Kesin öyledir git kız ben arkandayimBence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.
Evvelki sene bir arkadaşı ondan borç almış ama adam yeni çocuk sahibi olduğu için borcunu istemeye çekinmiş. Şimdi, ocak ayında o adam borcunu geri verecekmiş ve o zaman o da bana ödeyeceğini söylüyor. Bana durumu bu şekilde açıklıyor.Herkesin her dediğine bu kadar inanıyor musun? Böyle birine güveniyor musun hâlâ? Sevişmek için çağırıyor tabiki ve 260 bin TL paranı da geri ödeyeceğini sanıyorsun şaka gibi
"Sen kimsinki beni tehdit ediyorsun seni mesleğinden ederim hapiste sürünürsün" diyip onun gözünü korkutacağına hâlâ aşk masalları yazıyorsun onaBen hâlâ onunla yaşadığım mutlu günlerin gerçek olmadığına üzülüyorum.Bugün yine beni tehdit etti…“Gözüm hiçbir şeyi görmez,annenle babana açık fotoğraflarını yollarım” diyecek kadar ileri gitti.İçim buz gibi oldu.Ama ona belli etmemek için,sırf güç bende elimde koz var sanmasın diye, sakin bir sesle şunu söyledim."Annemle babamla beni boşuna tehdit ediyorsun.Onlardan korkmuyorum.Beni gerçekten yaralayabilecek tek şey…senden mahrum kalmaktı.Sevdiğin her şeyini verdiğin insandan darbe yemek kadar kötü bir şey yok.Yanlış insanı sevdim.
Benim aşkım ona ceza belki vicdan yapar"Sen kimsinki beni tehdit ediyorsun seni mesleğinden ederim hapiste sürünürsün" diyip onun gözünü korkutacağına hâlâ aşk masalları yazıyorsun ona
Tam burda patladım hahahahahah yataktan düşüyordum gülerkenBenim aşkım ona ceza belki vicdan yapar
Tek bu adam başka yokObsesif başka davranışların var mı yoksa tek takıntın bu adam mı?
Konu fake da olsa gerçek de olsa bu rezilliğe daha fazla katlanamayacağımBenim aşkım ona ceza belki vicdan yapar
Keşke fake olsa keşke..Konu fake da olsa gerçek de olsa bu rezilliğe daha fazla katlanamayacağım
Bu adam beni tehdit etmiş.Bu sağlıklı bir ilişki değil biliyorum.Ben onun mutlu olmasını istiyorum,hatta onun başka biriyle mutlu olmasını dahi diledim.Belki diğer kız onun hayatını duzene sokar.Daldan dala atlamaz günaha girmez.Tek bu adam başka yok
Sanki yazınızı okuyunca chat gpt ile konuşuyorum sandımBu adam beni tehdit etmiş.Bu sağlıklı bir ilişki değil biliyorum.Ben onun mutlu olmasını istiyorum,hatta onun başka biriyle mutlu olmasını dahi diledim.Belki diğer kız onun hayatını duzene sokar.Daldan dala atlamaz günaha girmez.
Kendi adıma acı bir tecrübe oldu.ilişkiye dair üzüntü,kırgınlık ve duygusal yoğunluk hâlâ bende var.Bu aslında takıntı değil,karmaşık bir duygusal bağlanma ve kırgınlık diyebiliriz.Onunla mutlu bir hayatım olacağına çok inanmıştım dünya başıma yıkıldı.
Hep soruyorum ona ben takıntılı mıyım diye.Bana kötülük yapmış, bana zerre değer vermemiş bu adamın neden iyiliğini istiyorum diye.O bana kötü sözler söylerken neden hep alttan alan ben oluyorum.Ben haklı bile olsam yine özür dileyen ben oluyorum.Sanki yazınızı okuyunca chat gpt ile konuşuyorum sandım
Ee ne diyor Chat gptHep soruyorum ona ben takıntılı mıyım diye.Bana kötülük yapmış, bana zerre değer vermemiş bu adamın neden iyiliğini istiyorum diye.O bana kötü sözler söylerken neden hep alttan alan ben oluyorum.Ben haklı bile olsam yine özür dileyen ben oluyorum.
Annemin bir sözü var çok severimHep soruyorum ona ben takıntılı mıyım diye.Bana kötülük yapmış, bana zerre değer vermemiş bu adamın neden iyiliğini istiyorum diye.O bana kötü sözler söylerken neden hep alttan alan ben oluyorum.Ben haklı bile olsam yine özür dileyen ben oluyorum.
Takıntılı olsaymışım onun kötü olmasını istermişim ben onun kötü olmasını istemiyorum.Şu şarkı sözleri gibiymiş takıntılı aşkEe ne diyor Chat gpt
Başka kimseyi istemiyorum zaten.Kimsenin teklifine evet diyemiyorum.bence sen o adamla ilgili dusuncelerinde ve duygularinda aynen boyle devam et. boyle devam et ki baska erkeklerin basini yakma bu zekayla
Puhaha sen onun üstüne soğuk bir su iç. O parayı gidip diğer kıza yedirmediyse bişi bilmiyorumOnu ödeyeceğine inanıyorum..
Benden parayı aldıktan sonra memleketine tatile gitmişti Karadeniz'de gezdi.Ama o kadar da yapmaz öder adamın dediğine göre 100 bin maaşı varmış.Puhaha sen onun üstüne soğuk bir su iç. O parayı gidip diğer kıza yedirmediyse bişi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?