ESKİ SEVGİLİMİN DÖNÜŞÜYLE İLGİLİ YARDIM

Milena_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
30
11
Sevgili hanımlar sizlerden fikir almak,yaşadığım bir olayı paylaşmak niyetiyle yazıyorum bu yazıyı.Bundan 1.5 yıl önce evlilik yolunda giden bir ilişkim aniden bitti. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.eminim ki aramızda ben gibi olay yaşamış arkadaşlarım vardır. Neyse çok fazla sizleri yormadan sorunumu yazayım. Herşeyimiz harika giderken bir anda bitti hiç bir anlam veremedim. Ayrıldıktan 9 ay sonra aradım ben.Telefon konuşmamız harika geçti buluşmak istiyorum dedim tmm dedi ama görüşmek isteğimde hep bi sebep buldu ve 3 gün sonra zorlamayla da olsa buluştuk( 6 ay önce bir defa )görüştük konuştuk öyle bir bakışı vardı ki hayatımda ilk defa böyle gördüm onu çaresizce baktı o gün bana..;Bizim için doğru olanın bu olduğuydu. Sanki biri durdurur gibiydi onu. 1 ay önce yine yazdım ben bişeyler içimden geleneri.. O 2 gün sonra cevap verdi ama yazdıklarıma cevap değil öyle günlük muhabbetler. Sonra ben 15 gün yıllık izindeydim yoktum hiç konuşmadık. Daha sonra izin dönüşü bana mesaj attı (asla yapmam dediği bişeydi).konuştk saatlerce.Eskiye dair konuşmalar geçti aramızda unutmuşsun felan muhabbetler geçti. Oda tekrar barışmayı mı planlıyor olabilir mi ? Daha sonra hiç konuşmadık 3 gün oldu. Şimdi onu görmek istiyorum son kez bize şans vermesi için konuşmak istiyorum ama cesaretim yok ya yine yok derse diye korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ?

NOT:ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BİR KIZLA KONUŞMAK NİYETİNDE OLMAYAN BİRİSİ. İLK SEVGİLİSİYİM YAŞ :28 :)

Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..Ne yazık ki bizler savunma mekanizmalarımızı çok iyi kullanıyoruz.Benzer bir durumu ben de yaşadım keyif üzere birini üzecek biri değil adam gibi adam o dedim başladım mutlu oldum bir kere üzüldüm o da son üzülüşüm oldu terk edildim her şey yolundayken.Şu an sizin sorguladığınız her şeyi sorguluyorum.Aynı şeyleri yapıyorum olmasını istediğim gibi mantığa bürüyüp acaba bu yüzden mi yaptı haklı nedeni var mıydı o da mı istiyor o da üzgün tek çaresi bu muydu diyerek gözümde hep yüksekte tutuyorum.Ve ne acı ki yanlış yapıyorum.Sizin durumunuz daha farklı olabilir tabi sonuçta erkek arkadaşınızı tanımıyorum.Ancak erkekler ellerini uzattığında orda tutacağını hissetiklerinde hep kendilerini hatırlatmakta buluyorlar çıkar yolu.Sizin eski erkek arkadaşınız da muhtemelen bulunduğu yeri koruyor.Belki de dediğiniz gibi barışmayı planlıyor.Ama kendi ilişkim açısından baktığımda en çok korkutan şey geri dönme isteği olması.Çünkü ben o kadar çok istiyorum ki hayır demek zorunda kalmaktan korkuyorum.Ve kendimi biliyorum deliler gibi seviyorum ,yeniden başlasak mutluluktan uçarım ama bir yanımda o güvensizlik o çektiğim acı yer bitirir beni aynı şeyleri yaşama korkusu içimi kemirir.Önceden gülerek tatlı sözlerle halletiğim sıkıntıları ama sen de diyerek bu süreci hatırlayarak eskisi gibi güzellikle sonuçlandırabilir miyim bilmiyorum.Siz onun size geri dönmesi ihtimalinden önce siz kendinizi ölçüp tartın yeniden aşka inadırabilecek biri mi ? Güvenebilir miyim? Çünkü yeniden başladığınızda ilk anda gözünüz mutluluktan kör olacak o ayrı olduğunuz ayların acısını çıkartırcasına yaşayacaksınız.Ama sonra o ayrıyken yaşanan her şey bir bir çıkacak karşınıza.Bunları göz ardı edebiliyorsanız öyle onun hareketlerini yorumlayın.Döneceği varsa dönecektir zaten ama siz kendinizden emin olun. Ben bu konuda kendimle savaşıyorum o yüzden dönmesinden daha çok korkuyorum.

Sevgili hanımlar sizlerden fikir almak,yaşadığım bir olayı paylaşmak niyetiyle yazıyorum bu yazıyı.Bundan 1.5 yıl önce evlilik yolunda giden bir ilişkim aniden bitti. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.eminim ki aramızda ben gibi olay yaşamış arkadaşlarım vardır. Neyse çok fazla sizleri yormadan sorunumu yazayım. Herşeyimiz harika giderken bir anda bitti hiç bir anlam veremedim. Ayrıldıktan 9 ay sonra aradım ben.Telefon konuşmamız harika geçti buluşmak istiyorum dedim tmm dedi ama görüşmek isteğimde hep bi sebep buldu ve 3 gün sonra zorlamayla da olsa buluştuk( 6 ay önce bir defa )görüştük konuştuk öyle bir bakışı vardı ki hayatımda ilk defa böyle gördüm onu çaresizce baktı o gün bana..;Bizim için doğru olanın bu olduğuydu. Sanki biri durdurur gibiydi onu. 1 ay önce yine yazdım ben bişeyler içimden geleneri.. O 2 gün sonra cevap verdi ama yazdıklarıma cevap değil öyle günlük muhabbetler. Sonra ben 15 gün yıllık izindeydim yoktum hiç konuşmadık. Daha sonra izin dönüşü bana mesaj attı (asla yapmam dediği bişeydi).konuştk saatlerce.Eskiye dair konuşmalar geçti aramızda unutmuşsun felan muhabbetler geçti. Oda tekrar barışmayı mı planlıyor olabilir mi ? Daha sonra hiç konuşmadık 3 gün oldu. Şimdi onu görmek istiyorum son kez bize şans vermesi için konuşmak istiyorum ama cesaretim yok ya yine yok derse diye korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ?

NOT:ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BİR KIZLA KONUŞMAK NİYETİNDE OLMAYAN BİRİSİ. İLK SEVGİLİSİYİM YAŞ :28 :)

Adam kac yasinda?

Belki bağlanma sorunu var. Bu kadar sürede olmamış, istatistiğe vurursak bundan sonra da olması zor. Zorla güzellik olmuyo işte bazen.

Boyle iliski olmaz kardeşim. Sadece senin cabanla olmaz. Belki ki bir adım yok. Bosver önüne bak

Bu kadar konuşmuşken ve mesajlaşma varken neden ayrıldığınızı sormak aklınıza gelmedi mi?

Aradan bunca ay geçmişken siz hala görüşmek istiyorsanız- ki terkeden o sanırım- her mesajında veya aramasında cevap veriyorsanız emin olun dönmez.
Acı ama gerçek bu. Kadın olsun erkek olsun ne yazık ki karşımızdakini çantada keklik olarak gördüğümüz sürece bize çekici gelmiyor.

Sen konusma bence o konussun bekle..Bu sekılde adını koymak ıstersen tekrar gıder..ama guncel sıradan gorusursen belkı olur zamana bırak ıstıyorsan..Belkı de onu baglayan bırsey vardır..Evlı falandır artık?

Evli değil arkadaşım biz aynı yerde çalışıyorz onda bir sıkıntı yok. Karakter olarak da öyle bir insan değil zaten ondan eminim.

Geçmişe mazi yenmişe kuzu denir bizim oralarda. adı üzerinde geçmiş.
Siz zorladığınız için bu konuşmalar oluyor. Ayrıca insanların asla aramam msj atmama laflarının çoğuda yalandır
Ssadece vakit geçirmek isteyecek biri değil demişsiniz ama siz aramasanız adam aramıyor.
Yada arıyor ama canı istemezse ilişkiyi kesiyor.
Bence sallayın gitsin. Hayatta unutulmayacak insan çok azdır ve bence ESKİ sevgiliniz bu gruba girmiyor

Ya bizimde ilişkimiz böyle oldu eşimle terketti beni falan ben ona Olan inancından hiç bırakmadım sürekli taciz ettim sürekli ama şuan kendime inanamıyorum ama sonuç pozitif beni yanıltmadı bizde uzun bi süre ayrı kaldık çok şükür 2003 de sözlendik 2008 de evlendik 2 çocuklada taçlandık:KK54:

Evli değil arkadaşım biz aynı yerde çalışıyorz onda bir sıkıntı yok. Karakter olarak da öyle bir insan değil zaten ondan eminim.
karakter olarak öyle biri değil diyorsun yakıştıramıyorsun ama adam terk etmiş seni. önce bunla bi yüzleş bence.

belki ince hastalığa yakalanmıştır seni üzmemek için öylece bırakmıştır?
ya da zorla biriyle evlendiriyorlardır senin üzülmeni istemediği için saklıyor ama senden vazgeçemiyordur?
ya da anası hakkımı helal etmem o kızı gelin getirmeyeceksin falan demiştir?
..
Türk filmi mi arkadaşım bu?

yapmaz dediğimiz kimleeer neler neler yaptı hiç kimseden böyle emin olma. :KK66:

X