• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

E ben hep diyorum ya böyleleri seni beni seçmez tipe hiç birşeye bakmaz istediğini yaptırabileceği kadın seçer (zeki kadınlara uzaktan bile bakmazlar ödleri kopar)
Onunla aramızda bir ten uyumu var ve bunu başka biriyle yaşayabileceğimi sanmıyorum. gurursuz davranıyorum ama çaba gösterirsem belki beni seçer diye düşünüyorum.Belki görür,ona ne kadar değer verdiğimi.Bu yaşananlardan sonra kim olsa onu terk ederdi ben de başta onu bırakmıştım;“Kiminle mutluysan git, onunla ol”demiştim.Ama o benim gitmeme izin vermedi.İlişki konusunda beni kullandığını söylediğimde,bana teklif eden bir sürü kız var,onlarla yaşardım ama o ben seninle yaşamak istiyorum.Hem sen de mutlu oluyorsun bu kullanmak olmuyor diyor.

Keşke bu kadar çapkın olmasaydı.Ama ona da gerçekten çok talep oluyordu kızların sürekli teklif ettiğini söylerdi.Ben de bizzat kızların ona nasıl yakın davrandığını görüyordum.Belki hayranlık duyuyorlar bilmiyorum.O kızlara kızlar da ona yüz veriyor.Benimle sevgiliyken ona ne zaman evleneceksiniz diye soru gelmişti.Kirmizi kar yağınca demişti.Beni herkesten saklamıştı.Diğer kızı dershane yönetiminin öğretmenlerin bildiğini söyledi bana.Sosyal medyasında kızla ilgili herhangi paylaşım yok.Benimle sevgiliyken hep yalnız adam diye şiirler paylaşırdı sosyal medyada.Kızların ona yürümesi için yolunu açıyor.Neyse sonuçta o kızla evleneceğini söylüyor.Bana da evlensem bile seninle de arada görüşürüm diyor.Ama ben onunla hayatta görüşmem başkasıyla evlenirse.
Kesin görüşmezsin bu arada ben sana inanıyom.

Onunla aramızda bir ten uyumu var ve bunu başka biriyle yaşayabileceğimi sanmıyorum. gurursuz davranıyorum ama çaba gösterirsem belki beni seçer diye düşünüyorum.Belki görür,ona ne kadar değer verdiğimi.Bu yaşananlardan sonra kim olsa onu terk ederdi ben de başta onu bırakmıştım;“Kiminle mutluysan git, onunla ol”demiştim.Ama o benim gitmeme izin vermedi.İlişki konusunda beni kullandığını söylediğimde,bana teklif eden bir sürü kız var,onlarla yaşardım ama o ben seninle yaşamak istiyorum.Hem sen de mutlu oluyorsun bu kullanmak olmuyor diyor.
Ten uyumu kadınların uydurduğu birsey adamlar gidip hayat kadınlarıyle takılıyorlar zevkle gerçi senide öyle kullaniyor

Parasını yiyip, evlendikten sonra da seninle görüşücem diyeceği kız bulmak o kadar kolay değil ama ya. Seninle olmak ister tabi. İki tehditle susturur, ayağına çağırıp sevişip gönderir. Sen hep özel kalırsın onun için merak etme.

Kötü konuşmak istemiyorum ama herkes sen değil. Parasını yiyip, istediğinde suçlu çıkaramaz kimseyi, ayağına çağırıp çağırıp bir güzel sevişip hadi yallah diyemez, bela olurlar başına bela.

Ten uyumu diye bir şey yok erkekler sorunsuz cinsel ilişki kurdukları herkesle ten uyumuna sahip.

Ten uyumu diye bir şey yok erkekler sorunsuz cinsel ilişki kurdukları herkesle ten uyumuna sahip.
Derste bir kere ışıkları kapatınca herkesin aynı olduğunu söylemişti,belki haklısınız.Bir de ben de dersteyim güya şaka yapıyor böyle bir cümle kurabiliyor.Beni ilk andan itibaren ten uyumumuz var diye kandırıyor.Ben de başka biriyle bunu yaşayamayacağım için hiçbir zaman bilemeyeceğim.

Benden rahatsız olsa niye buluşmak istesin ki.Ben ona mesaj atmadığımda kendisi bana atıyor.Sen bana lazımsın diyor.Hayatımda hep iyi olarak kalmanı istiyorum diyor.Biliyorum bana değer vermiyor.O diğer kız 1.önceliği ben de onun yedeği gibiyim.Onunla işler ters giderse seninle olur gibi konuşuyor.Ben yedek olmayı kabul etmek istemiyorum.Psikologtan da utanıyorum artık.2 psikologla bu durumu konuştum.Bir tanesi 1 saat boyunca adam bana mesaj attığında nasıl reddetmem gerektiğini anlattı.Ama adamın tek bir güzel sözüyle ben yine ona gittim.2.psikologta başka insanlarla görüşmemi kahve içmemi falan önerdi kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum ki.Ondan başkasının helali olmak istemiyorum.2.kadın da olmak istemiyorum.Zaten adam hemen değil 3-5 yıl sonra evleneceğini söylüyor.Çocukları evlenmesine çok karşıymış onlara söyleyemiyor.Diğer kız koç burcu sabırsız özellikli biri 3-5 yıl beklemez belki de.Belki de kim atanırsa onunla evlenecek.
faydalanmak için etınden sütünden bu aşk değil bunu önce anlaman lazım

Derste bir kere ışıkları kapatınca herkesin aynı olduğunu söylemişti,belki haklısınız.Bir de ben de dersteyim güya şaka yapıyor böyle bir cümle kurabiliyor.Beni ilk andan itibaren ten uyumumuz var diye kandırıyor.Ben de başka biriyle bunu yaşayamayacağım için hiçbir zaman bilemeyeceğim.
Adamdan uçan kaçan illallah ediyor ten uyumu çok da s...kindeydi.

Adamdan uçan kaçan illallah ediyor ten uyumu çok da s...kindeydi.
Uzaktan baktığımda onun söylediği bu sözleri hatırladığımda kendimi değmeyecek bir adam için heba ettiğimi,belki de en güzel yıllarımı boşa geçirdiğimi görebiliyorum.Ben onun için hiçbir zaman değerli olmadım.Sizin beni yermeniz iyi oldu.Şu an düşünüyorum da, iyi ki benimle evlenmeyi seçmemiş.Son bir kez görüşüp,adamı hayatımdan tamamen çıkarıyorum.Artık değmeyecek biri için zamanımı,emeğimi ve sevgimi harcamayacağım.Gitsin imamın kızıyla evlensin onu da kiminle aldatıyorsa aldatsın ben bunun parçası olmayacağım.Ne hali varsa görsün.

Uzaktan baktığımda onun söylediği bu sözleri hatırladığımda kendimi değmeyecek bir adam için heba ettiğimi,belki de en güzel yıllarımı boşa geçirdiğimi görebiliyorum.Ben onun için hiçbir zaman değerli olmadım.Sizin beni yermeniz iyi oldu.Şu an düşünüyorum da, iyi ki benimle evlenmeyi seçmemiş.Son bir kez görüşüp,adamı hayatımdan tamamen çıkarıyorum.Artık değmeyecek biri için zamanımı,emeğimi ve sevgimi harcamayacağım.Gitsin imamın kızıyla evlensin onu da kiminle aldatıyorsa aldatsın ben bunun parçası olmayacağım.Ne hali varsa görsün.
İnşallah atanmazsın ne diyeyim gelir yapışır sen de yok demezsin. 😂

İnşallah atanmazsın ne diyeyim gelir yapışır sen de yok demezsin. 😂
Öyle demeyin ya.İnsallah atanirim da yoluma bakarım.Zaten başka birini daha alamam hayatıma en azından bir işim olsun.Diğer evleneceği kız matematikçi hem özel ders falan verir atanmasa da olur.Benim branşım da özel ders vs.olmuyor.Artık yoluma bakmak istiyorum.Bu adamdan bana hep zarar geldi çoğu zaman inkâr etmek istedim ama sizin yazdıklarınızla gerçeği daha net görebiliyorum.Bir aydınlanma yaşadım sanki.

Abovvvv... Adam seks yapıyor, para alıyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor, ten uyumumuz var cümlesiyle geçinip gidiyor. Ek iş yapıyor gibi görünüyor buradan bakınca.

Ten uyumu kadınların uydurduğu birsey adamlar gidip hayat kadınlarıyle takılıyorlar zevkle gerçi senide öyle kullaniyor
Tabii genelleme yapamayız. Her erkekte para karşılığı seks yapmaz. Benim açımdan da ten uyumu diye bir şey var. Tek gecelik ilişkilerde de oldu. Haz vermediği için bir daha görüşmedim.

Abovvvv... Adam seks yapıyor, para alıyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor, ten uyumumuz var cümlesiyle geçinip gidiyor. Ek iş yapıyor gibi görünüyor buradan bakınca.
Diğer kıza herhangi bir şey söylemediğim sürece tehditlerini uygulamayacağını söylüyor.Dershanede öğretmenlerin,onun o kızla ciddi bir ilişki yaşadığını bildiğini ve birkaç yıl içinde evleneceklerini dile getirdi.Benimle görüşmeye devam etmesi tamamen kendi isteği ve manipülatif davranışlarından kaynaklanıyordu ama artık görüşmeyeceğim.Para konusunda da kullanıldığımı düşünüyorum.Ocak ayında ödeme yapmazsa,belki hukuki süreci başlatmayı değerlendireceğim.Şu an için bunu yapacak cesaretim yok;özellikle ailemin duymasından çekiniyorum.

Ne okudum ben şuandaa
Konu fake gibi geliyor. Çünkü 30 lu yaşlarındaki bir kadının hareketleri değil bunlar. Babam babam diyorsunuzda babadan alınacak sevgiyi ergenlik doneminde atlatmış olmanız lazım. Bu duygular sadece ergenlik doneminde olabilir gibime geliyor.
Ha eğer konu gerçekse, size tavsiyem bütün hislerinizi bir kağıda dökün ve sonra onu bir kaç kez okuyun ondan sonra neden uzsk durmaniz gerektiginidi düşünün en sonda kağıdı yakın. Duygu bosalmasi hissedersiniz. En kisa zamanda tedavi görün.

Ne okudum ben şuandaa
Konu fake gibi geliyor. Çünkü 30 lu yaşlarındaki bir kadının hareketleri değil bunlar. Babam babam diyorsunuzda babadan alınacak sevgiyi ergenlik doneminde atlatmış olmanız lazım. Bu duygular sadece ergenlik doneminde olabilir gibime geliyor.
Ha eğer konu gerçekse, size tavsiyem bütün hislerinizi bir kağıda dökün ve sonra onu bir kaç kez okuyun ondan sonra neden uzsk durmaniz gerektiginidi düşünün en sonda kağıdı yakın. Duygu bosalmasi hissedersiniz. En kisa zamanda tedavi görün.
Kkdeki konulara baksanız 30 yaş üzeri olup da hâlâ ergen gibi davranan üyeler olduğunu göreceksiniz. Akıl yaşta değil baştadır demişler. Ama konu sahibinin yaşadığı durumun baba sevgisi eksikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Tamamen kendi tercihi bu. Yedekte durmayı kendine layık görüyor. Benim de babamla aramda bir sevgi bağı yok. Yine de çok şükür sevgilisi olan (heleki öğretmenim olan biriyle ilişki kurmadım.) Bu herif bir ona, buna keyfine göre takılıyor üstüne de 260 bin tl koparmış konu sahibinden.

Ne okudum ben şuandaa
Ha bir de iki psikologla görüşmüş son yorumlarda yazdığına göre. Bir psikolog sosyalleş, dışarda arkadaşlarınla görüş, yeni insanlarla tanış gibi bir şeyler söylemiş. Diğeri de bu herife karşı manipüle olmaması için nasıl cevap vermesi gerektiğini anlatmış. Bu nasıl psikolog onu da çözemedim açıkçası.

Back
X