Sevgili hanımlar sizlerden fikir almak,yaşadığım bir olayı paylaşmak niyetiyle yazıyorum bu yazıyı.Bundan 1.5 yıl önce evlilik yolunda giden bir ilişkim aniden bitti. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.eminim ki aramızda ben gibi olay yaşamış arkadaşlarım vardır. Neyse çok fazla sizleri yormadan sorunumu yazayım. Herşeyimiz harika giderken bir anda bitti hiç bir anlam veremedim. Ayrıldıktan 9 ay sonra aradım ben.Telefon konuşmamız harika geçti buluşmak istiyorum dedim tmm dedi ama görüşmek isteğimde hep bi sebep buldu ve 3 gün sonra zorlamayla da olsa buluştuk( 6 ay önce bir defa )görüştük konuştuk öyle bir bakışı vardı ki hayatımda ilk defa böyle gördüm onu çaresizce baktı o gün bana..;Bizim için doğru olanın bu olduğuydu. Sanki biri durdurur gibiydi onu. 1 ay önce yine yazdım ben bişeyler içimden geleneri.. O 2 gün sonra cevap verdi ama yazdıklarıma cevap değil öyle günlük muhabbetler. Sonra ben 15 gün yıllık izindeydim yoktum hiç konuşmadık. Daha sonra izin dönüşü bana mesaj attı (asla yapmam dediği bişeydi).konuştk saatlerce.Eskiye dair konuşmalar geçti aramızda unutmuşsun felan muhabbetler geçti. Oda tekrar barışmayı mı planlıyor olabilir mi ? Daha sonra hiç konuşmadık 3 gün oldu. Şimdi onu görmek istiyorum son kez bize şans vermesi için konuşmak istiyorum ama cesaretim yok ya yine yok derse diye korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ?
NOT:ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BİR KIZLA KONUŞMAK NİYETİNDE OLMAYAN BİRİSİ. İLK SEVGİLİSİYİM YAŞ :28 :)
NOT:ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BİR KIZLA KONUŞMAK NİYETİNDE OLMAYAN BİRİSİ. İLK SEVGİLİSİYİM YAŞ :28 :)