuş
Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.

Senden niye korksun. tüm birikimini ver. sevişmeye git işiniz bittikten sonra hadi git desin. annene babana fotolarını atarım desin ben ondan korkmam seni kaybetmekten korkarım de. Ve bunları yapan birinden korksun.
Cebindesin artık her sevişmeye ihtiyacı olduğunda evli bekar olup olmadığı farketmeksizin arar seni

Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.
Herkesin her dediğine bu kadar inanıyor musun? Böyle birine güveniyor musun hâlâ? Sevişmek için çağırıyor tabiki ve 260 bin TL paranı da geri ödeyeceğini sanıyorsun şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…