eski sevgilisi facebook lıstesinde :(

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
Arkadaslar merhaba,

suan erkek arkadasımla ılıskım cok yenı 1 haftalık dıyebılırım.. ve farketttım ki eski sevgilisi onun facebook lıstesınde .. ustelık bu kızla 6 seneden beri berbaerlerdı. sonra kız buna yanlıs yapmıs ve ayrılmıslar. bana anlatmıstı o kızı aılesıyle tanıstıgını onlarda yatmıslıgı bıle vardır..kız onu ınstagramda ızlıyor ama sevgilim izlemıor. fakat facebook lıstesınde o kız var.

Sorun şu ki ben sevgilime gidip sileceksin o kızı listenden diyemem kişiliğime çok ters. hemde cok yenı suanda ılıskımız..Böyle bir tavrın sonunda silse dahi hep benim zorumla sildiği düşüncesi kalacak aklımda zorla yapılan işten de hayır gelmeyecegini düşünüyorum .. ustelık bu kız annesı ve kardesındede eklı.. ıstese onlardan bakabılır..Benim rahatsız olabileceğimi düşünüp kendi kararıyla silmesini isterim. ama ne yapmalıyım bilmıyorum.

İlişki daha çok yeni biraz bekle kendisi düşünsün söylemeden yapsın. Ayrıca çok sinir bozucu ailenin hepsinde ekli olması.Ne zaman ayrılmışlar?

kasım ayında ayrılmıslar cnm.. aılesı kızı bılıormus ondan eklı onlarda kalmıs bı ara. sonra kız sevgilime donmek ıstemıs ama sevgilim ıstememiş

İlişki daha çok yeni biraz bekle kendisi düşünsün söylemeden yapsın. Ayrıca çok sinir bozucu ailenin hepsinde ekli olması.Ne zaman ayrılmışlar?

Arkadaslar merhaba,

suan erkek arkadasımla ılıskım cok yenı 1 haftalık dıyebılırım.. ve farketttım ki eski sevgilisi onun facebook lıstesınde .. ustelık bu kızla 6 seneden beri berbaerlerdı. sonra kız buna yanlıs yapmıs ve ayrılmıslar. bana anlatmıstı o kızı aılesıyle tanıstıgını onlarda yatmıslıgı bıle vardır..kız onu ınstagramda ızlıyor ama sevgilim izlemıor. fakat facebook lıstesınde o kız var.

Sorun şu ki ben sevgilime gidip sileceksin o kızı listenden diyemem kişiliğime çok ters. hemde cok yenı suanda ılıskımız..Böyle bir tavrın sonunda silse dahi hep benim zorumla sildiği düşüncesi kalacak aklımda zorla yapılan işten de hayır gelmeyecegini düşünüyorum .. ustelık bu kız annesı ve kardesındede eklı.. ıstese onlardan bakabılır..Benim rahatsız olabileceğimi düşünüp kendi kararıyla silmesini isterim. ama ne yapmalıyım bilmıyorum.
Hala aklı onda kalmış olabilir erkek arkadaşınıza daha söylemeyin bekleyin ... zamanı gelince siler zaten

Bu konu aynen benimde basima geldi. Aynen ailesi falan ekliydi. Ama ilk gunler hic umrumda olmadi ne zamanki iliskimiz daha saglamlasti hepsini sildirdim. Oda soyle oyle. Benim face bakti ve uni den erkek arkadaslarim ekliydi ona bozuldu ve bende dedim seninde birak arkadasin eski sevgililerin ve sulalesi var dedigimde hepsini kendisi sildi ve bende bende plan erkekleri sildim sadece bekle.

6 senelik ilişki ve kasımda bitmiş hımm çok tanıdık geldi bana ama bir şey demeyeyim :110:
Bence de hiçbir şey söyleme daha ilk haftadan, bir süre bekle bakalım belki gerek bile duymamıştır adam silmeye.

az huzursuzluk var ama beklıorum işte cnm .. yenıyız dıye.. basladıgımızda sılmesini beklerdm

Bu konu aynen benimde basima geldi. Aynen ailesi falan ekliydi. Ama ilk gunler hic umrumda olmadi ne zamanki iliskimiz daha saglamlasti hepsini sildirdim. Oda soyle oyle. Benim face bakti ve uni den erkek arkadaslarim ekliydi ona bozuldu ve bende dedim seninde birak arkadasin eski sevgililerin ve sulalesi var dedigimde hepsini kendisi sildi ve bende bende plan erkekleri sildim sadece bekle.

biz sevgilimle ayrılalı 1 buçuk sene oldu instagramda birbirimizi takip ediyoruz hatta o fotolarımı bile beğenir ama arada en ufak bi sevgi bile yok artık :) belki sevgilinizde artık birşey hissetmiyordur

ınsalah oyledır cnm

biz sevgilimle ayrılalı 1 buçuk sene oldu instagramda birbirimizi takip ediyoruz hatta o fotolarımı bile beğenir ama arada en ufak bi sevgi bile yok artık :) belki sevgilinizde artık birşey hissetmiyordur

Bence bunu düşünmemeye çalış ve bence kesinlikle silmesini sen isteme. İlişki biraz daha ilerleyince hoşnutsuzluğunu hissettirirsin ama aranızdaki ilk tartışma konuları arasında yer almamalı. Henüz erkek arkadaşın için gizemli bir insansın, öyle kal. Sen yeni ve heyecan verici olansın, tadını çıkar :KK66:

ordan silmesi önemli değil kalbinden silmesi önemli . erkekler uzun süreli ilişkilerden sonra kolay toparlanamaz . aradaki kişiler çabuk harcanır canım be . korkutmak istemem ama buna benzer bir olay geldi başıma . 2 senelik ilşkisini bitirdiğini söyleyen biri hayatımı mahvetti sonra gitti o eski sevglisine döndü ve evlendi . dikkatli ol bence ..sevmiyorum şu eski sevgili muhabbetini . artık kimseye eski sevglisini bile sormuyorum ..çok üzücü şeyler yaşadım . alışkanlıklar zor bırakılıyor . bir erkek birine alışmışsa onu bırakması çok zor ..alışkanlık oluyor bir süre sonra . sen ondan daha iyi daha güzelde olsan da farketmiyor umarım senin durumunda benim içine düştüğüm durum gibi olmaz ama uyarayım dedim yanlış anlama .

Arkadaslar merhaba,

Şimdi birileri tepki gösterecek ama olsun. Ben olsam ayrılırdım. Eski, eskide kalmıştır. Ayrılır ayrılmaz silmesi gerekirdi kızı. Ben değil bir hafta aynı gün başlayan bir ilişki içindeyken görsem bunu, hemen bitirirdim. Çünkü yapıma ters olan davranışlar içinde bulunan biriyle bir ilişki içerisinde olmak istemem. Kaldırılacak şey var, kaldırılmayacak şey var.

Bekle biraz, sonra adamın silesi yoksa sen adamı siliver. Bunu düşünemicek kadar odunsa yol yakınken dönersin. Hiç başın agrımaz :KK14:

Kiz ona hata yaptigi anda silmedi gerekirdi.. Ben olsam boyle bi iliskiye hic bsslamazdim

X