- 19 Mayıs 2020
- 48.869
- 220.059
- 598
Son bi kez çatır çutur girişecek.Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son bi kez çatır çutur girişecek.Bence bu sefer kendisi de benden korktu diğer kıza bir şey söylerim ilişkisi bozulur diye.Benimle sevişmek için değil veda etmek için buluşmak istediğini düşünüyorum bu sefer.
O kızı gerçekten sevseydi benimle sevisemezdi değil mi? Sevmiyordur onu da değil mi?Son bi kez çatır çutur girişecek.
Kimi sevdiği çok da önemli değil. Adam sevişmeye gelince vahşi hayvanlar gibi. Seni sevmiyor ama o kesin.O kızı gerçekten sevseydi benimle o kadar istekli sevisemezdi değil mi? Sevmiyordur onu da değil mi?
Benim ona hayır diyebilmem gerekiyor sonra ben üzülüyorum.Ama çok zor evde görüşmek istiyor adam.Kimi sevdiği çok da önemli değil. Adam sevişmeye gelince vahşi hayvanlar gibi. Seni sevmiyor ama o kesin.
Kesin romantik bir veda yapmak içindir. Git de yolluk alsın dndmdkddkBenim ona hayır diyebilmem gerekiyor sonra ben üzülüyorum.Ama çok zor evde görüşmek istiyor adam.
kendimi duygusal olarak çok yıpranmış hissediyorum.Bu yüzden seninle evde görüşmek istemiyorum yazdım.Evde görüşmek istemeyince adam da bırakır zaten beni.Yoluna baksın.Kesin romantik bir veda yapmak içindir. Git de yolluk alsın dndmdkddk
Eski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Adam için bir yakışıklı değil demiş bir çok yakışıklı yazmıl. Ne olduğu belli değilse demek.Yalan olduğu çıktı ortaya
En son konuda aramda 10 yaş var dedin. 30 yaşındayım dedin. Adam 40 yaşında ve üniversiteye giden kızı var diyorsun adam üniversite mezunuyani okulu bitirse yaşı en en az 20-21 hemen evlense çocuğu olsa en az 19 yaşında çocuğu olması lazım. Yani ucu ucuna evlenip çocuk yapmışsa rakamlar tutuyor. O da çok zorlama yani.
Yani doğru bile olsa yani bu kadar çoluk çocuk yapan adam seneler içinde patates olmuştur. Biz çocuktan sonra çok yaşlandık valla20sinde baba olan adam ne haldedir kim bilir
Hayır adamın üniversitede çocuğu varken hala karı kız peşinde koşması da ne mal olduğunu gösteriyor da.Adam için bir yakışıklı değil demiş bir çok yakışıklı yazmıl. Ne olduğu belli değilse demek.
Özellikle seçiyo bunun gibileri bulup, aklı başında kadının işi ne olur ki bunla?Hayır adamın üniversitede çocuğu varken hala karı kız peşinde koşması da ne mal olduğunu gösteriyor da.
Tabii canım hem akıl yok hem gurur.Özellikle seçiyo bunun gibileri bulup, aklı başında kadının işi ne olur ki bunla?
ay bıde paranı mı kaptırdınnnn adamı rahatsız eden sizsiniz bu kaçınçı konu düşün artık şu pisliğin yakasından daha önemli işleriniz yokmu? Allaha havale et geç amma takıntılısın adamın peşinde koşturmaya verdiğiniz enerjıyı derslerinize verın bu nedir bi psikologa gidin anormal yaniEski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Adam yaşını herkese yalan söylüyordu.Doğum gününde 18 yasima girdim diyordu.Bana 40 diyordu 44 olduğunu öğrendim.Zaten yaşını göstermiyor.Gayet fit ve enerjik.Sabahtan akşama kadar ayakta durup yine de enerjik hep gülen etrafına hep şakalar yapan neşe saçan biri.Özgüveni çok yüksek.Başkalarına göre çokta yakışıklı değil ama ben beğeniyorum bence çok yakışıklı.Seminer salonuna çıktığında ışık saçıyor.Üniden mezun olur olmaz evlendirmişler sonra çocuğu olmuş kızı 19 oğlu 18 yaşında.Adam 1982li fln kızı 2005li.Yani adam 24lü yaşlarda baba olmuş.Diğer kız 92 li ben de 95liyim.Yalan olduğu çıktı ortaya
En son konuda aramda 10 yaş var dedin. 30 yaşındayım dedin. Adam 40 yaşında ve üniversiteye giden kızı var diyorsun adam üniversite mezunuyani okulu bitirse yaşı en en az 20-21 hemen evlense çocuğu olsa en az 19 yaşında çocuğu olması lazım. Yani ucu ucuna evlenip çocuk yapmışsa rakamlar tutuyor. O da çok zorlama yani.
Yani doğru bile olsa yani bu kadar çoluk çocuk yapan adam seneler içinde patates olmuştur. Biz çocuktan sonra çok yaşlandık valla20sinde baba olan adam ne haldedir kim bilir
Benden rahatsız olsa niye buluşmak istesin ki.Ben ona mesaj atmadığımda kendisi bana atıyor.Sen bana lazımsın diyor.Hayatımda hep iyi olarak kalmanı istiyorum diyor.Biliyorum bana değer vermiyor.O diğer kız 1.önceliği ben de onun yedeği gibiyim.Onunla işler ters giderse seninle olur gibi konuşuyor.Ben yedek olmayı kabul etmek istemiyorum.Psikologtan da utanıyorum artık.2 psikologla bu durumu konuştum.Bir tanesi 1 saat boyunca adam bana mesaj attığında nasıl reddetmem gerektiğini anlattı.Ama adamın tek bir güzel sözüyle ben yine ona gittim.2.psikologta başka insanlarla görüşmemi kahve içmemi falan önerdi kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum ki.Ondan başkasının helali olmak istemiyorum.2.kadın da olmak istemiyorum.Zaten adam hemen değil 3-5 yıl sonra evleneceğini söylüyor.Çocukları evlenmesine çok karşıymış onlara söyleyemiyor.Diğer kız koç burcu sabırsız özellikli biri 3-5 yıl beklemez belki de.Belki de kim atanırsa onunla evlenecek.ay bıde paranı mı kaptırdınnnn adamı rahatsız eden sizsiniz bu kaçınçı konu düşün artık şu pisliğin yakasından daha önemli işleriniz yokmu? Allaha havale et geç amma takıntılısın adamın peşinde koşturmaya verdiğiniz enerjıyı derslerinize verın bu nedir bi psikologa gidin anormal yani
Aynen sana çok aşıkO kızı gerçekten sevseydi benimle sevisemezdi değil mi? Sevmiyordur onu da değil mi?
E ben hep diyorum ya böyleleri seni beni seçmez tipe hiç birşeye bakmaz istediğini yaptırabileceği kadın seçer (zeki kadınlara uzaktan bile bakmazlar ödleri kopar)Özellikle seçiyo bunun gibileri bulup, aklı başında kadının işi ne olur ki bunla?
Aklima birşey geliyor ama ne için lazım olduğunSen bana lazımsın diyor.
Keşke bu kadar çapkın olmasaydı.Ama ona da gerçekten çok talep oluyordu kızların sürekli teklif ettiğini söylerdi.Ben de bizzat kızların ona nasıl yakın davrandığını görüyordum.Belki hayranlık duyuyorlar bilmiyorum.O kızlara kızlar da ona yüz veriyor.Benimle sevgiliyken ona ne zaman evleneceksiniz diye soru gelmişti.Kirmizi kar yağınca demişti.Beni herkesten saklamıştı.Diğer kızı dershane yönetiminin öğretmenlerin bildiğini söyledi bana.Sosyal medyasında kızla ilgili herhangi paylaşım yok.Benimle sevgiliyken hep yalnız adam diye şiirler paylaşırdı sosyal medyada.Kızların ona yürümesi için yolunu açıyor.Neyse sonuçta o kızla evleneceğini söylüyor.Bana da evlensem bile seninle de arada görüşürüm diyor.Ama ben onunla hayatta görüşmem başkasıyla evlenirse.Hayır adamın üniversitede çocuğu varken hala karı kız peşinde koşması da ne mal olduğunu gösteriyor da.
Bu yazdıkların beni çok duygulandırıyor. Sen bana lazımsın derken sevişmeyi kastetmiyor bu herif sana gerçekten abayı yakmış aşık olmuş sakın peşini bırakma. Diğer kıza da abayı yakmış ikiniz de onun için kıymetlisiniz ona lazımsınız. Yapış sakın bırakma onu.Sen bana lazımsın diyor.Hayatımda hep iyi olarak kalmanı istiyorum diyor.
Ben inanıyorum yolun sonunda sen onun helali olacaksınkimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum ki.Ondan başkasının helali olmak istemiyorum.