- 23 Ağustos 2025
- 2.200
- 4.799
- 48
Eee ne zaman ödeyecekmiş peki bari paranı kurtarBenden parayı aldıktan sonra memleketine tatile gitmişti Karadeniz'de gezdi.Ama o kadar da yapmaz öder adamın dediğine göre 100 bin maaşı varmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ne zaman ödeyecekmiş peki bari paranı kurtarBenden parayı aldıktan sonra memleketine tatile gitmişti Karadeniz'de gezdi.Ama o kadar da yapmaz öder adamın dediğine göre 100 bin maaşı varmış.
Ocak ayında ödeyeceğini söyledi.O kadar da hakkıma girmez ya öder diye düşünüyorum.Eee ne zaman ödeyecekmiş peki bari paranı kurtar
Ödemezse ne yapmayı düşünüyorsunOcak ayında ödeyeceğini söyledi.O kadar da hakkıma girmez ya öder diye düşünüyorum.
Elimde ses kayıtları yazılı mesajlar var mahkemeye verebiliyormuşum.Ama verebileceğimi sanmıyorum. Haram ederim ahirette hesaplaşırız.Ödemezse ne yapmayı düşünüyorsun
Bari gidip de enayi gibi haram ederim deme mahkemeye veririm de paranı versin.Elimde ses kayıtları yazılı mesajlar var mahkemeye verebiliyormuşum.Ama verebileceğimi sanmıyorum. Haram ederim ahirette hesaplaşırız.
Senin yazını gönderdim bak şöyle diyor sana:Takıntılı olsaymışım onun kötü olmasını istermişim ben onun kötü olmasını istemiyorum.Şu şarkı sözleri gibiymiş takıntılı aşk
"iste kölen olayım istersen öldür beni
başkasını seversen inan yaşatmam seni"
Benimki bu şekilde değil.Gerçekten onun yüzünü kim güldürüyorsa onunla olsun.Tabi ki ben olmak isterdim o kişi ama olmadı.
Ona,istemeden de olsa dolandırıcı gibi bir imada bulundum çok üzüldü.Ben içtenlikle ne kadar samimi olduğunu hissettim.Bana borcunu kesinlikle ödeyeceğini söyledi ben ona ima da bulunduğum için kendimden utandım.Bari gidip de enayi gibi haram ederim deme mahkemeye veririm de paranı versin.
Sen bizle eğleniyorsun yaa şuan tam emin oldumOna,istemeden de olsa dolandırıcı gibi bir imada bulundum çok üzüldü.Ben içtenlikle ne kadar samimi olduğunu hissettim.Bana borcunu kesinlikle ödeyeceğini söyledi ben ona ima da bulunduğum için kendimden utandım.
Ayenn ya ben deSen bizle eğleniyorsun yaa şuan tam emin oldum![]()
Hayır eğlenmiyorum her şey gerçek.Dershanedeki rehberlik hocasına isim vermeden durumu anlattım.Borç meselesinde ve tehdit meselesinde mahkemeye verip şehir dışına gitmemi önerdi.Ama ben tehdit konusunda onun bana zarar verebileceğini düşünmüyorum artık.Ben konuşmadıkça diğer kıza hiçbir şey demedikçe o da bana herhangi zarar vermeyecek.Borcunu ödemezse belki rehberlik hocasına adamın kimliğini açıklayabilirim o konuşur belki öyle öder.Sen bizle eğleniyorsun yaa şuan tam emin oldum![]()
Aynen ben de ABD başkanı Donald TrumpHayır eğlenmiyorum her şey gerçek.Dershanedeki rehberlik hocasına isim vermeden durumu anlattım.Borç meselesinde ve tehdit meselesinde mahkemeye verip şehir dışına gitmemi önerdi.Ama ben tehdit konusunda onun bana zarar verebileceğini düşünmüyorum artık.Ben konuşmadıkça diğer kıza hiçbir şey demedikçe o da bana herhangi zarar vermeyecek.Borcunu ödemezse belki rehberlik hocasına adamın kimliğini açıklayabilirim o konuşur belki öyle öder.
Babamdan alamadığım sevgiyi onda buldum sandım.Bir de yaşı büyük ya benden.O da bana bazen diyordu ki seni kızımın yerine koyuyorum onun biraz büyümüş hali gibisin.Adamın üniversite de okuyan kızı var.Onaylanma ilgi sevgi alabilmek için her şeyi yapıyorum ama sadece bu adama karşı böyle.Başka birisini hemen silebiliyorum.Bir arkadaşımla buluşacaktık saatlerce beni bekletti diye tavrımı koydum küstüm mesela.Ama bu adam beni kaç kere kandırmasına rağmen şurada buluşalım deyip sonra son anda iptal etmesine rağmen yine alttan aldım.Belki de adamı benden uzaklaştıran şey buydu ne yaparsa yapsın kabul etmemdi.Senin yazını gönderdim bak şöyle diyor sana:
Gerçekten Aşk mı, Yoksa İhtiyaç mı?" Bu kişiye karşı hissettiğiniz şey gerçekten sağlıklı bir sevgi mi, yoksa babanızdan alamadığınızı düşündüğünüz onaylanma, ilgi ve sevgi ihtiyacını karşılama çabası mı?
• "Benim Değerim Nerede?" Bu kişinin size verdiği değer ile sizin kendinize biçtiğiniz değer arasındaki fark ne? Sağlıklı bir ilişkide sevilmek için birine tahammül etmek zorunda mısınız?
Özetle: Mağdur olan kişinin asıl ihtiyacı, bu istismarcı ve manipülatif ilişkiden uzaklaşmak ve bir uzmanın yardımıyla kendine olan güvenini ve bağımsızlığını yeniden kazanmaktır.
“Ben, babamdan alamadığım sevgiyi doldurmak için duygusal olarak yara almış biriyim. Bu adam, benim bu yaramı gördü ve beni sevgiyle değil, manipülasyonla ödüllendirerek bu yaramı sömürdü. Benim 'hatam', kendime olan saygımı ve sınırlarımı bir manipülatöre feda etmekti. Artık kendimi, benim değerimi asla göremeyecek birine ispatlamaya çalışmayı bırakıyorum. Benim iyileşme yolum, o adamı hayatımdan tamamen çıkarmak ve bir terapistle çalışarak o babalık yarasını sarmaktır."Babamdan alamadığım sevgiyi onda buldum sandım.Bir de yaşı büyük ya benden.O da bana bazen diyordu ki seni kızımın yerine koyuyorum onun biraz büyümüş hali gibisin.Adamın üniversite de okuyan kızı var.Onaylanma ilgi sevgi alabilmek için her şeyi yapıyorum ama sadece bu adama karşı böyle.Başka birisini hemen silebiliyorum.Bir arkadaşımla buluşacaktık saatlerce beni bekletti diye tavrımı koydum küstüm mesela.Ama bu adam beni kaç kere kandırmasına rağmen şurada buluşalım deyip sonra son anda iptal etmesine rağmen yine alttan aldım.Belki de adamı benden uzaklaştıran şey buydu ne yaparsa yapsın kabul etmemdi.
Teşekkür ederim her gün okuyacağım bu mesajınızı.Umarım bir gün bu foruma o adamı tamamen hayatımdan çıkardığımı falan yazabilirim.“Ben, babamdan alamadığım sevgiyi doldurmak için duygusal olarak yara almış biriyim. Bu adam, benim bu yaramı gördü ve beni sevgiyle değil, manipülasyonla ödüllendirerek bu yaramı sömürdü. Benim 'hatam', kendime olan saygımı ve sınırlarımı bir manipülatöre feda etmekti. Artık kendimi, benim değerimi asla göremeyecek birine ispatlamaya çalışmayı bırakıyorum. Benim iyileşme yolum, o adamı hayatımdan tamamen çıkarmak ve bir terapistle çalışarak o babalık yarasını sarmaktır."
Bunu her gün kendine söyle. Adamı da engelle. Daha da yazmıcam.
O para diğer kızın boynunda belki altın kolye olmuştur belki parmağında altın yüzük olmuştur ne bileyim belki yedi içti afedersin dışkıladı. Bu halen ben adama dolandırıcı diyemem nutukları atıyor.Ay bir de sen buna 260 bin tl mi verdin? “Ayranı yok içmeye, atla gider çeşmeye.” Argo olmayan versiyonu bu. Kendi düşen ağlamaz. Akıl melekelerini kaybetmişsin. Eleştirileri de pek anlıyor gibi değil.
Aynen. En ufak bir pişmanlık, mücadele hissetmedim ben. Herşeyi kabullenmiş. Adama toz kondurmuyor. O yüzden akıl vermek beyhudeO para diğer kızın boynunda belki altın kolye olmuştur belki parmağında altın yüzük olmuştur ne bileyim belki yedi içti afedersin dışkıladı. Bu halen ben adama dolandırıcı diyemem nutukları atıyor.
Kendine bunları hatırlat ve o parayı kurtarmaya bak.
Beni üzenin üzülmesi bana bir şey kazandırmaz mutlu olması da bana bir şey kaybettirmez.O para diğer kızın boynunda belki altın kolye olmuştur belki parmağında altın yüzük olmuştur ne bileyim belki yedi içti afedersin dışkıladı. Bu halen ben adama dolandırıcı diyemem nutukları atıyor.
Kendine bunları hatırlat ve o parayı kurtarmaya bak.
Toparlamak senin elinde. Ama böyle gidersen zorBeni üzenin üzülmesi bana bir şey kazandırmaz mutlu olması da bana bir şey kaybettirmez.
Üzülen,kandırılan taraf oldum kabul ediyorum ama ben de suçluyum.Zina ettim.Büyük suçluluk duyuyorum.İnancıma göre davranıp
haramdan uzak dursaydım onun beni üzmesi gibi bir durum söz konusu olmayacaktı.Onun için gönül eğlendirdi bitti.Benim 2 senem çöp oldu.Sınava da hazırlanamadım paramı da kaybettim insanlara olan inancımı da kaybettim bir daha başka birisiyle ilişki de kuramayacağım.Her şeyimi kaybettim bakılınca.