Eski sevgilisi

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
mrb hanimlar
Gecmis önemli degil diyen cok ama insan bazi seyleri ögrenince kafaya takmamak elde degil ister istemez takiyor insan.

Erkek arkadasimla 8aydir birlikteyiz ve önceki iliskileri hep uzun süreli olmus.
Özellikle en sonunu deli gibi sevmis Aylini. 3 yil birliktelerdi ama severek ayrilmak zorunda kalmislar.
Severek ayrilmak kafami karistirir iste. bunlar 3 yilin sonunda nisan gibi hazirliklara baslamak istemisler ama kizin ailesi istememis cünki erkek arkadasimin maddi durumu kötüydü diye neyse kizda birakmis zaten.Tabi sonradan pisman olmus ve erkek arkadasim sans vermemis o ayri. Neyseki Erkek arkadasim kötü durumlara düsmüs bunun yüzünden vs vs. aradan 1,5 yil gecti.
Kendisi bana sadece maddi durumu kötü oldugu icin kizin ayrildigini anlatmisti baskada birsey bilmiyordum.

Erkek arkadasim baska sehirde oturuyor ama ben daha hic gitmedim hep o geldi simdiye kadar. Gecen benim oraya gitmemi istedi hem cevresiylede tanisirmisim.

Neyse bende gecen gün erkek arkadasimin face sinde eski msjlarini okurken ögrendimki bu kizla bayagi bayagi ilerlemisler. Tüm Cevre ailesi akrabalari kizi biliyormus hatta kiz hep gidip geliyormus bunlara. Disarda elele dolasmalar Birlikte grup halinde karadeniz gezileri daha neler neler..yani resmen nisanli gibi takilmislar anlicaginiz.
Hatta ayrildiklarinda herkes cok üzülmüs sebebini sormuslar vs.

Bunlari ögrendikten sonra üzüldüm acikcasi oraya onun yanina gitmekten sogudum hatta cevresiyle ailesiyle bile tanismak istemiyorum artik (yeni sevgilisi gibisinden)

Ben erkek arkadasimi durumu kötüyken sevdim ve yanlis yapmadigi sürece hep arkasinda olacagimi dedim. Cokta mutlu olmustu bu lafima. Simdi cok sükür toparlandi maddi durumu daha iyi, düzeni var ise gidip geliyor ailesi beni biliyor hatta bu yaz istemeye gelmek istiyorlar
ama bir sorun var

2 Gün önce arkadasdan kizin hala cok pisman oldugunu duydum..tabi beni kaybetme korkusu sardi
Gerci erkek arkadasim hep onceden söylerdi terk edene ikinci sans vermem prensibim bu diye
ama yinede kafam karisti sonucta severek ayrilmislardi ve aralarinda tek sorun maddiyatti simdi o sorun bile olmazdi. Erkek arkadasimin bunlari bildigimden haberi yok. ve kizin hala pisman oldugundanda haberi yok

Ne düsünüyorsunuz? basina böyle birsey gelen oldumu?
siz ne yapardiniz ?

bazen seve seve, bazen öle öle geçersin sevdiğinden..
ama geçersin.
geçmişsindir yani.
o öyle bir köşede kendiliğinden öylece kalır.
sonra hayatına yeni yüzler alırsın, seversinde.
mutlu da olursun.
ama ondan geçtiğini bilirsin.
bir çerçeve de bir daha yan yana gelmeyecek iki yüz gibi..

sana şöyle sorayım... erkek arkadaşının sana kör kütük aşık olduğunu düşünüyor musun? yani senin bi damla göz yaşın için herşeyi yapar mı? seni ölümüne sahiplendi mi? seni dünyanın en güzel kızı gıbı hissettiriyor mu? bunlara cevabın emin değilim ise o kıza gitme ihtimali var...çünkü o kııza aşık olmuş sevmiş... neden bu kadar emin konuşuyorum çünkü seven insan affeder...eğer sana aşık değilse o kıza hala birşey hissediyorsa ona dönme ihtimali var canım...

Herkesin hayatına birileri giriyor çıkıyor. Bazıları kısa sürüyor bazıları uzun, bazen severek bitiyor bazen nefretle. Geçmişi bu kadar kurcalamak gereksiz. Erkekarkadaşınız dönecek olsa dönerdi ya da döner ona... Bunu engelleyebilecek bir şey yokken elinizde henüz olmamış bir şey için üzülmeye değer mi? Anı yaşayın, hayatı akışına bırakın biraz. Sevgililerinize de her an elinizden uçup ggidecek kuş gözüyle bakmayın.

Geçmişin önemsiz olması durumu bir temenni ve teselli gereksinimden kaynaklanıyor bana göre geçmişimiz şimdide gelecekte de hep bizimle beraber.sevgilin geçmişi önemsemediği için mi anlatmadı Karadeniz turlarını vs.. Yahut sen geçmişi önemsemediğin için mi gizli araştırmalar yapıyorsun?

Aranızda resmi bir durum olmadan gitmemen daha iyi olmaz mı?

En doğru kararı kendin vermelisin.

Off çok zor bu düşünceler hic aklından cikmicak malesef acaba hala seviyo mu unuttu mu evlenmek isticek kadar sevmiş diye diye benim gibiysen kendini bitirirsin

s neden bu kadar emin konuşuyorum çünkü seven insan affeder...eğer sana aşık değilse o kıza hala birşey hissediyorsa ona dönme ihtimali var canım...

peki konusayimmi bu konuyu onunla acik acik ?

Bu ilişkiye devam etmeye niyetliysen çevresiyle tanışmaktan daha nereye kadar kaçacaksın ki.

hem kaybetmekten korkuyorum diyorsun hemde adamı kendinden itiyorsun git gide uzaklaştırıyorsun gibi bir durum var.

peki konusayimmi bu konuyu onunla acik acik ?

konuşsan ne olacak?
belki henüz kendi de bilmiyordur affedebileceğini, geri dönmek isteyeceğini

maalesef içinde bulunduğun durum çok zor
buradan tavsiye vermek de zor
ilişkinizdeki satır aralarını çok iyi okuman lazım
kendini kandırmayıp, objektif bakabilmen lazım
ancak o zaman doğruyu görürsün...

Geçmişin önemsiz olması durumu bir temenni ve teselli gereksinimden kaynaklanıyor bana göre geçmişimiz şimdide gelecekte de hep bizimle beraber.sevgilin geçmişi önemsemediği için mi anlatmadı Karadeniz turlarını vs.. Yahut sen geçmişi önemsemediğin için mi gizli araştırmalar yapıyorsun?
Aranızda resmi bir durum olmadan gitmemen daha iyi olmaz mı?
En doğru kararı kendin vermelisin.

bende gecmisi önemserim ama cok duyuyorum gecmis gecmiste kalmis bosver gibi vs vs.
O önemsemedigi icin anlatmadi bende pek sormadim acikcasi cünki kendimi kötü hissettim
Soru sorsam hemen cevaplar bundan eminim ama kendiliginden gecmisle ilgili pek birsey anlatmaz

Bir erkek için ne kadar onur kırıcı birşey sırf maddiyat yüzünden ayrılmak! Eğer erkek arkadaşınızın karakterine inanıyor ve güveniyorsanız şunu bilin ki sırf bu yüzden kendisinden ayrılan birine geri dönmez. Bence siz vesvese yapmışsınız. Eğer aklı hala onda olsa idi sizle geleceğe yönelik bir ilişki düşünmezdi. Yani gezelim eğlenelim ama ailemle tanıştırma vs. durumlarına girişmezdi ki ayrı şehirlerdeymişsiniz. Ayrı şehirlerde ilişki yürütmek zordur. Buna rağmen güzel ilerleyen bir ilişkiniz varmış. Boşverin eski sevgilisini. Hem bakın şimdi erkek arkadaşınız maddi durumunu da toparlamış şimdi o kızın ona geri dönmek istediğini duyması bile erkek arkadaşınızı o kızdan iyice soğutacaktır. Ayrıca konunuzu okurken aklıma geldi ben de eşimle evlenmeden önce 4,5 yıllık bir ilişkim vardı. Sonra hiçbir sebep yokken benden ayrıldı çok üzülmüştüm. Karalar bağladım resmen asla unutamam dedim ama aradan zaman geçti ve eşimle tanıştım. Aklıma bile gelmedi eskisi unutamamlar vs. hepsi boş laf yani. Bir de eşimle ilişkimiz yeni başlamıştı ki eşim bana eski kız arkadaşının ona mesaj attığını ve tekrar barışmak istediğini söylediğini söyledi. Bunu sana söylemezsem rahatsız olurum sadece bil bu durumu başkasından duyma benim için biten bitmiştir seni çok seviyorum demiş ve hiç cevap vermemişti eşim. Zaten sonrasında da bir daha böyle bir şey yaşanmadı. Bence içinizi ferah tutun eski sevgilisini çok sevse hala onun peşinde olurdu sizi de yaşadığı şehre davet etmezdi.

Bir erkek için ne kadar onur kırıcı birşey sırf maddiyat yüzünden ayrılmak! Eğer erkek arkadaşınızın karakterine inanıyor ve güveniyorsanız şunu bilin ki sırf bu yüzden kendisinden ayrılan birine geri dönmez. Bence siz vesvese yapmışsınız. Eğer aklı hala onda olsa idi sizle geleceğe yönelik bir ilişki düşünmezdi. Yani gezelim eğlenelim ama ailemle tanıştırma vs. durumlarına girişme...

Ne güzel konustunuz icimi rahatlattiniz anlattiklarinizla.
Bir yandan dönmeyeceginden eminim cünki dedigi dediktir sans vermem diyorsa vermezde
ama diger yandan zoruma giden herkesin eski sevgilisini bilmesi (Nisanli gibi dolasmalari).
cevresi 'sans ver' baskisi yapar ve
bana düsman olurlar/ederler diye endiseleniyorum

Erkek arkadaşınız o kızı hala seviyor olsa idi sizin ile bu kadar ileri gitmezdi diye düşünüyorum.
Olabilir çok sevmiş, aşık olmuş, bir çok şey yaşamış, paylaşmışlardır ama bir yanlış tüm doğruları götürmüştür.
Şimdi onun hayatında siz, sizin hayatınızda o var. Bunun kıymetini bilin.
Kaybetme korkusu varsada bunu sevgilinize hissetirmeyin.

birini gercekten cok sevmisse insan, yirmi sene
gecmiste olsa, unutamazsa unutmaz.
ayni zamanda baskasiyla hayatta kurar, gayet Iyi yasar gider.
bu bircok kisinin yasadigi sey. hayat devam etmek zorunda.

bilemeyiz sevgiliniz unuttumu, unutmadimi. ama gururunun
cok kirildigi kesin.

Erkek arkadaşınız o kızı hala seviyor olsa idi sizin ile bu kadar ileri gitmezdi diye düşünüyorum.
Olabilir çok sevmiş, aşık olmuş, bir çok şey yaşamış, paylaşmışlardır ama bir yanlış tüm doğruları götürmüştür.
Şimdi onun hayatında siz, sizin hayatınızda o var. Bunun kıymetini bilin.
Kaybetme korkusu varsada bunu sevgilinize hissetirmeyin.
haklisiniz sonucta herkesin bir gecmisi vardir ama ayrilma sebebide önemlidir diye düsünüyorum..
farkli sebeplerden dolayi ayrilsalardi belki bukadar kafama takmazdim
kaybetme korkusunu hissettirmemeye calisacam.. tesekkürler

Maddi durumu kötü diye bırakmış, işi düzelince de pişman olmuş, erkek arkadaşın mantıklı birine benziyor geri döneceğini düşünmüyorum ama için rahat edicekse düzgün bir dille kınuş bakalım

sevebilirsin çok sevdim ve sevildim eski erkek arkadaşımı 2,5 yılın sonunda artık mutsuz olduğumuzu görerek severek ayrdıldık. olabiliyor o benim hayatımda hep çok öenmli olacak yani hepimizin baından geçiyor bişeyler. bu seni sevmediği istemediği anlamına gelmiyor. geçmişi düşünme ana odaklan sev ve sevil. yaraalrı kaşıma boşuna seninde canın yanar

Ne güzel konustunuz icimi rahatlattiniz anlattiklarinizla.
Bir yandan dönmeyeceginden eminim cünki dedigi dediktir sans vermem diyorsa vermezde
ama diger yandan zoruma giden herkesin eski sevgilisini bilmesi (Nisanli gibi dolasmalari).
cevresi 'sans ver' baskisi yapar ve
bana düsman olurlar/ederler diye endiseleniyorum

çevresinden öte
eğer bir insan birini çok sevmişse, duygular karşılıklı ise, hele ki araya da uzun zaman girmişse
herkes herşeyi affeder! affetmek doğru mudur, bazen evet bazen hayır
ama "hala seven" çoğu insan, inanmak ister ikinci bir şans vermek ister
çünkü kalp mantığı çok zor dinler
evet sevgilinizin gururu kırılmış ama belki kız gerçekten maddi durumu düzeldi diye değil onu sevdiği için pişmandır ayrıldıklarına

insan ne zaman eski sevgilisine geri dönmek istemez? eğer yeni sevgilisini eskisinden daha çok seviyorsa

burada yazılanların hepsi kişiye göre değişir
bu konu, sizin yazdığınız kadarıyla net anlaşılacak bir konu değil
eğer eminseniz sizi daha çok sevdiğine, o zaman ne çevreyi, ne nişanlı gibi yaşadıklarını, tatilleri falan umursamayın, ilişkinize yazık edersiniz
ama kafanızda küçücük bir soru işareti dahi varsa, sizi daha çok sevdiğine ikna değilseniz
o zaman bunu netleştirmenin yollarını aramanız lazım

oturup açık açık sorabilirsiniz
sizi gerçekten daha çok seviyorsa verdiği cevaplardan buna kanaat edersiniz tahminimce
yok içinizdeki şüphe büyüyorsa bence bu konuyu ciddiye almanız en iyisi olur...

X